Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Μεγάλη "Επιτυχία" ΕΛ.ΑΣ

Καλησπέρα και πάλι σε όλους τους αναγνώστες.


Σήμερα η δημοσίευση θα έχει ώς θέμα μια "Επιτυχία" της ΕΛ.ΑΣ που έλαβε χώρα σε δήμο των Βορείων Προαστίων του Λεκανοπεδίου Αττικής.


Το βράδυ της Παρασκευής 22/02/2008 μετά απο συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που περιελάμβανε δύο περιπολικά, ισάριθμα αυτοκίνητα της Ασφάλειας αλλά και μηχανές της ομάδας "Ζ" εξαρθρώθηκε "παρακρατική" ομάδα 5 παιδιών που έκανε βανδαλιστικές πράξεις σε δημόσια κτίρια της περιοχής. Τα εν λόγω παιδιά έγραψαν σε ένα τοίχο "Η Μακεδονία είναι Ελληνική", πράξη που σαφώς στις μέρες μας την καθιστά ώς παρακρατική ενέργεια. Οι νεαροί συνελήφθησαν με σχεδόν βίαιο τρόπο και κρατήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά μεταφέρθηκαν στην Γ.Α.Δ.Α και απο εκεί στο αυτόφωρο της Ευελπίδων ώς κοινοί εγκληματίες.
Αντίθετα όλη η περιοχή γύρω απο τον σταθμό ΗΣΑΠ του εν λόγο δήμου είναι γεμάτη με συνθήματα του τύπου "Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες", "Η Μακεδονία είναι Κινεζική", "Τσακίστε τους φασίστες", "Σκατά στο Έθνος" και άλλα πολλά που προφανώς είναι μειωμένης σημασίας σε σχέση με παρακρατικά συνθήματα του τύπου "Η Μακεδονία είναι Ελληνική".
Στις μέρες μας φαίνεται οτι υπάρχουν διακρίσεις και μάλιστα οι διακρίσεις αυτές είναι απροκάλυπτες.
Ποια η διαφορά όταν πρίν περίπου σαράντα χρόνια παιδιά φοιτητές έγραφαν στους τοίχους συνθήματα που ζητούσαν τα αυτονόητα όπως "Ψωμί παιδεία Ελευθερία" και σήμερα κάποια άλλα παιδιά γράφουν το αυτονόητο "Η Μακεδονία είναι Ελληνική"???
Καμία. Τότε πήγαιναν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ σαν κοινοί εγκληματίες τωρα πάνε στην Γ.Α.Δ.Α με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Άρα χούντα και τότε χούντα και τώρα.
Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στα σαράντα αυτά χρόνια είναι η τότε χούντα επιβαλόταν απο άτομα με στρατιωτική περιβολή ενώ τώρα απο άτομα με καθως πρέπει κοστούμι και γραβάτα που μας έχουν πείσει οτι με το να ζητάμε τα αυτονόητα για την Πατρίδα και το Έθνος είναι κάτι αντιστοιχο με εσχάτη προδοσία.
Τι πιστεύετε, αν ένα απο τα εν λόγω παιδιά δήλωνε συγγενικό πρόσωπο με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή του λεγομένου προοδευτικού χώρου θα είχε αντίστοιχη αντιμετώπιση???Μάλλον όχι... Δεν ξεχνάμε οτι βουλευτές και στελέχη απο αυτόν τον χώρο πήγαιναν να συμπαρασταθούν στους εμπρηστές του φυλακίου του Αγνώστου Στρατιώτη με αποτέλεσμα να αφεθουν αυτα τα "παιδιά" ελεύθερα....
Δεν τολμώ φυσικά να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τους μεν με τους δέ. Οι μέν εμπρηστές έιναι "παιδιά" που το αίμα τους βράζει και βγάζουν βιαίως την αντίθεση τους με το σαθρό σύστημα ενώ οι δε είναι "παραρατικοί φασίστες" που βανδαλίζουν ασύστολα σε δημόσια κτίρια γράφοντας φιλονεοναζιστικά συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας...
Τα σχόλια δικά σας....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

An einai dynaton....egine thema se eidiseis to gegonos???

Ανώνυμος είπε...

8a xairosoun an o toixos htan dikos sou?

Oi bandaloi einai to idio apo opou kai an ormwntai.

Ανώνυμος είπε...

απλα να έχουμε 2 μέτρα και δύο σταθμα. Σου λεει στο κείμενο οτι στην στάση του Ηλεκτρικού είναι γεμάτα απο συνθήματα αναρχικών και δεν κουνιέται φύλο!!!!
Και να σου πώ την αλήθεια προσωπικά αν σε δικό μου τοίχο έγραφαν "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" δε θα με πείραζε.
Δημητρης Πατήσια

Ερμής είπε...

Πρώτα απο όλα να κάνω γνωστό οτι ο εν λόγο τοίχος ήταν σε δημόσιο και όχι σε ιδιωτικό χώρο.
Επίσης ναι ίσως είναι βανδαλισμός να γράφει κάποιος στον τοίχο....Άραγε τί είναι όταν γίνονται ρίψεις απο μολότωφ, σπασίματα μαγαζιών αλλά και εκτεταμένες φθορές σε αστυνομικά τμήματα απο τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ κουκουλοφόρους???
Τα παιδιά που έγραψαν "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" πήγαν αυτόφωρο...Πόσοι απο τους ταραξίες άνανδρους κουκουλοφόρους πάνε αυτόφωρο???έχει τύχει ποτέ να πάνε πέντε στα πέντε άτομα???
Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και μάλιστα σε εξοργιστικό βαθμό.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι χρυσαύγουλοι και λοιποί μπατσολάγνοι καιρός να καταλάβετε ότι η μπατσοκρατία είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που είναι καιρός να κόψετε!
IABEΡHS