Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Απαντηση ΝΕ.Ο.Σ. σε Αυριανη 27-4-09


Έχεις λεφτά; Γίνεσαι Έλληνας!!

Αυτό μας λέει με λίγα λόγια στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Αυριανή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ δίνει τη λύση του προβλήματος της κυβέρνησης του κύριου Καραμανλή, προτείνοντας τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. 

Την ώρα λοιπόν που όλη η Δυτική Ευρώπη ζητά απ' την Ελλάδα αυστηρότερα μέτρα για τους λαθρομετανάστες, ο κύριος Κουρής με μια απλή διοικητική πράξη προτείνει να γίνουν όλοι Έλληνες έναντι φυσικά ενός αντιτίμου. Λες και η εθνικότητα είναι προϊόν που πωλείται και αγοράζεται σε τιμή ευκαιρίας.

Αυτή η πρόταση φυσικά δεν μας εκπλήσσει καθόλου καθώς κινείται στο πλαίσιο των ευχαριστώ του ίδιου του υπουργού Εσωτερικών κύριου Παυλόπουλου προς όλους τους αλλοδαπούς που επέλεξαν την πατρίδα μας για να ζήσουν. 

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. αντιπροτείνει να πληρώσουν όλοι οι μεγαλοκαναλάρχες και εκδοτες τα εκατομμυρια ευρώ που χρωστάνε στο δημόσιο προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα αλώβητη από την κρίση και το έλλειμμα. Ας ψάξουν στα θησαυροφυλάκια των τραπεζών για τα δισεκατομμύρια που έκλεψαν από τον Ελληνικό λαό στο Χρηματιστήριο και στα μεγάλα κόλπα των τραπεζιτών. Ας πάρουν από τα κλεμμένα των σκανδάλων της Siemens και του Βατοπεδίου, των δισεκατομμυρίων των golden boys του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.

Καμιά πολιτική πράξη σε καμία τιμή δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάποιον Έλληνα. Όσοι ακόμη είναι ζωντανοί όπως θα έλεγε κι ο Ίωνας Δραγούμης πιστεύουμε " το όμαιμον, το ομόγλωσσον το ομόθρησκον και το ομότροπον". Όλα τα άλλα κινούνται στη σφαίρα της νεοταξικής προπαγάνδας που κάποιοι άστοχα προσπαθούν να μας πλασάρουν ως σωστή προωθώντας τη με το περιτύλιγμα του ρεαλισμού με μόνο στόχο τη δημιουργία κρατών-μίξερ. 

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. θα κρατά πάντοτε Θερμοπύλες και όπου χρειαστεί θα δίνει τις μάχες για την Ελλάδα που κάποιοι προσπαθούν ευκόλως να διαλύσουν.

Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.


Πηγή ΝΕ.Ο.Σ.