Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Προς ...Μάκη, επιστολής το ...ανάγνωσμα.!!!


Αγαπητέ μου Μάκη,
αν δεν σου ...σάλεψε για τα καλά, οφείλεις να μας το αποδείξεις και με τη ...βούλα.
(Δεν είσαι βέβαια και υποχρεωμένος).
Διαφορετικά, εάν και και εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου ...νορμάλ, θα πρέπει να σου πω ότι τα περί ... Βούτση δακρύβρεχτα γραφόμενά σου, χαρακτηρίζονται επιεικώς ως ... γελοιότητες πολυτελείας.
Εκαλιώτικες και φτωχές ...αγορεύσεις ενός ποικιλόμορφου κουλτουριάρη - "εισαγγελέα" αφενός, πλην ...τίμιου και ...αντικειμενικού δημοσιογράφου αφετέρου.
Αγαπητέ μου Μάκη, αυτό το ..."βαρύγδουπο" και υπερασπιστικό σενάριο - λογίδριο υπέρ της αλητείας, πότε το ανακάλυψες;
Ή έκρυβες ανέκαθεν μέσα σου έναν ...Τσε Γκεβάρα και τον εμφάνισες ξαφνικά για να το παίξεις ...ρομπέν και προστάτης των αδικημένων;
Για τον ...αδικημένο Γιώργο Βούτση - Βογιατζή σου μιλάω κ. ...Εισαγγελέα, που φρόντισες μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση, να εκπέμψεις μέσω της gr σελίδας σου την δική σου ..."ετυμηγορία".
Χαρακτήρισες την υπόθεση του ..."νεαρού" ως ξεχωριστή και ιδιάζουσα, γιατί ο πατέρας του είναι ..."διακεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ".
Με αφήνει παντελώς αδιάφορο το γενεολογικό δέντρο του ..."νεαρού" φίλε Μάκη.
Ούτε και με ενδιαφέρφει αν στα εφηβικά του χρόνια επέλεξε τον δρόμο του "αντάρτικου πόλης", - όπως λες - βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων αθώων πολιτών.
Αυτή ήταν προσωπική του επιλογή, κατά τα πρότυπα κάποιων άλλων προφανώς, μηδέ και του οικογενειακού του περιβάλλοντος εξαιρουμένου.
Ίσως.!!!
Σχολιάζεις , χαρακτηρίζεις "ανώριμη", και ...κρίνεις αυστηρά την απόφαση του δικαστηρίου, ότι δεν του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του.
Κύριε ..."Εθνοδικαστά"... Έλεος.!!!
Το δικαστήριο αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, μόνο στην περίπτωση που αυτός ήταν όντως "έντιμος".
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό;
Ποιός ήταν ο βίος και η ...πολιτεία του "νεαρού" πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί για ληστεία τραπέζης;
Δηλαδή για ...κακουργήματα κατά συρροήν Μάκη μου!!!
Δέχομαι ότι μπορεί να έχεις νομική άγνοια και μπορεί κάποια πράγματα να σου ...ξεφεύγουν. (Σκόπιμα πάντα, γιατί οι αλλεπάλληλες επισκέψεις σου στην ...Ευελπίδων θα πρέπει να σε έκαναν δικονομικό ...φωστήρα).
Δεν δέχομαι όμως το συλλογισμό σου, αλλά ούτε και το σκεπτικό σου, για το ότι οι δικαστές "...όφειλαν - κατά τη γνώμη σου - να εξαντλήσουν την επιείκειά τους στην περίπτωση του Βούτση και να τον αφήσουν ελεύθερο..."
Κι' όλα αυτά, "...επειδή ζήτησε συγνώμη από τους υπαλλήλους της τράπεζας..."
Τι λες ρε Μάκη, ανατρίχιασα.!!!
Και συνεχίζεις...
"...Ο Γιώργος Βούτσης δεν είναι το κακομαθημένο τσογλάνι που λειτούργησε εκ του ασφαλούς, αλλά ούτε και ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών γόνων, γι' αυτό και η ελληνική δικαιοσύνη όφειλε σ’ αυτό το παιδί, αλλά και στα υπόλοιπα που βρίσκονται θυμωμένα στους δρόμους, εκτός από μία ευκαιρία, να δώσει και ένα μεγαλειώδες μάθημα. ..."
Άστο καλύτερα το μάθημα Μάκη μου. Το πήραμε ήδη από σένα.
Μάκη μου...
Ξέρεις ότι από τους νορμάλ Έλληνες, δεν ...κινδυνεύεις.
Κινδυνεύεις μόνο από ...ανθέλληνες και από αυτά που εσύ για λόγους δήθεν ...φιλικής προσέγγισης αποκαλείς ...τσογλάνια.!
Γι' αυτό Μάκη μου και τα ...γλείφεις.!
Γιατί τρέμεις για την ...Εκαλιώτικη βίλα σου και τα πανάκριβα αυτοκίνητά σου, "φτωχέ" μου δημοσιογράφε.!!!
Μάκη μου.!!!


Αναδημοσίευση απο gianniotis.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαι ο μεγαλυτερος μακακας που έχω συναντησει...προς τον υπέυθυνο το μπλόκ

Ερμής είπε...

Ευχαριστώ για τα σπουδαία επιχειρήματα που έθεσες για να στηρίξεις την άποψη σου