Κυριακή, 31 Αυγούστου 2008

Μπράβο ρε Μάκη!!!!Άξιος!!!!!


Ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Μάκης Βορίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο αγώνας του Ελληνικού Στρατού από το 1945 έως το 1949, μέχρι και την τελική νίκη στον Γράμμο και στο Βίτσι, εναντίον της κομμουνιστικής ανταρσίας διασφάλισε την Εθνική Ακεραιότητα, την Ελευθερία και την Δημοκρατία στον ελληνικό λαό. Η θυσία των Ελλήνων στρατιωτών, οι χιλιάδες νεκροί και τραυματίες των Ελλήνων πατριωτών σήμερα δεν τιμώνται με τον οφειλόμενο τρόπο και αντιθέτως γίνεται απόπειρα να εξομοιωθούν ηθικά αυτοί που υπερασπίστηκαν την πατρίδα με αυτούς που έστρεψαν τα όπλα εναντίον της πατρίδας.

Αυτές τις ημέρες οι σκέψεις μας γυρνάνε στους μαχητές του Ελληνικού Στρατού και στην θυσία τους, ταυτόχρονα δε αναλογιζόμαστε τα εγκλήματα του κομμουνισμού εναντίον της πατρίδας.
Χωρίς να αφήνουμε τις πληγές να στοιχειώνουν το σήμερα, οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε. Και προσωπικά θα αναλάβω πρωτοβουλίες ώστε το Κράτος να τιμά με τον τρόπο που πρέπει τους μαχητές του Ελληνικού Στρατού, στους οποίους σήμερα οφείλουμε την Εθνική Ακεραιότητα και την Ελευθερία και κυρίως την αποφυγή της τύχης που είχαν οι λαοί που υποδουλώθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».
Μια πραγματικά παλικαρίσια δήλωση απο έναν πραγματικό αγωνιστή που ποτέ δε γονάτισε στη Νέα Τάξη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: