Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ!





Έχουν συνηθίσει στις άνανδρες επιθέσεις οι πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ.
Το 1974 βρέθηκαν μόνοι και προδομένοι από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο εχθρό. Έναν εχθρό ο οποίος είδε μόνο τα στήθη τους και ποτέ την πλάτη τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να τους επηρεάσει και η άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι «γνωστοί άγνωστοι του Περιστερίου» εν όψει της εκδηλώσεως της Κυριακής βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων της ΕΛΔΥΚ το 1974 στο Περιστέρι.
«Έχουμε χορτάσει από εχθρούς και επιθέσεις, για να μας πτοήσει κάτι τέτοιο», δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης συνεχίζοντα λέγοντας «ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί κανονικά το πρωί της Κυριακής».

Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που δε σέβονται νεκρούς. Αν δεν τους νοιάζει που είναι ήρωες ας τους νοιάξει οτι είναι νεκροί.
Αν άραγε πήγαινε κάποιος και βεβήλωνε το υποθετικό μνημείο του "αγνώστου λαθρομετανάστη" τι θα είχε γίνει?
Πόσες συζητήσεις επι συζητήσεων??
Πόσα τηλεπαράθυρα που θα έβριζαν τον εθνικισμό πετώντας τις αντιρατσιστικές εμετικές τους κορώνες με απίστευτα προκλητικό τρόπο?
Δεν ξέρουν αυτά τα άνανδρα παιδάκια οτι η βία γεννά βία?
Ή μήπως αυτό επιδιώκουν???
Βλέπεις το παράνομο indymedia άλλωστε έχει την ασυλία του μέσα στα υπόγεια του Πολυτεχνείου, σχεδόν κάθε σχολή έχει ΠΑΡΑΝΟΜΟ αναρχικό στέκι με τις ευλογίες του Πρύτανη. Στέκι που είναι άνδρο κακοποιών. Άνδρο με καδρόνια, μαχαίρια αλλά και 45αρια σαν άλλη 17Ν, δηλαδή σαν άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. 
Όμως αν κάποιος θέλει να κάνει μια εκδήλωση που δεν τους αρέσει τότε απαγορεύεται πάει στο περιθώριο, γίνεται ο εχθρός της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού....
Γιαυτό λοιπόν εσείς τα καλοπαιδάκια με τις κουκούλες απο μετάξι..μην είστε τόσο πολύ πρόβατα...Γιατί στο τέλος τα πρόβατα καταλήγουν τροφή...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες είμαστε χωρισμένοι στη μέση: στους πατριώτες και στους προδότες. Εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτά. Ίσως η επίθεση αυτή έχει να κάνει και με το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου. Ποιος ξέρει ποιες σκοπιμότητες και ποια κίνητρα κρύβονται πίσω πό αυτές τις ενέργειες... Μία μικρή μειοψηφία είναι, όμως, όσοι απαξίωσαν τους αγώνες της ΕΛΔΥΚ. Τίποτα παραπάνω.

Ερμής είπε...

Μειοψηφεία και εδώ μειοψηφεία και στα πανεπιστήμια, μειοψηφεία και στους δρόμους...Μια μειοψηφεία που έχει το διεφθαρμένο τύπο με το μέρος της....Μήπως τελικά δεν είναι μειοψηφεία εφόσον έχει τέτοια στήριξη?

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν το έχεις καταλάβει? Οι μειψηφίες ακούγονται στην Ελλάδα. Οι ψευτοαριστεριστές, οι ομοφυλόφιλοι, οι αλλοδαποί, οι άθεοι, οι εγκληματίες... Οι νορμάλ άνθρωποι τείνουν να γίνουν δακτυλοδεικτούμενοι! Τώρα πώς καταφέρνουν και βγαίνουν από πάνω, αυτό είναι άλλο θέμα. "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".

Ερμής είπε...

Πώς τα καταφέρνουν???
Πολύ απλά...Ελέγχουν τον τύπο...
Και όπως έλεγε ο Γκαίμπελς αν δε κάνω λάθος "Είναι βλάκας όποιος προσπαθεί να κάνει πραξικόπημα με τανκς όταν υπάρχει το ραδιόφωνο(δη. ο Τύπος)"

Unknown είπε...

Φιλε ερμη, μηπως τα συγχέεις λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να μην ταυτίζεις τους αντιεξουσιαστές που προέβησαν σε αυτή την πραξη με τον κάθε φοιτητή αριστερό και μη ο οποίος κατέβηκε στους δρόμους.