Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ


Από: Πιέστε εδώ για να στείλετε email στον αποστολέα. 
Ημερομηνία: Τρίτη 16 Δεκέμβρης 2008
Υπεύθυνος Πολιτικής Οργάνωσης, μη καπνιστής, οικολόγος ζητείται από οικολογικό κίνημα, στο κέντρο της Αθήνας, για συμμετοχή σε Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Βιογραφικά 210-6668 780 Τηλ. 210-3255 343 e-mail hrpapanikolas@yahoo.com κα ΒΑΪΤΣΗ


http://jobs.slando.gr/athina/7341516.html\

Βλέπουμε λοιπόν οτι "κόμμα-κίνημα" ζητάει ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ υποψήφιους βουλευτες....

Για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές και εθνικές Εκλογές...

Δεν αναφέρει πουθενά βέβαια οτι είναι το κόμμα φάντασμα των Οικολόγων - Πράσινων αλλά είναι πολύ πιθανό...

Ένα κόμμα δημιούργημα των ΜΜΕ, χωρίς να γνωρίζουμε ποιός είναι ο αρχηγός-ηγέτης τους, χωρίς να ξέρουμε που εδρεύει και χωρίς να ξέρουμε άλλα μέλη πέρα απο τον εντελώς γραφικό "κυριο" Τρεμόπουλο...

Αραγε τι προϋπηρεσία να ζητάνε???

Το να έχεις υποστηρίξει έστω και μια φορά το βιβλίο της Ρεπούση?

Το να εχεις κάνει έστω και μια δήλωση κατα του "σιχαμερού" Ελληνα?

Το να έχεις προϋπηρεσία σε ακραία κόμματα όπως οι συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α????

Τι άραγε???

Θα το δούμε εν καιρω...

Πάντως μας χάρησε γέλιο η συγκεκριμένη "αγγελία" για υποψήφιο βουλευτή.... Ομολογώ οτι έχουν πρωτοτυπία πάντως...Το αναγνωρίζω....

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι καραγκιόζηδες θεέ μου...
Ε ρε μαύρο στους σκατοανθέλληνες που θέλουν να λέγονται και οιΚΩΛΟγοι...

Κωνσταντίνος είπε...

Η γελοία αγγελία (γνήσια μάλιστα, δεν είναι αστείο) δεν ανήκει στους ανύπαρκτους καραγκιόζηδες "Οικολόγους - Πράσινους) αλλά στο κίνημα Βιοδιάσωση, που έχει συνεργαστεί τοπικά με τους Οικολόγους Πράσινους στο παρελθόν. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας στον οποίο ανήκει το κίνημα έχει πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και το τηλεοπτικό κανάλι της πλάκας τηλεφώς, αστεία πλάνα απ' το οποίο έχουμε δει πολλές φορές (στον Θέμο πχ).

RomanosGreen είπε...

Φίλοι, λίγη προσοχή παραπάνω δεν θα έβλαπτε. Γιατί αν προσέχατε, (και κάνατε τον κόπο να πάρετε τηλέφωνο στο νούμερο που δημοσιεύεται, οποτε θα λύνατε αμέσως τις όποιες... απορίες σας), το ιμέιλ αναφέρει τον όντως γραφικό Παπανικόλα των πολιτικά ανύπαρκτων στην ουσία Οικολόγων Ελλάδας, που καμιά, μα καμιά σχέση δεν έχουν με τους Οικολόγους-Πράσινους, οι οποίοι δεν ανήκουν βέβαια στον Τρεμόπουλο (που απλώς είναι ο εκλεγμένος με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες από τα περίπου 800 μέλη μας σε όλη την Ελλάδα, επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου μας)ούτε σε κανέναν άλλο, αλλά εκπροσωπούν όλους εμάς τους Πράσινους της Ελλάδας. Κι αν όλες οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν τη σχεδόν βέβαιη είσοδο των Πράσινων στη Βουλή, όποτε γίνουν εκλογές, κι αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν είναι ωστόσο λόγος να διαστρεβλώνεται τόσο κατάφωρα η πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί όποιος θέλει νa επισκεφθεί το σάιτ ecogreens.gr.

Ερμής είπε...

Αγαπητοί...
Καταρχας καλά Χριστούγεννα σε όλους σας..
Κατα δεύτερον έγιναν κάποιες υποθέσεις και δεν έγινε στοχοποίηση.
Μακρυά απο εμένα.
Δεν είπα οτι είναι οι Οικολόγοι - Πράσινοι.
ΑΚόμα κια στο σήμα έχω βάλει ερωτηματικό.

RomanosGreen είπε...

Επανέρχομαι, λοιπόν, μετά τις καλοδεχούμενες διευκρινίσεις, και ζητώ την απόσυρση του διακριτικού μας τίτλου από την ανάρτηση, προς αποκατάσταση της αλήθειας και άρση κάθε παρεξήγησης.

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά (και μη χειρότερα, γενικώς)

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ όταν σχολιάζετε κάτι είναι καλύτερα να διασταυρώνετε τα στοιχεία σας. Αν επικοινωνούσατε με αυτούς που έβαλαν την ανακοίνωση θα βλέπατε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους Οικολόγους Πράσινους.
Επιπλέον θα ξέρετε φαντάζομαι ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα υπαρκτό και ζωντανό πολιτικό κόμμα με δραστηριότητες, μέλη, τοπικές πολιτικές κινήσεις, θεματικές ομάδες, πανελλαδικό συμβούλιο και γραμματεία που μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε την εσωτερική διαδικασία του και εξέλεξε με ψηφοφορία των μελών τους 16 από τους 22 υποψήφιους του για τις ευρωεκολογές, ενώ το συνέδριο τους 5-7 Δεκ (δημόσιο και ανακοινωνμένο στα ΜΜΕ) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των ΟΠ για την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές. Επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο των ΟΠ είναι κατά σειρά ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσαλονίκης, η Μαρία Βασιλάκου αναπληρώτρια πρόεδρος των Αυστριακών Πρασίνων, ο Νίκος Χρυσόγελος στέλεχος του οικολογικού κινήματος και Κώστας Διάκος, δικηγόρος.
Δεν είναι λογικό να δημιουργείεται σύγχυση με γελοιότητες όπως παλιότερα με την προβολή τύπων όπως ο Δ. Βεργής. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να λαμβάνεται συστηματική πληροφόρηση ώστε να μην γίνονται τετοια "λάθη" αλλά και να ενημερώνεστε τακτικά από την ιστοσελίδα www.ecogreens.gr. Εξάλλου το city-press λαμβάνει συστηματική πληροφόρηση καθημερινά για τις δραστηριότητες και πολιτικές θέσεις των Οικολόγων Πράσινων ώστε να μην δικαιολογείται άγνοια.
nikosgreen

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ερμή, μπορεί να είσαι ψαράκι και να θες να πας κόντρα στο ρεύμα αλλά αυτό το post είναι ξεκάθαρα συκοφαντικό και μπορεί να πείσει μόνο τους θαμώνες αυτού του blog, που, απ' ότι φαίνεται στη δημοσκόπησή σου, βγάζουν το ΛΑΟΣ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι όχι μόνο δεν έχουν ανάγκη από μικρές αγγελίες στο στυλ "ζητείται μικρός για υποψήφιος" αλλά έχουν στο καταστατικό τους δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών για να γίνει κανείς πλήρες μέλος.
Και προφανώς αποκλείονται οι εθνικιστές και οι ρατσιστές γιατί αυτοί μένουν στο σχήμα και οι Οικολόγοι Πράσινοι στο περιεχόμενο.
Αν αρχίσουμε να μετράμε ποιοί αγαπάνε περισσότερο την Ελλάδα, σαφώς και είμαστε εμείς, που θέλουμε να την κρατήσουμε αμόλυντη, αγνή, δασωμένη, καθαρή, φιλόξενη, αλληλέγγυα, έντιμη, δημοκρατική, διεθνές πρότυπο για τη σημερινή προσφορά της στην επιστήμη, την ευημερία, την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό και όχι επειδή στηρίζεται στο κλέος των αρχαίων προγόνων.
Σε παρακαλώ να κατεβάσεις αυτό το post και να κατευθύνεις την κριτική και της ειρωνία σου σε αυτούς που στην αγωνία τους να εκμεταλλευτούν την άνοδο των οικολογικών ευαισθησιών στη χώρα μας και να ανταγωνιστούν τους Οικολόγους Πράσινους, καταφεύγουν στην πλαστογραφία, τη συκοφαντία των στελεχών μας ή στις μικρές αγγελίες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε στόκε δε βλέπεις οτι δεν λέει οτι είναι οι οικολόγοι Πράσινοι αλλά κάνει υποθεσεις???
Γνωρίζω τον Ερμή και γιαυτό το λέω!!!

Ερμής είπε...

Καλησπερα και χρόνια πολλά.
Μου λέτε να κατεβάσω το κείμενο.
Γιατί??
Λέω πουθενά οτι είναι οι οικολόγοι του γραφικοί τρεμόπουλου αυτοί που έβαλαν την αγγελία????
Απλά υποθέσεις γίνονται στο κείμενο.
Δεν γραφω ΠΟΥΘΕΝΑ οτι είναι 100% οι οικολόγοι πράσινοι και στο σήμα δίπλα έχω ερωτηματικό.

Μιχάλης Πετράκος είπε...

Οι υποθέσεις που γίνονται στο κείμενο αναφέρουν τους Οικολόγους Πράσινους και όχι τον Παπανικόλα. Σε αντίθεση με την αγγελία που το αναφέρει καθαρά. Το ότι δεν είπες ότι είναι 100% οι ΟΠ είναι άσχετο διότι είναι 0%. Δικό σου είναι το κείμενο να το έχεις ή να το βγάλεις. Άμα θες να έχεις κοτσάνες στο blog σου δικαίωμά σου είναι. So long and thanks for all the fish!

Ανώνυμος είπε...

Ερμής, έχεις καθόλου μυαλό στο κεφάλι σου; Δυστυχώς δεν έχουν και οι ΟΠ από ότι φαίνεται για να σου κάνουν μύνηση. Τι βάζεις τη φωτογραφία του κόμματος αφού δεν είσαι σίγουρος; Γιατι δεν έβαλες το σήμα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ; Η των Οικολόγων Ελλάδος; Έχει πάρει την κάτω βόλτα το ΛΑΟΣ και κάνετε ότι να 'ναι μου φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

agapite anagnwsti epeidi eimai dikigoros kai apo oti fainetai o ermis xerei ti paizei apo nomika pouthena sto ar8ro den milaei gia tous oikologoys. akoma kai to sima opws kai o idios eipe einai me ervtimatiko ara amesws fainetai ena parapoiimeno sima kai oxi auto ka8e auto to sima twn oikologwn.
Xeka8ara 8elei na 8ixei tous oikologous alla epeidi pouthena den milaei oti autoi einai ola tha pesoun sto keno apo thema nomikis apopsews. den mporei na stirix8ei minisi gia sikofantia logw tou oti den isxirizetai 100% gia tous oikologous kai afinei para8iro anoixto oti isws den isxyoun auta pou egrapse.
Einai ka8ari taktiki faias propagandas kai apo oti fainetai o blogger tin xerei polu kala....
Den sumfwnw me ola ta ar8ra i tis apopseis tou apla milw me basi ti isxuei stin astiki nomo8esia.
Episis kati poy den moy arese einai ayto pou eipes gia miniseis.
Fimwsi sta blogs????den nomizw oti 8a i8elan oi Oikologoi kati antistoixo se ipoti8emeni antistoixi periptwsi...
Filika Manolis