Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

KAMIA συμμετοχή σε "αντιρατσιστικά" happenings και φιέστες!

Ως "παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού" έχει θεσπιστεί η 21 Μαρτίου, και την ίδια μέρα αναμένεται να διοργανωθεί "αντιρατσιστική" συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, από διάφορους καθεστωτικούς φορείς και "μη κυβερνητικές οργανώσεις", όπως η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, η "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος" (η δημοσιογραφική παράταξη του γκαιμπελικού "Ιού" της Ελευθεροτυπίας), η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό», ελληνοαλβανικοί σύνδεσμοι, η κοινότητα Μπανγκλαντές και... φυσικά η νεολαία ΣΥΝ (του νέου "Μεσσία" της "αριστεράς", Αλέξη Τσίπρα). H Συντροφική Συσπείρωση Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία, απευθυνόμενη σε κάθε αφυπνισμένο σύντροφο και συντρόφισσα, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει διαβρωθεί από την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα τής Νεοταξίτικης "αριστεράς" να αγνοήσει το εν λόγω happening και να γυρίσει την πλάτη σε όλες αυτές τις επιδοτούμενες φιέστες, που κηρύττουν την υποταγή του λαού μας στον εφιάλτη της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις όχι μόνο δεν κατατοπίζουν, αλλά αποπροσανατολίζουν την ελληνική κοινωνία από τα μείζονα προβλήματά της. Γιατί πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών, σε μία χώρα που φθίνει και γηράσκει εξαιτίας της υπογεννητικότητας) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"! ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να πουλάς "αντιρατσισμό" και "διεθνιστική αλληλεγγύη", όταν αποδέχεσαι τις βασικές δομές και τα ιδεολογήματα του Καπιταλισμού, που στην παρούσα φάση δρα υπέρ των "ανοικτών συνόρων", των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" (βλ. αμέριστη στήριξη σε αλβανούς κοσοβάρους, σλαβόφρονες της Μακεδονίας, έγερση μειονοτικών ζητημάτων σε Θράκη, Ήπειρο κ.λπ.) και της μετατροπής των κοινωνιών μας σε "πολυπολιτισμικούς" αχταρμάδες.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι τον Ιμπεριαλισμό, που είναι ο βασικός αίτιος για τον ξεριζωμό όλων αυτών των ανθρώπων από τις πατρογονικές τους εστίες, πολεμώ τον Καπιταλισμό, που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους όλου του κόσμου σαν καταναλωτικές μονάδες παραγωγής, ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντιστέκομαι στην προπαγάνδα του "πολυπολιτισμού", που θέλει να μεταλλάξει τις κοινωνίες σε αδιαφοροποίητους πολτούς χωρίς εθνική και ταξική συνείδηση, χωρίς πολιτισμικές και ιστορικές αναφορές.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ απομονώνω τις διακρίσεις εις βάρος τους που προέρχονται από φυλετικές ή εθνικές προκαταλήψεις, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καλώ τον λαό να απεμπολήσει τις παραδοσιακές κοινωνικές του δομές, αντικαθιστώντας τις με ένα αμφιβόλου ποιότητας αντικοινωνικό έκτρωμα, στα πρότυπα των ΗΠΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ενάντια στο Σύστημα, που τους χρησιμοποιεί ως ΔΟΥΛΟΥΣ, παλεύοντας ταυτόχρονα για καλύτερες συνθήκες στην πατρίδα τους, όπου θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν για την ανοικοδόμηση και την πρόοδό της, δημιουργώντας ένα ισχυρό Προλεταριακό Κράτος που θα αντισταθεί ΜΑΖΙ με τη δική μας χώρα, ενάντια στην Αμερικανονατοϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμιά περίπτωση αποδοχή των αμερικανόπνευστων "αντιρατσιστικών" ιδεολογημάτων, διάλυση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού και... χαζοχαρούμενες συναυλίες από τον κάθε είδους καθεστωτικό φορέα. Γι' αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα όλη αυτή την προσπάθεια, που εντάσσεται σε ένα γενικευμένο πλαίσιο αποχαύνωσης και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, που κατηγορείται από το Σύστημα, μαζί με τους "χαβαλέδες" της Νεοταξικής "αριστεράς", ως "ρατσιστική".....

ολόκληρο το άρθρο

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2192

Μην ξεχνούμε οτι ο Μάρξ που επικαλούνται οι κύριοι αυτοί είχε πει οτι "η εισαγωγή ξένων εργατών είναι η διαιώνηση της σκλαβιάς"....προφανώς οι κύριοι αυτοί επικαλούνται μόνο ότι τους συμφέρει και είναι γνωστό οτι ο ημιμαθής είναι παρασάγκας χειρότερος του αμαθούς....ή μήπως το παίζουν εν γνώση τους ημιμαθείς χρησιμοποιώντας άριστα τακτικές του "Πές πές κάτι θα μείνει..."????Ποιός χρησιμοποιούσε αυτή την τακτική???Κάποιος που ενώ τον μισούν φαινομενικά προφανώς τον έχουν μελετήσει και τον εφαρμόζουν σε κάθε τους κίνηση....το όνομα αυτού Γ.Γκέμπελς....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: Νίκος Χιδίρογλου
Εκδόσεις Ερωδιός (τηλ. 2310 282782)

Δελτίο Τύπου

Ελλάδα, σωτήριο έτος 2020 μ. Χ. Η επικράτηση μιας κάστας πολιτικών που πρεσβεύουν ένα κράμα νεοφιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατικών ιδεοληψιών, έχει αλλάξει ριζικά το πολιτικό τοπίο. Η πολιτισμική ομογενοποίηση λυγίζει τις αντιστάσεις του μέσου πολίτη, οδηγώντας τον στην αδράνεια. Η χαλάρωση των ηθών και η εφαρμογή των θετικών διακρίσεων, οδηγούν στην απόλυτη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων και φέρνουν την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, δείχνει να λυγίζει κάτω από το βάρος των ανομιών της και των αφύσικων και ανήθικων συμβάσεών της. Όμως, κάποιοι υπολόγιζαν χωρίς τη νεολαία, που ξεσηκώνεται, αντιδρώντας στο γκρέμισμα των εκκλησιών και στην εξάλειψη κάθε τι του ελληνικού. Οι παλιοί τρόποι κερδίζουν οπαδούς και ο λαϊκός αυθορμητισμός επιστρέφει και ξεσπά, απειλώντας ως ασταμάτητος χείμαρρος το σύστημα, που κλυδωνίζεται. Την ίδια ώρα, ο πολιτικός ριζοσπαστισμός εξαπλώνεται και κερδίζει τις καρδιές και την ψυχή των νέων, των απόκληρων και των περιθωριοποιημένων, αλλά και όσων αδυνατούν να συμβιβαστούν με την κοινωνική εξαχρείωση και αναζητούν όραμα και ελπίδα. Ο ήρωάς μας, έχοντας βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ, δεν έχει πλέον τίποτε να χάσει. Από πετυχημένος επαγγελματίας και ομοτράπεζος του συστήματος, καταλήγει δραπέτης και άστεγος, ζώντας προσωρινά μια άσκοπη καθημερινότητα. Όμως, ξυπνάει από το λήθαργο, μαζεύει τα κομμάτια του και οργανώνεται στις γραμμές της «Μάχης», πολεμώντας για την Ελευθερία και γράφοντας το προσωπικό του έπος.

Ανώνυμος είπε...

zhto o mhtsotakhs leme!