Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΠ
Στην εισήγηση για ορισμό δικηγόρου προκειμένου να ασκήσει αγωγή κατά της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ και της ΔΕΗ ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό του 1.000.000 ευρώ για τις βλάβες που υπέστησαν από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος επιχειρήσεις και ιδιώτες, προέβη ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου.Στην ανακοίνωση που απέστειλε ο κ. Αναστασιάδης τονίζει την "αγανάκτηση" και το "θυμό" που χαρακτηρίζει τους πολίτες εξαιτίας των πολύωρων διακοπών ηλεκτροδότησης που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Λαγκαδά εξαιτίας της πολυήμερης απεργίας των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ - Δ.Ε.Η.

"Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, έρχεται το γεγονός αυτό να προσθέσει άλλη μια δυσμενή συνθήκη στην δραστηριότητα των επαγγελματιών μας , οι οποίοι βλέπουν με απελπισία τα εμπορεύματά τους να αλλοιώνονται και να καταστρέφονται , να διακόπτεται η ροή της εργασίας τους και γενικά να υφίστανται μια ακόμη αναίτια οικονομική καταστροφή . Το ίδιο συμβαίνει και με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν απρόσμενες, συνέπεια των διακοπών του ηλεκτρισμού, βλάβες των κοινωφελών εγκαταστάσεων και οικονομική επιβάρυνση για την αποκατάστασή τους" τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

"Συνεπεία αυτής της κατάστασης ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης αποφάσισε να εισηγηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τον ορισμό Δικηγόρου αποκλειστικά για την άσκηση αγωγής κατά της ΓΕΝΟΠ - Δ.Ε.Η. και της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ διεκδικώντας το ποσό του 1.000.000 € ως αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν οι επαγγελματίες - επιχειρηματίες του Δήμου Λαγκαδά, αλλά και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις, στους οποίους και θα διανεμηθεί αναλογικά το ποσό που θα επιδικαστεί".

Πηγή

Σχόλιο: Θα ήταν ευχής έργο να πληρώσουν μια φορά και αυτοί. Οι συνδικαλιστές που έθρεψε το ΠΑΣΟΚ και προτίστως ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ένα απο τα μεγαλύτερα καρκινώματα της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν νομίζουμε βέβαια οτι θα γίνει κάτι το αξιοημείωτο, απλά ελπίζουμε. Το πολύ πολύ το βάρος να μετακυληθεί και πάλι στον πολίτη.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Συγκλονιστικό!!!! Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα. Τζαβέλλα τα χώνει στον Nigel Farage όταν αυτός μιλάει υπέρ της Ελλάδος!!!!Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κα.Νίκη Τζαβέλλα τα χώνει στον Nigel Farage όταν ο ευρωβουλευτής υπερασπίζεται την Ελλάδα. Δείτε το βίντεο αξίζει!!!

Πραγματικά πόσο προσκυνημένοι είναι και ειδικά όσοι έχουν το προσωπείο του πατριώτη...

Ντροπή και αίσχος. Άραγε αυτά τα ξέρει ο Καρατζαφέρης; Τα ξέρει το επιτελείο του ΛΑ.Ο.Σ.; Όταν βρετανός ευρωβουλευτής μιλάει και υπερασπίζεται την πατρίδα σου, τότε σηκώνεσαι και τον προσβάλεις;
Να σημειώσουμε εδώ οτι Nigel Farage και Νίκη Τζαβέλλα ανήκουν στην ίδια ομάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλειο.

Μήπως υπάρχει κάποια "εσωκομματική" κόντρα ανάμεσά τους; Και άν υπάρχει την βάζουμε πάνω απο την Πατρίδα;

Απλά ντροπή και αίσχος.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Η επιστολή ενός αγανακτισμένου

Εχθές το βράδυ έλαβα την παρακάτω επιστολή στο ηλεκρονικό μου ταχυδρομείο, την παραθέτω αυτούσια.


Η επιστολή ενός αγανακτισμένου

Κύριοι αποτύχαμε. Σαν πολίτες, σαν αγανακτισμένοι, σαν κίνημα σαν άνθρωποι. ΤΙ πετύχαμε τόσες μέρες; Το να πιέσουμε την κυβέρνηση να κάνει ανασχηματισμό; Γιατί, για να φέρει σκληρότερα μέτρα δυσβάσταχτα για την τσέπη του κάθε ενός από εμάς;

Αποτύχαμε κύριοι. Δε θα πω ότι έπρεπε να ενεργήσουμε διαφορετικά, να μπούμε στη Βουλή, να προπηλακίσουμε βουλευτές κλπ κλπ κλπ. Μακριά από εμένα αυτά ακόμα και αν πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα ανθρωποειδή(βλ. Πάγκαλος ας πούμε) θα καταλάβουν μόνο όταν θα απειλείται η ζωή τους άμεσα, αλλιώς ζώα θα μας κατεβάζουν, μαλάκες θα μας ανεβάζουν.

Θα ήθελα επίσης να πώ για τη χούντα, το φασισμό αυτό που ονομάζεται συνδικάτα και συνδικαλιστές. Αμφιβάλετε ότι τα συνδικάτα σήμερα και ειδικά η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μαζί με τον ΟΑΣΑ έχουν τις πλέον φασιστικές νοοτροπίες;

Θα πω ένα παράδειγμα που φαντάζομαι πολλοί από τους αναγνώστες κάπου μέσα θα δούν τον εαυτό τους.

Είμαι 36 ετών και μετά από μια περίοδο 2 ετών ανεργίας, προσλήφθηκα σε μια εταιρεία με ωριαία απασχόληση. Πολύ φυσικό γιατί δεν είναι καμιά τεράστια επιχείρηση και με τον αγώνα τους οι παραπάνω ιδιοκτήτες προσπαθούν και οι ίδιοι να τα φέρουν βόλτα. Δε θα αναφερθώ στο τι πληρώνουν, τι έκτακτες εισφορές κλπ κλπ. Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι η ΧΟΥΝΤΑ των συνδικάτων.

Την Παρασκευή που πέρασε με το έτσι θέλω ο κ.Φωτόπουλος και η υπόλοιπη κουστωδία(που για να μην ξεχνιόμαστε το βαθύ ΠΑΣΟΚ ανέθρεψε) αποφάσισαν να κόψουν το ρεύμα για πάνω από τρείς ώρες. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μου είπε ότι δε θα με χρειαζόταν για το υπόλοιπο της ημέρας στη δουλειά εφόσον δεν υπάρχει ρεύμα και έτσι γυρνάω στο σπίτι μου με μείον 4 ώρες εργασίας δηλαδή μείων 20€. Εχθές το πρωί πληροφορήθηκα ότι την Τρίτη και την Τετάρτη δε θα έχει μέσα μεταφοράς. Ρώτησε κανείς από αυτούς τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ πως θα μετακινηθώ από τον Άγιο Δημήτριο που μένω έως τη Μεταμόρφωση που εργάζομαι ; Ρώτησε κάνεις αν έχω να δώσω στο ταξί(αν το βρω εκείνες τις ημέρες) 20€ τη διαδρομή για την δουλειά μου; Όταν την ημέρα παίρνω 40€ το περισσότερο; Πολύ θα ήθελα και εγώ να κατέβω στην γενική απεργία Τρίτης και Τετάρτης αλλά έχω την εγγύηση των συνδικαλιστών ότι αν απολυθώ θα μου βρουν δουλειά; Έχω την εγγύηση τους ότι το παιδί μου δε θα πεινάει; Κακά τα ψέματα το να διαδηλώνεις πλέον είναι μέγιστη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. Ακόμα και ο μισθός που έχει μειωθεί σε δημόσιους φορείς όπως η ΔΕΗ ή ο ΟΑΣΑ , δεν είναι τόσο μειωμένος που να έχουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης όπως οι απασχολούμενοι με την ώρα σε μια ιδιωτική εταιρεία. Γιατί δεν βγαίνουν αυτοί οι μεγαλοσυνδικαλισταράδες να μας πουν τι φορολογική δήλωση έχουν. Ακόμα και τα φανερά να μας δείξεις «κύριε» Φωτόπουλε θα αποδειχθεί ότι εσύ και οι όμοιοι σου που δεν έχετε πρόβλημα διαβίωσης πολεμάτε τον λαό που έχει πρόβλημα για να πετύχετε παράταση του βολέματος σας. Κοιτάξτε το λαό λίγο ρε αλήτες γιατί όταν λέει ο Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε εννοεί εσένα και τους ομοίους σου που όντως τα έχετε φάει μαζί. Εσείς όμως δεν ανήκετε στο λαό, δεν είστε λαός γιατί πολύ απλά ο λαός στην πλειοψηφία του δεν τα έχει φάει όπως κάνατε παρεούλα πολιτικοί, αυλικοί και συνδικαλισταράδες στο μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε κατά την μεταπολίτευση, ανδρώθηκε και γιγαντώθηκε τη δεκαετία του ’80 και πλέον πληρώνουμε ο λαός το λογαριασμό καθώς και τα έξοδα κηδείας του Κράτους μας ενώ έτη 2011. Φυσικά να είστε σίγουροι και να είμαστε όλοι μας, ότι τον καφέ και το τραπέζι της κηδείας θα το πληρώσεις εσύ λαέ, αλλά θα τα φάνε πάλι κάποιοι άλλοι.

Καλή μας δύναμη.

ΚώσταςΠαρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Το νέο σήμα του ΛΑ.Ο.Σ.;;;

Είχαμε διαβάσει στα parapolitika.gr οτι σύντομα ο Γιωργος Καρατζαφέρης αλλάζει το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ.

Σήμερα το πρωί που εμφανίστηκε στο MEGA είδαμε στο φόντο του πλάνου τη λέξη ΛΑ.Ο.Σ. χωρίς τις τελείες ανάμεσα στα γράμματα και έντονα διάφορα χρώματα και τον κλασσικό τόνο πάνω απο το "Ο" ουτως ώστε να ξεχωρίζει το ΛΑόΣ απο το ΛάΟΣ.

Αυτό που ίσως ξένισε ορισμένους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. είναι η έντονη πολυχρωμία. Απο ότι είδαμε ξεκινάει με έντονο μπλέ απο το "Λ", πετά πρασινίζει και στο τέλος απο πορτοκαλί γίνεται κόκκινο, καθώς κατακόκκινος είναι και ο τόνος πάνω απο το "Ο".

Επίσης απο ότι είδαμε το σημα στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το παλιό σήμα αλλά την ίδια χρωματική άποψη (ξεκινάει μπλε απο τα αριστερα και στο τελος γίνεται κόκκινο αφού πρώτα γίνει πράσινο, κίτρινο πορτοκαλί), ο σταυρός παραμένει σαν φόντο πίσω απο το κυκλικό πλαίσιο ενώ μάλλον αίσθηση θα προκαλέσει μια κόκκινη γραμμή στο μέσω του σήματος πάνω απο το σταυρο.

Πρόκειται για νέο σήμα ή είναι άλλο ένα διαφημιστικό κόλπο του πανέξυπνου διαφημιστικά Γιώργου Καρατζαφέρη; ο καιρός θα το δείξει.

Πάντως πιστεύουμε το ότι βγήκε στο MEGA σήμερα με φόντο το συγκεκριμένο "σήμα" μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Αναμένουμε

Πηγή

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Απέρριψε ο Κάμερον την επιστροφή των Γλυπτών


Ερώτηση προς το Βρετανό πρωθυπουργό αν συμφωνεί ότι το Λονδίνο θα μπορούσε να συμβάλλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, απηύθυνε Βρετανός βουλευτής...Ο Άντριου Τζορτζ των Φιλελεύθερων Δημοκρατών έθεσε το ερώτημά του κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων ερωτήσεων προς τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι...

η Βρετανία θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα χωρίς να συνδράμει οικονομικά στο νέο πακέτο διάσωσης «διορθώνοντας ένα λάθος διακοσίων ετών».

Ο Ντέιβιντ Κάμερον πάντως έσπευσε να απαντήσει ότι δεν συμφωνεί με την ιδέα, προσθέτοντας με ένα βρετανικό λογοπαίγνιο ότι δεν έχει πρόθεση να αφήσει τη Βρετανία «να χάσει τα μάρμαρά της» (σσ: "losing my marbles" - αγγλική έκφραση που μεταφράζεται «ως χάνω τις μπίλιες μου» για κάποιον που τρελαίνεται).

skai

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Τεράστια οικονομικά προβλήματα στη Νέα ΔημοκρατίαΤεράστια τα οικονομικά προβλήματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς έχει βάλει σε περίοδο εξαιρετικής λιτότητας τη Νέα Δημοκρατία για να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα χλιδάτα γραφεία της Ν.Δ. στην λεωφόρο Συγγρού ήταν απλήρωτα για τρείς περίπου μήνες στον κ.Βωβό. Να θυμίσουμε εδώ ότι το μηνιαίο μίσθωμα για το κτίριο της Συγγρού ανέρχεται στα περίπου 100.000€.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος "120 εκατ. ευρώ φτάνουν τα βεβαιωμένα χρέη της ΝΔ, μέχρι το 2010. Οι τόκοι των δανείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι 900 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Για τη διετία 2011-2012, 6,5 εκατ. ευρώ είναι ο φιλόδοξος στόχος που έχουν θέσει οι επιτελείς του κόμματος από την οικονομική εξόρμηση (συνδρομές, κουπόνια, έκδοση κάρτας μέλους κ.λπ.)."

Για να το προχωρήσουμε λίγο παραπέρα. Αυτά τα χρέη είναι χρέη σε τράπεζες και κυρίως στην Αγροτική τράπεζα της Ελλάδος. Είναι αλήθεια άραγε οτι η ΑΤΕ παρακρατεί το 70% της κρατικής επιχορήγησης για τόκους και χρέη;

Είναι αλήθεια οτι δεκάδες εργαζόμενοι(μισθών πείνας) της Νέας Δημοκρατίας είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες;

Είναι αλήθεια ότι δεν δίνει κανείς πλέον επί πιστώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά μόνο τοις μετρητοίς;
Μέχρι και ο προμηθευτής χάρτου και ο τυπογράφος έχουν κόψει τις πιστώσεις ακόμη και για ευτελή ποσά.

Γι'αυτό τόσο καιρό ο κύριος Σαμαράς δεν είχε πει κουβέντα για εκλογές και άρχισε να το λέει όταν ο Πρωθυπουργός πλέον (μέσω ανασχηματισμού και ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του) είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στης κάλπες.

Κύριε Σαμαρά λοιπόν, συμμαζέψτε τα ασυμμάζευτα του κόμματος σας που έχει επιβαρύνει την Ελλάδα πολλά πολλά εκατομμύρια ευρώ και μετά ελάτε να μας προτείνετε το πώς θα βγει η Πατρίδα από το οικονομικό τέλμα.
Ο νοικοκύρης φαίνεται πρώτα από το νοικοκυριό του.

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Φοβούνται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα κύκλοι της κυβέρνησης...
Σε καταγγελία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ιδιαίτερη αίσθηση προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης από το βήμα της Ολομέλειας λέγοντας πως απόστρατοι αξιωματικοί σε σύμπλευση με την ΝΔ «βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να αποκρούσουν την κυβέρνηση».
Οι καταγγελίες θυμίζουν την πρόσφατη προειδοποίηση της CIA για πραξικόπημα στην Ελλάδα.
Αναλυτικά, ο Πάνος Μπεγλίτης είπε: «Υπάρχει ανάγκη εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να υπάρχει μια κινητικότητα από ενώσεις αποστράτων στο όνομα έκφρασης ή υπεράσπισης κάποιων συμφερόντων. Κάνω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και λέω πως μια από αυτές ενώσεις αποστράτων που αγκαλιάζεται από μια μερίδα κόμματων να κοπεί κάθετα ομφάλιος λώρος που συνδέει κόμματα αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με απόστρατους. Η έκκληση των αποστράτων προς τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων να βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε να αποκρούσουν την κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί».
Επιπροσθέτως, ο υπουργός ανέφερε: «Κάνω έκκληση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει να βλέπει τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων ως ιστορικά προνομιακό χώρο… Το λέω με δημοκρατικό ενδιαφέρον…».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης ο οποίος υποστήριξε ότι «Έκανε μια σημαντική καταγγελία ο υπουργός. Είπε ότι η ΝΔ δια των ενώσεων των αποστράτων υποσκάπτει το κλίμα ομαλότητας στις ένοπλες δυνάμεις προτρέποντας τα στελέχη να αντισταθούν στην πολιτική της κυβέρνησης. Γίνεται σε μια στιγμή που Ελληνες επιτελείς εκτιμούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει επεισόδιο με την Τουρκία μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτό με τα Ιμια».
Η εκτίμηση του κ. Ροντούλη ανάγκασε τον κ. Μπεγλίτη να επανέλθει και να πει: «Να είναι πιο προσεκτικός σε τόσο εξαιρετικά ευαίσθητα θέματα, να διαβάσετε τα πρακτικά, έκανα έκκληση να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τους αποστράτους και τις ενώσεις τους. Δεν είπα αυτό που υπονοήσατε. Αν θέλετε να λειτουργήσετε με τρόπο προβοκατόρικο. Μεγάλη προσοχή. Να διαβάσετε τα πρακτικά».
Εκ μέρους της ΝΔ απάντησε ο κ. Κώστας Τασούλας λέγοντας: «Ο κ. Μπεγλίτης επεσήμανε κάποια ανησυχία για τυχόν επιρροή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί των ΝΠΔΔ που είναι οι ενώσεις αποστράτων, δεν υπάρχει τέτοια επιρροή. Όχι μόνο δεν τους καθοδηγεί η ΝΔ αλλά το κύρος και η υπευθυνότητα αυτών των ανθρώπων δεν θα δεχόντουσαν τέτοια καθοδήγηση. Θα πρέπει όλοι να εκφράσουμε την στήριξη και την ανησυχία μας στο γεγονός ότι επίκειται δικαστικά να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, δεν επιτρέπεται να συμβεί αυτό γιατί δημιουργεί τεράστια προβλήματα και η ΝΔ οφείλει να δηλώσει ότι παροτρύνει την κυβέρνηση να καταφύγει σε κάθε νομική προσπάθεια ώστε να μείνει μακριά από τον συνδικαλισμό οι ένοπλες δυνάμεις».
Για το θέμα της επικείμενης δικαστικής απόφασης που ενδεχομένως να επιτρέψει τον συνδικαλισμό στις Ε.Δ. ο κ. Μπεγλίτης τοποθετήθηκε και είπε ότι το θέμα είναι «Εξαιρετικά σημαντικό και ευαίσθητο… Θα παρακαλούσα να περιμένουμε την δημοσίευση αυτής της απόφασης αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο προετοιμάζεται ήδη για να αντιμετωπίσει και να αμβλύνει την όποια αρνητική πλευρά αυτή της απόφασης. Αλλά πρέπει και να επισημάνουμε ότι είμαστε δημοκρατικό κράτος δικαίου…»

Πηγή

Σχόλιο: Αν νομίζετε οτι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να γίνει κάποια ανταρσύα ή κάποια τέτοια κίνηση απο το στρατό μαλλον κοιμάστε βαθύτατα... Πιστεύουμε οτι το δημοσίευμα είναι άκρως απίθανο, όμως το αναδημοσιεύουμε διότι το ξεκίνησε ο Υπουργός Εθνικής αμύνης.

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Αλ Σάλεχ: Τι κόπανος, τι άθλιος ο Σαμαράς!


Στόλισε με επίθετα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η γνωστή μας πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Βούγια, Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, μετά την αναφορά του Σαμαρά για τους όρους που έθεσε προκειμένου να συναινέσει σε νέα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

Στο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά αυτά που βλέπετε παραπάνω προφανώς φοβισμένη για τις ιδέες που έχει ο Σαμαράς σχετικά με το νόμο περί ιθαγένειας που με τόσο κόπο κατάφεραν να περάσουν αυτή και οι σύντροφοί της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Είναι προφανές ότι ένα ολόκληρο παρακράτος έχει στηθεί προκειμένου να υποστηρίξει αυτό τον περιβόητο νόμο που βαφτίζει Έλληνες χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες πλημμυρίδας για εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους, προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων.

Οι εφιάλτες της Αλ Σαλεχ, όνειρά μας!

Πηγή

Σχόλιο : Είναι γνωστό οτι η "Διαφορετική Ματιά" έχει επιτεθεί δεκάδες φορές στον Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, όμως η κίνηση που έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ για άρση-ακύρωση του νομου περι ιθαγένειας ήταν κίνηση εθνικής σωτηρίας για την Πατρίδα μας. Η γνωστή Αλ Σαλέχ που εχθρεύεται κάθε τι Ελληνικό βρίζει τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για αυτή την κίνηση. Αφού σιχαίνεται κάθε τι το Ελληνικό μπορεί να γυρίσει πίσω στην Πατρίδα της την Αίγυπτο. Εκεί όμως δεν θα μπορεί να έχει και να συμμετέχει σε δεκάδες ΜΚΟ που αποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε θα μπορεί να εισπράτει παχυλότατους μισθούς απο την ΕΡΤ σε βάρος του εξαθλιωμένου φορολογούμενου πολίτη.
Αυτά τα ολίγα για να θημυθούμε ποιά είναι η κυρία και τι χρήματα έχει ρουφήξει απο τα δημόσια ταμεία την ώρα που είμαστε στο χείλος της καταστροφής.


Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Μήπως οι ομαδάρχες της κάτω πλατείας Συντάγματος να τη δούν αλλιώς;;;

Τι συνέβη χθες στο Σύνταγμα...

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, κάτω στην πλατεία βρίσκονται οι "σοφοί" πολίτες που όλα τα ξέρουν, και γι' αυτό πήραν την άδεια από τη σημαία να μας μορφώσουν και να αποφασίζουν για όλους τους υπόλοιπους, και πάνω βρίσκεται ο "όχλος" που δεν ξέρει τι του γίνεται και του χρειάζεται η καθοδήγηση.

Οι κάτω λοιπόν, δεν τους φτάνει που μιλάνε σε μικρόφωνο, δεν τους φτάνει που τα μεγάφωνα τα έχουν στραμμένα προς τα πάνω (αλήθεια, αφού μεταξύ σας διαβουλεύεστε, εσείς δεν θα έπρεπε να θέλετε να σας ακούτε;) χθες έκαναν και το εξής δημοκρατικό... έφεραν και κότσαραν μεγάφωνα σε όλο το μήκος του δρόμο, στο πάνω μέρος της πλατείας!!!

Πρόσεξε, οι "δημοκρατικοί" το έκαναν αυτό, οι "δημοκρατικοί" και "σοφοί" πολίτες που βρίσκονται κάτω. Τι σκέφτηκαν λοιπόν, αυτοί οι δημοκράτες και σοφοί πολίτες: Είμαστε εδώ και συνδιαλεγόμαστε τόσον καιρό τώρα, κι εσείς οι πάνω, αυτοί που δεν ξέρετε τα στραβά σας, δεν κατεβαίνετε να μας ακούσετε; Θα σας βάλουμε τις ομιλίες μας απευθείας στ' αυτιά.
Φυσικά τα μεγάφωνα που κότσαραν στο δρόμο χθες, ξηλώθηκαν.

Μου έμειναν όμως κάποιες απορίες και θέλω οι σοφοί δημοκράτες να μου τις λύσουν.

Από την πρώτη ώρα που ο Παπανδρέου μάς έφερε τη δικτατορία και μέχρι σήμερα, φτιάχτηκαν δεκάδες ομάδες αντιμνημονιακές. Σε ΟΛΕΣ δε, συμμετείχα, ήμουν με όλους, από την αρχή του αγώνα. ΟΛΕΣ αυτές οι ομάδες προσπαθούσαν ενάμισι χρόνο τώρα να μαζέψουν το πλήθος. Καμία δεν τα κατάφερε. Γιατί; (Δεν καταλαβαίνεις, θα σου κάνω τη μετάφραση). Γιατί ΟΛΕΣ οι ομάδες συνδιαλέγονταν. Αυτό αρέσει στους ομαδάρχες, αυτό θεωρούν λύση. Ο κόσμος λοιπόν πήγαινε στις ομάδες γιατί ήθελε να αγωνιστεί, τους βαριόταν (θανάσιμα όμως) και αποχωρούσε. Και έμεναν τελικά τρεις κι ο κούκος και αναγκαστικά το διέλυαν το μαγαζί...

Και είδες πώς βγήκε τελικά, ο κόσμος ο "απλός" (αυτοί τον λένε έτσι, τον λένε απλό γιατί θεωρούν τον εαυτό τους πιο πάνω -πιο έξυπνο, πιο άξιο, πιο μάγκα). Ο κόσμος λοιπόν ο "απλός" βγήκε χωρίς ομαδάρχη!!! Χωρίς οργάνωση. Χωρίς συντονισμό.
Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής, αλλά ΟΛΟΙ ΣΑΣ κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.

Θα σας το κάνω λοιπόν λιανά (γιατί θέλετε δεν θέλετε, θα καταλάβετε). Δεν θέλουμε συνδικαλισμό. Δεν θεωρούμε κάποιον από εσάς άξιο για να μας τα φτιάξει, δεν θέλουμε να βγάλουμε από εσάς ηγεσίες. Δεν σας γουστάρουμε που μας θέλετε όλους ίδιους (όποιος δεν συμφωνεί με εσάς γιουχάρεται). Δεν σας θέλουμε γιατί αποσκοπείτε στη δόξα και όχι στον αγώνα, αυτόν καθαυτόν, που κάνουμε για την πατρίδα.

Ερώτηση: Μας έχετε πρήξει με το ενωτικό... Τις Κυριακές αγαπητοί μου χρειάζεται κάποιος να μας μιλήσει για ένωση; Βλέπετε να διαφωνούμε (εμείς, ο "απλός" κόσμος) με κάποιον συμπολίτη μας; Ξέρετε γιατί τις Κυριακές δεν υπάρχει διχόνοια, υπάρχει παλμός στον αγώνα και όσοι είναι εκεί το απολαμβάνουν; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ!!!!!!!!

Τις καθημερινές παίρνετε τα πάνω σας, εμείς είμαστε μια χούφτα, εσείς έχετε καταλάβει και το πάνω μέρος με εκπροσώπους σας (ήδη φέρατε το θεατρικό της άμεσης δημοκρατίας σας και πάνω -αφού δεν ερχόμαστε εμείς, εκεί με το στανιό θα μας το μπαστακώσετε, για εσάς εμείς απλά δεν ξέρουμε τι θέλουμε, εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο είναι το σωστό, οπότε τι σας μένει.. να μας το κάτσετε με το ζόρι). Δεν φτάνει που είμαστε μια χούφτα τις καθημερινές, είμαστε όλοι και πολύ καλοί άνθρωποι, είναι ο λόγος που δεν αντιδράμε. Δεν θέλουμε τσακωμούς. Και βρίσκετε την ευκαιρία να μας κάτσετε στο σβέρκο. Κάντε τα αυτά τις Κυριακές σοφοί μου, γιατί δεν τα κάνετε; Να βγείτε με τις ντουντούκες και τα μικρόφωνα σας, να μας συλλογικοποιήσετε; Αφού για εσάς είμαστε όχλος, δεν ξέρουμε αυτά που εσείς ξέρετε, και πρέπει να μας τα μάθετε. Γιατί δεν βγαίνετε τις Κυριακές να μας τα πείτε;

Μια άλλη ερώτηση. Ο λόγος που μιλάτε σε μικρόφωνο (και παλαμάκια, μαζί πάνε αυτά) στο πλήθος, είναι για να μας ενημερώσετε. Εμείς που είμαστε Σύνταγμα θεωρείτε ότι δεν ξέρουμε; Τότε γιατί είμαστε εκεί; Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος χρειάζεται κάτι παραπάνω να μάθει, για να ξεκουνηθεί όπως λέτε από τον καναπέ, γιατί του μιλάτε στο Σύνταγμα; Γιατί μιλάτε σ' αυτόν που έχει ήδη βγει; Να πάτε στις γειτονιές κύριοι με την ντουντούκα σας να ενημερώσετε τον κόσμο για να έρθει Σύνταγμα. Αλλά στις γειτονιές... δεν θα έχετε κοινό (έδρανο, παλαμάκια), γι' αυτό δεν πάτε. Άρα ο σκοπός σας δεν είναι η ενημέρωση, αλλά μια θεσούλα για μετά. Μην αυταπατάστε, κολυμπηθρόξυλο δεν θα μείνει όρθιο. Όλα τα σκατά στον ίδιο βόθρο θα πέσουν.

Άλλη ερώτηση. Χθες που ήρθα να σας ζητήσω να κλείσετε τα πάνω μεγάφωνα (στην ομαδούλα σας των 30 ανθρώπων), μίλησα χωρίς μικρόφωνο και με άκουσαν οι πάντες. Φάνηκε από το γιουχάρισμα που μου ρίξατε. Πείτε μου παρακαλώ γιατί χρειάζεστε το μικρόφωνο (το βάθρο, τα παλαμάκια, πάντα ένα είναι όλα αυτά), αγνοί μου αγωνιστές;

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κόσμος σιγά-σιγά μειώνεται. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο λόγος που φεύγει είναι οι κουραδο-ομιλίες σας. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αν φύγει ο κόσμος, ο "ΑΠΛΟΣ", αυτοί θα νικήσουν. Άρα θα βγάλω λανθασμένα το συμπέρασμα ότι γι' αυτούς δουλεύετε;

Ένα άλλο πολύ δημοκρατικό που κάνουν οι δημοκράτες και σοφοί πολίτες, οι κάτω, είναι το εξής. Παίρνουν αποφάσεις (η παρεούλα των 30 ατόμων έτσι;) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, και θεωρούν ότι το πλειοψηφικό δικό τους αποτέλεσμα είναι γενικά η πλειοψηφία!!! (Κάτι δεν θυμίζει;). Με παράδειγμα. Οι σοφοί δημοκράτες οι κάτω, έθεσαν προς ψήφιση το θέμα με τις καντίνες. Αφού μαλλιοτραβήχτηκαν κάμποσο, αποφάσισαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ (τολμάς να πεις και κάτι άλλο;), ότι πρέπει να φύγουν οι καντίνες από το Σύνταγμα (;;;;;). Όμως αυτοί είναι 30 ανθρωπάκια, πώς θα κάνουν πράξη αυτό που ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ αποφάσισαν; Τι έκαναν λοιπόν οι δημοκράτες, σοφοί φίλοι μας. Έφεραν έναν δικό τους πάνω, τον έκαναν ντουντουκαδόρο του "απλού" (αδαή) κόσμου, και.. αφού ο δικός τους πρώτα πήγε με τα νερά των πάνω, κι έγινε φίλος μας, μας μπαστακώνει με το έτσι θέλω τις αποφάσεις των σοφών των αποκάτω...

Για του λόγου το αληθές, προχθές, βγήκε ο ντουντουκαδόρος και είπε (στο ξαφνικό, στο άσχετο έτσι, εκεί που λέγαμε συνθήματα): "Τώρα όλοι μαζί θα πάμε ειρηνικά να διώξουμε τις καντίνες από την πλατεία"... Έτσι ακριβώς τα είπε, σαν να απευθύνεται σε δίχρονα. Ερώτηση: Αυτό δεν ονομάζεται δημαγωγία; Κοίτα να δεις φίλε μου πώς την έχω δει. Επειδή ήττα τρως ΜΟΝΟ όταν παραιτείται του αγώνα, δεν έχω σκοπό να εγκαταλείψω το τερέν.

Δεν θα με κάνεις εσύ ο άμαθος να φύγω από κούραση και τελικά ο εχθρός να νικήσει. Άρα τι μένει; Θα πάψεις εσύ να με ενοχλείς (αν δεν το κάνεις, με το στανιό θα σε παύσω εγώ). Όλων εσάς των ειδικών σάς διαφεύγει η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας, που αυτή είναι.. ΤΑ ΟΡΙΑ.

Μετάφραση: Τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικά μου. Αν ήθελα να σε ακούσω θα ερχόμουν κάτω. Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι δεν με ζορίζει κάποιος για να απέχω. Είναι η άποψή μου, δεν θέλω να σε ακούω. Και ΠΡΕΠΕΙ αναγκαστικά να την δεχτείς. Αν δεν κλείσετε τα μεγάφωνα οικειοθελώς, υπάρχει και ο άλλος τρόπος. Γιατί... το να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη των υπολοίπων, λέγεται τραμπουκισμός. Και όχι δημοκρατία. Και εμείς δημοκρατία παλεύουμε για να φέρουμε. Και πρέπει να τη φέρουμε πρώτα στην πλατεία.

Ένας από το πλήθος (Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, δεν πρέπει κανείς να γίνει διάσημος. Αυτοί στους οποίους αναφέρομαι ξέρουν ποια είμαι, μπορούν να με βρουν εύκολα, στο ίδιο σημείο βρίσκομαι κάθε μέρα).

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Πρωτοφανής επίθεση της Αυστρίας στην Standard and Poor's με αφορμή την Ελλάδα. Άρχισαν να τρέμουν για το τομάρι τους...Σε «οίκους αρουραίων», των οποίων ο λόγος δεν έχει την παραμικρή αξία, έχουν ξεπέσει οι αποκαλούμενοι «οίκοι αξιολόγησης», συμπεραίνει στο τέλος του κύριου άρθρου στο σημερινό φύλλο της έγκυρης αυστριακής εφημερίδας Βίνερ Τσάιτουνγκ (εκδότης η Αυστριακή Δημοκρατία), ο αρχισυντάκτης της, Ράινχαρντ Γκέβαιλ, ο οποίος χαρακτηρίζει θράσος την πρόσφατη νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο "Standard & Poor΄s".


Αναφερόμενος σε αυτή την υποβάθμιση «και μάλιστα πριν από μια Σύνοδο των κοινοτικών υπουργών Οικονομικών με θέμα την Ελλάδα», ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας καταγγείλει την αμερικάνικη εταιρεία για "θράσος", καθώς όπως σημειώνει, υποβαθμίζει τη δανειοληπτική ικανότητα της Ελλάδας χαμηλότερα από εκείνη της Γρενάδας, όπου (χωρίς ο ίδιος, όπως σημειώνει, να θέλει να θίξει το νησιωτικό κράτος ανάμεσα σε Ατλαντικό και Καραϊβική) το 32 ο/ο των 108.000 κατοίκων της, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Στο πλήρες δριμύτατης κριτικής άρθρο του, ο κ. Γκέβαιλ αναφέρεται αναλυτικά στο "ποιόν" γενικότερα των "οίκων αξιολόγησης" όσο και ειδικότερα του συγκεκριμένου οίκου, που, όπως σημειώνει, ιδρύθηκε το 1997, ανήκει στον αμερικάνικο ιδιωτικό όμιλο Μέσων Ενημέρωσης Mc Graw-Hill, που με τον ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί έναν υπέρογκο δυτικοαμερικάνικο εκδοτικό οίκο ειδικών εντύπων με ιδιοκτήτες παραδοσιακά ονόματα αμερικανών μεγαλοεπενδυτών, ονόματα που αναφέρονται με "ευλάβεια" στη Γουόλ Στριτ.
Ο αρχισυντάκτης της "Βίνερ Τσάιτουνγκ" καταγγέλλει στη συνέχεια ότι αυτός ο ιδιωτικός "οίκος" ( αξιολόγησης), χωρίς να έχει την παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση, έχει αναλάβει το ρόλο "παγκόσμιας οικονομικής αστυνομίας", πράγμα που γινόταν δεκτό επί χρόνια και που η ζημιά που προκαλούσε βρισκόταν εντός ορίων. Όμως τώρα, όπως ο ίδιος προσθέτει, οι ποικίλως επενδύουσες αμερικάνικες εταιρείες επιτίθενται κατά μέτωπο, μέσω αυτού του οίκου τους αξιολόγησης, εναντίον της Ευρωζώνης.
«Το ότι η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες είναι πασίγνωστο όπως επίσης και το ότι οι άλλες χώρες της Ευρωζώνης καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για να το αντιμετωπίσουν, όμως στον ιδιωτικό οίκο Standard & Poor΄s, αυτό είναι αδιάφορο», γράφει ο κ. Γκέβαιλ, για να συμπληρώσει κατηγορηματικά πως, «εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση σέβεται κάπως τον εαυτό της τότε θα πρέπει να απαντήσει πως ό, τι και να λέει η Standard & Poor΄s αφήνει αδιάφορη την Ευρώπη».
Καθώς, όπως ο ίδιος προσθέτει, ένας δυτικοαμερικάνικος εκδοτικός οίκος δεν μπορεί να καθορίζει το τί είναι καλό και σωστό για την Ευρώπη και ως εκ τούτου όλες οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει αυτή τη στιγμή να απορρίψουν τις αξιολογήσεις τέτοιων εταιρειών και να το διαλαλήσουν δυνατά, "διότι οι οίκοι αξιολόγησης κατάντησαν οίκοι αρουραίων και ο λόγος τους δεν έχει την παραμικρή αξία".

ΠηγήΤετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!
Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, μας έλυσε την απορία γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κατά της πλατείας και του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Σε πλατεία όπου τίθενται όροι για την απέκδυση του προσερχόμενου από κάθε πολιτική του θέση και ιδέα δεν είναι πλατιά και ανοιχτή πλατεία. Αρχίζει ωραία και μπορεί να εξελιχθεί μοιραία σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Αλήθεια, μετανάστες δέχεται αυτή η πλατεία; Ή μήπως πρέπει να αλλάξουν και χρώμα και να κομίζουν πιστοποιητικό νόμιμης εκμεταλλευσιμότητάς τους ως τάξη ακαθάρτων;Πηγή: βλέπε συνέντευξη Λιάνας Κανέλλη στην Ελευθεροτυπία στον Φ. Παπούλια την Κυριακή 12 Ιουνίου
πηγή2


Σχόλια

Οι μάσκες πέφτουν σιγά-σιγά για τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και φαιοκόκκινους διεθνιστές ενός σκληρού σταλινικού μορφώματος με έδρα την Εκάλη.

Από πότε η κ.Νέμεσις το παίζει διεθνίστρια; Μήπως η ολική μεταστροφή της τάσης της δείχνει σοβαρότατο εσωτερικό πρόβλημα το ΚΚΕ που ίσως προκαλέσει διάσπαση; Ήδη οι ενδείξεις στην ΚΝΕ και την ΠΚΣ είναι κάτι παραπάνω απο φανερές.

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Γι'αυτό βουλιάξαμε. Ιδιαιτέρα Υπουργού με 5000€ το μήνα μισθό!!!

idiaitera


H αγγελία που δημοσιεύθηκε στην «ATHENS VOICE” τα λέει όλα για το που πάμε και που μας πάνε...

Ιδιαιτέρα υπουργού 40χρονη, εξαιρετικά όμορφη, με γοητευτική παρουσία και προσωπικότητα, ψηλή, λεπτή, γόνος στρατιωτικών, μηνιαίως Ε 5.000, 2ώροφο, μετοχές, καταθέσεις, εξοχικό, Ι.Χ. επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 52 ετών, νεανικό, ευχάριστο, ευγενή.

Να τονίσουμε οτι την παραπάνω αγγελία την είδαμε τέλος του 2010, δηλαδή σε μνημονιακούς καιρούς που υποτίθεται οτι κόβουμε οτιδήποτε περιττό.

Αυτά είναι ,ιδιαιτέρα υπουργού να εισπράττει περισσότερα απο καθηγητή πανεπιστημίου και Στρατηγό.
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

ΑΝ είναι δυνατόν!!! Ποιά γιορτή είναι τη μέρα των γενεθλίων του Παπανδρέου;;;

ΔΕΙΤΕ: Τυχαίο; Δε νομίζω…

Τελικά θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται την ημέρα γενεθλίων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (16 Ιουνίου), γιορτάζει ο… Άγιος Μνημόνιος!!!

Σε όσους ακούγεται τρελό ή για να σπάμε πλάκα ας ρίξουν μια ματιά στην ιστορία τους

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Πρόκληση για «αγορά» ελληνικών νησιών απο τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Τουρκίας


Σε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβησαν χθες ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπ. Αρίντς
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπ. Αρίντς

Σε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβησαν χθες ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς.

Ο Γκιουλ ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα "είναι έτοιμη να βυθιστεί λόγω του δυσβάσταχτου χρέους της", ενώ ο Αρίντς κάλεσε "μυαλωμένους ανθρώπους από την Τουρκία να αγοράσουν ελληνικά νησιά που θα βγουν στο σφυρί"! "Είναι δυνατόν μια χώρα να πουλά την ίδια της την πατρίδα;" διερωτήθηκε ο Αρίντς στην Προύσα, αναφερόμενος σε ιντερνετική αγγελία της Ισλανδίας.

Στη συνέχεια επισήμανε πως "η Ελλάδα λέει ''πάρτε όποια νησιά θέλετε, τα πουλάω, όποια βιομηχανία θέλετε, πάρτε την κοψοχρονιά''. "Οι έξυπνοι άνθρωποι στην Τουρκία άρχισαν να παίρνουν και είμαστε σε καλό σημείο (!)"" συμπλήρωσε σιβυλλικά.

"Η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Οταν κάποιος αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του, τότε του βάζουν υψηλά επιτόκια. Οταν όμως είσαι καλοπληρωτής, είναι χαμηλά", είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος Γκιουλ, προσθέτοντας ότι πολλές ευρωπαϊκές χώρες (ακόμη και η Γερμανία) "ζηλεύουν την Τουρκία" για τη σταθερότητα και την οικονομική της ανάπτυξη.

Πηγή

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΤΟ VIDEO THΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΗ!!!

Video streaming by Ustream

Και το κορυφαίο είναι οτι ο δήμαρχος μιλούσε για έννομη τάξη και ότι ήθελε να την προστατέψει απο το Μίκη Θεοδωράκη!!!


Μας είπε εχθές στο MEGA οτι και ο Στάλιν να έκανε ομιλία, την πλατεία δε θα την έπαιρνε, υπονοώντας οτι ο Στάλιν είναι μέγιστη μορφή.

Μπράβο Μίκη!!! Οι πλατείες ανήκουν στο ΛΑΟ και όχι στον κάθε δήμαρχο και τη δημοτική του φρουρά!!!