Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Ξεκίνησε η εκστρατεία απεθνοποίησης στην Κύπρο



Χρειάστηκαν μόνο λίγες εβδομάδες στην εξουσία: Η νέα κυβέρνηση της Κύπρου, πετάει σιγά σιγά το μειλίχειο προεκλογικό προσωπείο και ξεκινά εκστρατεία απεθνοποίησης στη Μεγαλόνησο, όπως ακριβώς φοβόμασταν. Στην Λεμεσσό στελέχη-σχολικοί έφοροι του ΑΚΕΛ ζητούν απάλειψη του όρου «ελληνικά» από τα εκπαιδευτήρια της πόλης. Ο νέος υπουργός Άμυνας του Χριστόφια μιλά για μείωση θητείας σε ημικατεχόμενο κράτος! Το κρατικό ΡΙΚ ζητά «Καλομοίρες» για την Γιουροβίζιον, με προϋπόθεση την κυπριακή εθνικότητα! Προσοχή: Όχι υπηκοότητα, εθνικότητα! Ιεροκήρυκες της επαναπροσέγγισης, με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης Χριστόφια, κάνουν λόγο για το πόσο «κακοί» είμαστε, δηλώνοντας πως «οι Ελληνοκύπριοι είμαστε σκληροί έναντι της Τουρκίας, αλλά έναντι των Τουρκοκυπρίων πρέπει να δώσουμε χέρι φιλίας».

Να τι δηλώνει ένας από αυτούς, ο Κώστας Καρράς: «Δεν μπορούμε να μείνουμε συνεχώς με το σκεπτικό του ότι μας αδικήσανε. Ναι, μας αδίκησαν. Αλλά και εμείς αδικήσαμε τους Τουρκοκυπρίους σε πολλές περιπτώσεις. Πρέπει τώρα να κάνουμε το παν σε όλα τα επίπεδα για να τους προσεγγίσουμε και να καταλάβουμε πως αισθάνονται. Διότι ούτε αυτοί αλλά ούτε εμείς έχουμε πάντα δίκαιο». Και συνεχίζει με τα εξής καταπληκτικά: «Χρειάζονται νέες προσεγγίσεις, όπως σεβασμός για παραδοσιακές δημογραφικές αναλογίες. Ευτυχώς, η πρώτη στατιστική αμέσως μετά την βρετανική διακυβέρνηση το 1878 βρήκε τους Τουρκοκύπριους να ήταν 24.5%. Ίσως έτσι, να πρέπει να δοθεί μέχρις αυτό το ποσοστό υπηκοότητα σε παιδιά Τούρκων εποίκων που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Κύπρο».

Δηλαδή, ο κ. Καρράς μας ζητά ξεκάθαρα να αυξήσουμε τον αριθμό των Τ/Κ από το 18% στο 24% όταν οι στατιστικές λένε ότι οι Τ/Κ έμειναν μόνο 10% στα κατεχόμενα! Βοηθώντας έτσι στην αναβάθμιση των κατεχομένων με αυξημένη πληθυσμιακή αναλογία που θα αφήσει την δική μας πλευρά σε χειρότερη μοίρα. Και επικαλείται και βρετανική στατιστική ο άνθρωπος. Ούτε λέξη βέβαια, ότι τόσο οι έποικοι, όσο και τα παιδιά τους είναι προιόν εγκλήματος που πρέπει να φύγουν όλοι.

Ποιος είναι όμως ο Κώστας Καρράς; Πολύ απλά, ο επικεφαλής του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ», οργάνωσης που δημιούργησε ο ίδιος! Την ίδια ώρα οι 13 μεικτές επιτροπές, που αποδέχθηκε ο Χριστόφιας, «συζητούν». Το τι, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Υπάρχουν και στην Κύπρο ιδεολογικές σχολές «Μπίστη», «Ρεπούση», «Λιάκου» κ.τ.λ.

Δυστυχώς για αυτούς, στην Κύπρο ανδρώνεται μέρα με την μέρα κίνημα εθνικής αφύπνισης και αντίστασης. Πλησιάζει η μέρα που θα χαμογελάμε στη Μεγαλόνησο! Ελεύθερα, καθάρια, ελληνικά...

Το άρθρο υπογράφει ο ιστορικός Σταύρος Καρκαλέτσης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι στην απεθνοποίηση της Κύπρου μας!!!!!!Στην κρεμάλα τα νεοταξίτικα υποκείμενα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια απο την Κύπρο!!!!
ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ
Δημήτρης Πατήσια

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις, μεν αλλά και κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του... Χριστόφια δεν ψήφισαν;;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!! Δεν τους έκανε βλέπεις ο Τάσος... Δεν μπορείς, λοιπόν, να σώσεις έναν λαό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σωθεί!... Είναι άξιοι της μοίρας τους και των επιλογών τους! Ποιος τους φταίει τώρα;;;