Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

Δολοφονική επίθεση Αναρχικών


Αυτό κι αν ήταν ελεύθερη διακίνηση ιδεών! Σήμερα το μεσημέρι εκτυλίχτηκε ένα μάθημα ασύλου ιδεών και ειρηνικής ανταλλαγής απόψεων στο ΠΑ.ΠΕΙ. Πάνω από 40 κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και των ΕΑΑΚ μαζεύτηκαν έξω απο το ΠΑ.ΠΕΙ. μόλις πληροφορήθηκαν την παρουσία 10 περίπου μελών της Φ.Ο.Σ. προκειμένου να τους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.

Με λοστούς, μαδέρια, τσάπες και σκεπάρνια (μάλλον από την δράση τους στο πάρκο της Πλατείας Κύπρου) χτύπησαν άσχημα τον πρόεδρο της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. και άλλα τρία μέλη της Φ.Ο.Σ. Χαρακτηριστικό του οπλισμού τους ήταν ότι κρατούσαν σπρέυ και φώναζαν "Φασίστες Κουφάλες έρχονται Κρεμάλες". Η προστασία της Δημοκρατίας από την αστυνομία σκέψης του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε και παράπλευρες απώλειες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η Φ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. έκαναν το λάθος να μιλήσουν για κατάργηση του ασύλου και άμεση επαναφορά της τάξης στα Πανεπιστήμια σταματώντας τις καταλήψεις!

   

40 ανανδροι επιτέθηκαν σε 10 φοιτητές της ΦΟΣ και μελη της ΝΕΟΣ...
Με σκεπαρνια, ροπαλα και αλλα αντικείμενα προσπάθησαν ΑΝΕΠΙΥΧΩΣ να μας φοβίσουν...
Χτυπησαν τον Πρόεδρο της ΝΕΟΣ δημιουργώντας του βαθυ τραύμα ενώ τον έσωσε το μπουφαν απο βέβαιο πολύ σοβαρο ανεπανόρθωτο τραυμα...
Τα μέλη ΝΕΟΣ - ΦΟΣ αμύνθηκαν σθεναρά στους φονιάδες των αναρχικών, μάλιστα σε προσπάθεια ενός να χτυπήσει στο κεφαλι μέλος της ΦΟΣ ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣ του αρπαξε το ρόπαλο και τον έσωσε απο τα χειρότερα.
40 ανανδροι που είχαν βαλει 4-5 φονιαδες μπροστα με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν ακόμα και θάνατο.
Δεν υποχωρήσαμε ...Αντίθετα συντεταγμένα χωρίς να σπάσουμε κατευθυνθήκαμε προς την αρχική μας κατεύθυνση ενώ οι παραπάνω άνανδροι καταλαβαίνοντας οτι δεν μας φοβίζουν κρύφτηκαν μέσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς όπως πάντα.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε εγκαίρως κατεύθασε, κύκλωσε το πανεπιστήμιο αλλα ο Πρύτανης Γ. Οικονόμου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να άρει το άσυλο υποθάλπτοντας έμμεσα εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα...
Να χαίρεστε τους τραμπούκους σας κ.Πρυτανη...

ΥΓ. χρόνια πολλά στον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ για τα γενεθλια του!!!!Σιδερένιος όπως πάντα και πρώτος στον Αγωνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: