Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Νικη Τζαβελλα το Νο1 του Ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ.


Η Νίκη Τζαβέλλα πρώην συνεργάτης της οικογένειας Λάτση και στη συνέχεια βασικό και προβεβλημένο στέλεχος του Σωκράτη Κόκκαλη, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ.

   


Πολιτική Άνοιξη και Νέα Δημοκρατία αποτελούν το απώτερο πολιτικό παρελθόν της Νίκης Τζαβέλλα, ενώ είχε επιλεγεί από τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, να ηγηθεί της πρώτης ομάδας διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, στη συνέχεια ανέλαβε η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

   

Με εξαιρετικές διεθνείς επαφές, η Νίκη Τζαβέλλα μπορεί να θεωρηθεί απόκτημα για τον Γ. Καρατζαφέρη.

  

Η κα Νίκη Τζαβέλλα, είναι μια απο τις πιο ισχυρές ελληνίδες του κόσμου των επιχειρήσεων. Το γεγονός οτι υπήρξε αντιπρόεδρος της Intracom για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποδεικνύει το ταμπεραμέντο της, και τις ικανότητες της. Προφανώς στην εταιρία
του Σωκράτη, έκανε τον κύκλο της και τώρα αναζητεί τη γοητεία μιας νέας πρόκλησης. Για την ώρα ανέλαβε την διεθνή ανάπτυξη του ομίλου-κυρίως στην ανατολική ευρώπη που γνωρίζει καλά. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, οτι σύντομα η κα Νίκη Τζαβέλλα, θ' αντικαταστήσει τον Μίνωα Κυριακού, οταν εκείνος επιλέξει να περάσει σε πιο cool καταστάσεις. Ο Αντ1, σαν μεγάλο καράβι, έχει ανάγκη απο στιβαρά χέρια(και κυρίως μυαλό) στο πηδάλιό του...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μην χέσω...στα λεφτα και παλι πανε οι θέσεις...χωρις να γνωρίζουν τι περνανε οι μισθωτοί....που βλεπουν μόνο αριθμούς και όχι την ανθρωπιά!!Οι αγαθοεργίες και τα φιλόπτωχα γκαλα...είναι ο φερετζές του κλέφτη!