Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Να ένας Έλληνας Ναΐτης σε Κ.Ε. Ελληνικού κόμματος!!!!




Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ πρωην ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!

Σας θυμίζει κάτι απο τα παλιά αυτή η είδηση;

Ο κ.Καραποστόλου είχε προκαλέσει σάλο τότε με την αποκάλυψη του οτι είναι διοικητης Ιπποτών Ναΐτων Αττικής όντας μάλιστα Γενικός διευθυντής παρακαλώ, του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη ΛΑ.Ο.Σ.

Μάλιστα απο ότι θυμόμαστε μετα απο λίγες μέρες είχε δηλώσει την παραίτηση του απο τη διεύθυνση του κόμματος ενώ δεν παραιτήθηκε απο διοικητής των Ναϊτών.

Μέχρι εδώ καλά. Το περίεργο είναι άλλο. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία πρώτα


Καλά καταλάβατε είναι εκλεγμένος στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. το 2009 στο συνέδριο που πήρε μέρος στο Caravel. Μετά την αποκάλυψη οτι είναι Ναΐτης Ιππότης που κατα πολλούς οι συγκεκριμένοι "Ιππότες" έχουν άρρηκτο δεσμό με τους τέκτονες - μασόνους. Η ισχύς της Κεντρικής Επιτροπής που εκλέχθηκε το 2009 είναι ακόμη σε ισχύ.

Να λοιπόν ένας Έλληνας ιππότης των Ναϊτών μιας και τελευταία πολύς ντόρος έχει γίνει για αυτό το τάγμα μετά τα γνωστά αποτροπιαστικά γεγονότα της Νορβηγίας.

Ο Αντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, ο μακελάρης της Νορβηγίας δηλωνε οτι άνηκε στο παραπάνω τάγμα καθώς έκανε λόγο και για ένα ιδρυτικό συνέδριο στο Λονδίνο. Ανάμεσα τους ένας Έλληνας ανώνυμος....

Λέτε;..... Περνάει απο το μυαλό όλων μας πάντως αν και κατι τέτοιο θεωρητικά είναι απίθανο.