Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ

Όπως ήδη έχεται ενημερωθεί, παράνομη αντισυγκέντρωση της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ εως τώρα ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ προαναγγέλει και φιλοξενεί το indymedia. ...H αντισυγκέντρωση έχει στόχο την νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμωνα που έχει προαναγγελθεί εδώ και πολλές ημέρες και καμία σχέση δεν έχει με όλα όσα αναφέρονται στο "απλυτοσάϊτ". Μάλιστα η Δ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης είναι και χαρακτηριστική και διαφωτιστική.
...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Η Δ.Ε. Κυψέλης του ΛΑ.Ο.Σ. καταγγέλλει τις προβοκατόρικες ανακοινώσεις που κυκλοφορούν σχετικά με την διοργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα για τους παράνομους μετανάστες την Δευτέρα 24/11/ 2008 και κατά τις οποίες αναφέρεται ως διοργανώτρια.
Καμιά απολύτως συμμετοχή δεν έχει η Δ.Ε. Κυψέλης του ΛΑ.Ο.Σ στην όλη διοργάνωση η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική ευθύνη.
Ότι άλλο κυκλοφορεί αποτελεί προβοκάτσια και διαστρέβλωση προηγούμενης ανακοίνωσης μας στην οποία δηλώναμε τη συμπαράστασή μας σε ένα πρόβλημα που αγγίζει όλους μας που κατοικούμε στην ευρύτερη περιοχή

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση δεν χωρά καμιά αμφιβολία για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της πρωτοεμφανιζόμενης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ που ως "Αστυνομία της Νέας Τάξης" έρχεται να επιβάλει -Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ- τις απόψεις και τις θέσεις της στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμωνα. Υπενθυμίζουμε πως η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ που θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπως έχει αναγγελθεί στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας...

Πηγή ΣΤΟΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: