Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 2012 ΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ


ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 2012 ΕΘΕΣΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ

Λόγο περί δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία της Κρήτης έκανε ο ΨΕΥΤΟΚΡΗΤΙΚΟΣ Νίκος Κακαουνάκης, στην πρωϊνή ζώνη του «MEGA” σήμερα Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008. Ο Κακαουνάκης –που τον ανακάλυψε ο Λαμπράκης στο φαράγγι της Σαμαριάς να κουβαλάει τουρίστες με το γαιδουράκι του, τον λιγουρεύτηκε και τον έφερε στην Αθήνα να τον κάνει δημοσιογράφο αγνωστο με τι ανταλλάγματα,- ήταν ιδιαίτερα προκλητικός λέγοντας πως ψάχνει να βρεί τον όρο με τον οποίο τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για αυτονομία της Κρήτης το 2012. (Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει). Πρόσθεσε μάλιστα επαυξάνοντας τα λεγόμενα του πως η Κρήτη είναι παραμελημένη και πως πολλά μπορούν να συμβούν, ενώ καθ’όλη την διάρκεια των λεγομένων του γελούσε μέχρι και ο φερετζές της μάπας του, που οι άντρες στην Κρήτη λένε μουστάκι.
... 
Την Τεταρτη 18 Απριλίου 2007 σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στο Παγκρήτιο αναρτήθηκε η σημαία της Κρητικής Πολιτείας (σύμβολο της τουρκικής συγκυριαρχίας την Κρήτη που επιβλήθηκε από τις ξένες δυνάμεις) και η οποία στομέσο της έφερε το υποτιθέμενο έτος «δημοψηφίσματος» περί αυτονομίας. Τότε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών -ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ- εντόπισε και ανέκρινε τους νεαρούς που είχαν προβεί στην προκλητική για την Εθνική μας κυριαρχία ενέργεια. Στο θέμα τότε είχε δώσει τις πρέπουσες διαστάσεις με πρωτοσέλιδο και ο "ΣΤΟΧΟΣ" και ο τοπικός τύπος της Μεγαλονήσου μας.
...
ΘΑ ΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;
... 
Ο Κακαουνάκης -που έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερη ντροπή της Κρήτης ακόμη και από τον Μητσοτάκη- θα κληθεί και θα ανακριθεί από την ΕΥΠ, ή μήπως δεν είναι σοβαρότερη πράξη η ανακίνηση ανύπαρκτου ζητήματος ΑΠΕΙΛΗΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σε ζωντανή πανελλήνια μετάδοση μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού από δημοσιογράφο, από την ανάρτηση πανιού σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος;;; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Υπηρεσίες μας ΠΟΙΟΥΣ και για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ εξυπηρέτησε ο Κακαουνάκης με την πρωϊνή παρέμβαση του, από πού δέχεται εντολές και τι είδους συμφέροντα ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε πανελλήνια εμβέλεια;

Πηγη ΣΤΟΧΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε κάποτε, όποτε μπορέσετε, για την παρακολούθηση που μπορεί να γίνει και να αποκαλυφθούν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία ενός πολίτη μέσω διαδικτύου και αριθμών κινητών τηλεφώνων με την συνεργασία εταιρειών τηλεπικοινωνίας.

Χρόνια σας πολλά
Ανώνυμοι Πολίτες

Ερμής είπε...

Το έχω στα σκαριά....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ:

- Το φιλοσκοπιανό project CDRSEE χρηματοδοτείται από τον Soros φυσικά αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών! Σκοπός τους η επαναδιατύπωση της Ιστορίας των Βαλκανίων και η διανομή εγχειριδίων στους εκπαιδευτικούς για την ενημέρωσή τους σχετικά με τους νέους τρόπους και τις νέες ιδέες πάνω στη διδασκαλία της ιστορίας.

- Το ύποπτο ,επίσης φιλο-Σκοπιανό ίδρυμα ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτείται από τον Soros...χρηματοδοτείται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών!

- Στο προαναφερθέν ΕΛΙΑΜΕΠ, ηγούνται ο Λουκάς Τσούκαλης που παρέχει τις υπηρεσιες του σε Τουρκικό ίδρυμα, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του σημερινού (επί ΝΔ δηλαδή! ) ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Θάνος Βερέμης, με καταγεγραμμένες ανθελληνικές απόψεις ΕΔΩ , ΕΔΩ κι ΕΔΩ και ο επίσης γνωστός για τις θέσεις του στο Σκοπιανό...ALeXis Papahelas ... μεγαλομέτοχος πλεόν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ !
Μάλιστα ο κ.Θάνος Βερέμης ΞΕΚΙΝΗΣΕ έναν ανηλεή πόλεμο κατά του κ.Μπαμπινιώτη που τέθηκε επι κεφαλής της επιτροπής για τη συζήτηση πάνω στην Παιδεία.

- Εκτός από τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούμε ακόμα να ξεχάσουμε ότι ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που έσπρωχνε την κ.Γιαννάκου να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ το απίστευτο και ασυνάρτητο βιβλίο Ιστορίας της κας Ρεπούση το οποίο αναγκάστηκαν να αποσύρουν λόγω της λαϊκής οργής.Φιλοσκοπιανοί αριστεροί επανδρώνουν συνεχώς τις θέσεις στα Ελληνικά Πανεπιστήμια

- Κείμενο του γνωστού φιλοσκοπιανού Νίκου Δήμου εισάγεται σε βιβλίο της Γ' Γυμνασίου μέσω του οποίου οι Έλληνες μαθητές μαθαίνουν ότι οι Σλαβόφωνοι στην Μακεδονία ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ (!!!) ενώ ενημερώνονται και για τις "ανιδιοτελείς" ενέργειες του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που πληρώνει και πάλι ο Soros!Οι Αμερικάνοι ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ με σκοπό να ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ στα βιβλία της Ιστορίας μας ... τα γεγονότα της Σμύρνης.

Εκατό Χιλιάδες Δολάρια βοήθημα για να γεμίσουμε με ψέματα τα βιβλία της Ελληνικής παιδείας. Λες και τα προβλήματα μεταξύ μας δεν τα δημιουργούν οι Τούρκοι Αμερικανο-καθοδηγούμενοι στρατιωτικοί αλλά εμείς οι απλοί πολίτες .
Στην Τουρκία,όπου υπάρχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα με τα ανθρώπινα δικαιώματα...δίνουν πολύ μεγαλύτερη αξία στα σύμβολα (βλέπε εκτέλεση Σολωμού Σολωμού) παρά στην Ελλάδα όπου οι ίδιοι Έλληνες καίνε τις σημαίες τους

- Η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση που ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ κάθε προσπάθεια διενέργειας συλλαλητηρίου για το ζήτημα του ονόματος. Απείλησε ΜΑΛΙΣΤΑ οποιονδήποτε βουλευτή της ΝΔ παραβρεθεί σε συλλαλητήριο υπέρ των δικαίων της Ελλάδας!!!
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της FYROM ήταν η ίδια (!) χορηγός και διοργανωτής ανθελληνικών διαδηλώσεων που κατέληξαν μάλιστα σε έκτροπα κατά της Ελληνική Πρεσβείας.

- Η κυβέρνηση κατάφερε να αναβάλλει την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ. Αλλά αυτό που θα αργήσουμε να μάθουμε είναι εάν το έκανε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ή επειδή οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ άφηναν περιθώρια για κάποια λανθασμένη κίνηση υπέρ των Σκοπίων.- Ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ , επιλογή της ΝΔ φυσικά, ξεκίνησε διαβουλεύσεις για συνεργασία με μέλη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ όπως αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , σε θέματα ενέργειας στη Νότιο Αλβανία!

- Η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε συνεργάτες του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ να την συμβουλέψουν επάνω στην προβολή των Εθνικών μας θεμάτων στο διαδίκτυο!!!

- H Ελληνίδα βουλευτής της ΝΔ , κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη μας "ενημέρωσε" και μας προειδοπίησε σχετικά με ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας, στο όνομα της ασφάλειας.

- Ο τ.Υπουργός Οικονομίας της ΝΔ , Γιώργος Αλογοσκούφης, με χρήματα των φορολογουμένων, πληρώνει μία 12σέλιδη καταχώριση στο NEWSWEEK όπου αναφέρονται δύο φορές τα Σκόπια ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

- Ο νυν ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ της Ελλάδας και ο νυν Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως θεωρούν ΑΜΑΡΤΙΑ την ενασχόληση με τα Εθνικά μας θέματα! Αντίθετα οι OFFSHORE Βατοπεδίου...δεν είναι λόγος ανησυχίας για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" της Ορθοδοξίας!

- Επί κυβέρνησης ΝΔ...ο server του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου χρησιμοποιείται για την οργάνωση, τη δικτύωση , την ενημέρωση και τη μύηση αναρχικών στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

-Επί κυβέρνησης ΝΔ, αντί να προσπαθήσουμε ως χώρα να αποκτήσουμε μερίδιο σε ξένες εταιρίες ώστε επηρρεάζουμε ή να αποκτούμε πρόσβαση στη γνώση και στην υψηλή τεχνολογία, ο Κωστάκης προωθεί άρον-άρον το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ όλων των υγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ του κράτους, (ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ) ,απαραίτητες για τη ίδια την ασφάλεια της χώρας.
Παρά τις κλιμακούμενες προκλήσεις των Τούρκων που έφτασαν στο Σούνιο, αποφασίζουν περιέργως ΤΩΡΑ (!) να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τη στρατιωτική θητεία στους 9 μήνες ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ακόμα περισσότερο την άμυνα της χώρας!!!.

Ξαφνικά μπαίνει στην ατζέντα της επικαιρότητας η πρόταση να προσληφθούν στις τάξεις της Αστυνομίας ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας! Θα απαιτήσουμε δηλαδή από νεαρούς Αλβανούς να συλλαμβάνουν εγκληματίες ομοεθνείς τους χωρίς να φοβούνται αντίποινα σε συγγενείς τους (!)από την Αλβανική Μαφία !
Σχεδόν τις μισές κλοπές στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποίησαν αλλοδαποί.

-Στο ΠΑΣΟΚ ... στο πλάϊ του Γιωργάκη Παπανδρέου με θεία παρέμβαση, βρέθηκε ο βασιλεύς των Gay και manager των Σκοπιανών πρακτόρων...Γρηγόρης Βαλλιανάτος!
Ξαφνικά τίθεται θέμα αυτονόμησης Κέρκυρας σε μεγάλη Αγγλική εφημερίδα από έναν καραγκιοζάκο κάτοικο του νησιού.
Θέμα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ της Κρήτης τίθεται από ανώνυμους αλλά και από τον Κακαουνοπρακτοράκι
Αλβανοί διεκδικούν την Ήπειρο
Και για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία "Έλληνες" πανεπιστημιακοί διοργανώνουν στην Πάντειο πανεπιστήμιο διάλεξη με θέμα την "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"

- Μουσουλμάνος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητάει την προστασία της Άγκυρας!

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ , Θεόδωρος Πάγκαλος προτείνει ένα ΝΕΟ όργανο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

-Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΓΝΩΣΤΟΙ οι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ όπως και στο γνωστό χαρτί υγείας "Η ΑΥΓΗ".

- Το κόμμα της ΦΙΛΕΥΕΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στηρίζεται με αποφασιστηκότητα από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και το ΟΑΚΚΕ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Στην ιστοσελίδα τους εξέχουσα θέση έχουν γνωστοί φιλοσκοπιανοί όπως ο Τάκης Μίχας και ο Νίκος Δήμου. Είναι οι συγκεκριμένοι "έγκυροι" που αναρωτιούνται, ως καθυστερημένοι, για τα αίτια του Αντι-Αμερικανισμού των Ελλήνων. Και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ έχουν κάνει εμφανή τη κλίση τους προς Βορρά και προς Ανατολάς.

- Κυβέρνηση κι Αντιπολίτευση, σε επίπεδο αρχηγών, συμμετέχουν στη μυστική ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.
Τα τελευταία χρόνια ξοδεύτηκαν δυσανάλογα για τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας σε "έργα" και ύποπτες αεριτζήδικες εξαγορές κάποιες από τις οποίες με το πρόσχημα της τρομοκρατίας.Σ' αυτή την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΛΛΑΔΑ, με την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, που φαντάζει σαν κακό επεισόδιο της σειράς "THE TWILIGHT ZONE", ... δέχονται ,, ασταμάτητα κι ανελέητα χτυπήματα, ΟΛΟΙ όσοι τολμήσουν να εκφραστούν υπέρ της χώρας .

-Μυστικά αποτελούν για τους Έλληνες πολίτες ότι:
ΒΒC και BRITANNICA φορείς προπαγάνδας υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ!
Στο ίδιο μοτίβο και η ENCARTA του Γκέιτς (!) από τον οποίον αγοράσαμε 70.000 (!!!) άδειες windows με 10% έκπτωση μόνο.
Για μερικές δεκαετίες το ΚΚΕ έδινε αγώνα για την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης (!) παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Έλληνες Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο, το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;
Σήμερα η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ...γύρισε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία του ΚΚΕ και στήριξε τις Ελληνικές Θέσεις κερδίζοντας της καρδιές των Μακεδόνων!
Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!
Ο τέως "ΥΠΕΡ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" πρωθυπουργός των Σκοπίων δηλώνει ξαφνικά ότι είναι ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ κι ΟΧΙ Μακεδόνας, μετακομίζει στην Βουλγαρία και πλεόν πολιτεύεται εκεί. Διαβάστε αναλυτικά εδώ για να καταλάβετε με τι κωμικούς διαπραγματευόμαστε την ειρήνη στα Βαλκάνια.

Στην Αμερική , κάθε καλοκαίρι μαζεύονται 2.000 κορυφαίοι πολιτικοί (BUSH, CLINTON και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων) σε μία ιδιωτική περιοχή που λέγεται Behemian Grove όπου λαμβάνει χώρα μία τελετή μπροστά στο ομοίωμα μίας τεράστιας κουκουβάγιας ύψους 15μ συνοδεία παράξενων προσευχών όπου μεταξύ άλλων προσομοιάζεται και μία ανθρωποθυσία στην πυρά. Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ από την San Francisco Chronicle και δείτε το σχετικό video εδώ

Τέλος σας προτείνω να δείτε τα ντοκιμαντέρ ZEITGEIST και ZEITGEIST ΑDDENDUM Θα καταλάβετε για ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κάποιοι ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες!