Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ετρεχαν να σωθούν τα άπλυτα







Έτρεχαν να σωθούν οι μπαχαλάκηδες!!!

Μετά από προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στην Ομόνοια, στις 7 το απόγευμα, τα γνωστά παιδιά (που πλέον δεν φοράνε κουκούλες, επειδή έχει ζέστη), αποφάσισαν να κινηθούν προς τον Άγιο Παντελεήμονα, αφού σχημάτισαν μία ικανότατη, σε πλήθος, ομάδα επίθεσης.
Σκοπός των ταραγμένων εγκεφάλων τους ήταν η σκληρή επίθεση κατά των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι όμως τους περίμεναν και τους υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη «χαρά».
Εκατόν πενήντα περίπου κάτοικοι επιτέθηκαν στους αναρχομπαχαλάκηδες και τους έτρεψαν σε φυγή, κυνηγώντας τους μέχρι την 3ης Σεπτεμβρίου και σταμάτησαν μόνο όταν επενέβησαν τα ΜΑΤ, που έριξαν δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων, προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδάκια της Εκάλης από την οργή των μεροκαματιάρηδων και των εργαζομένων των 700€!!!
Η αστυνομία, εκτελώντας σαφείς εντολές, προστάτευσε αυτούς που επιτέθηκαν και τράπηκαν γρήγορα σε φυγή και που σαν κυνηγημένα σκυλιά έτρεχαν στους δρόμους της Αθήνας, για να ξεφύγουν από την οργή του λαού, των πολιτών της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
Η ΗΤΤΑ που γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο χώρος των εραστών του χάους, ήταν ενδεικτική και σήμερα ουσιαστικά αποδείχθηκε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άσχετα με το ότι τα ΜΜΕ θα φωνασκούν από αύριο πως «φασίστες», «ακροδεξιοί» και διάφορα «σχήματα της Χρυσής Αυγής» επιτέθηκαν στους «αντιρατσιστές» προστατευόμενους των μεγαλοεργολάβων, η Αθήνα από σήμερα γνωρίζει πως έχει φτάσει πια η αρχή του τέλους για όλους εκείνους που επιθυμούν να επιβάλουν την αδικία εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Δυστυχώς, για κάποιους, τα ψέματα τελείωσαν… Και ο νοών νοείτω…



http://kostasxan.blogspot.com/2009/07/blog-post_3109.html

*********************************************

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ:

«Εθνικιστές και αστυνομικοί εναντίον αντιρατσιστικής διαδήλωσης: Δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης χρησιμοποίησε εναντίον διαδηλωτών η αστυνομία κατά τη διάρκεια αντιρατσιστικής διαδήλωσης στην Αθήνα, την Τρίτη το βράδυ. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στη συμβολή Κοδριγκτώνος – Αχαρνών αστυνομικοί μαζί με εθνικιστές παρεμπόδισαν βίαια διαδηλωτές που κατευθύνονταν προς τον Άγ. Παντελεήμονα. Κόσμος παραμένει μέσα και έξω από την ΑΣΟΕΕ. Στο πλαίσιο της διαδήλωσης, η οποία χαρακτηρίστηκε από αρκετά μεγάλη συμμετοχή, το πλήθος έκανε πορεία διαμαρτυρίας από την Ομόνοια προς τον Άγιο Παντελεήμονα, έως ότου ξέσπασε η ένταση. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον Άγιο Παντελεήμονα περίμεναν τους διαδηλωτές εθνικιστές και κάτοικοι της περιοχής, κάποιοι εκ των οποίων κρατούσαν ρόπαλα…» tvxs.gr

http://xryshaygh.wordpress.com/


*********************************************

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ - ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ...

Πορεία 1000 περίπου άπλυτων και συνοδοιπόρων που είχε από νωρίς μαζευτεί στην Ομόνοια, επιχείρησε κατάληψη της πλατείας Αγίου Παντελεήμονα κατευθυνόμενη προς αυτή μέσω της οδού Κοδριγκτώνος. Οι κάτοικοι όμως του Αγίου Παντελεήμονα και κυρίως οι ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ της γειτονιάς, είχαν τελείως διαφορετική άποψη για την πλατεία τους. Εκεί στην Κοδριγκτώνος πάιχτηκε άλλο ένα δράμα του "γνωστού χώρου" που παρά τις μολότωφ, τα καδρόνια, τις πέτρες και τους λοστούς που κουβαλούσε ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ από τους κατά πολύ λιγότερους αλλά με περισσότερη ψυχή Έλληνες της περιοχής. Η άτακτη υποχώρηση προς τα άσυλα της ΑΣΟΕΕ και του Πολυτεχνείου μετατράπηκε σε φαρσοκομωδία αφού χρειάστηκε η δυναμική επέμβαση των ΜΑΤ για να σωθούν τα υποτακτικά του Σόρος από την αντίδραση των Ελλήνων που συνέχισαν με πείσμα για αρκετή ώρα την ανεύρεση τους. Μάταια όμως μέχρι στιγμής αφού μετά την ήττα το κρυφτό είναι η ειδικότητα τους. Με χημικά και δακρυγόνα οι Αστυνομικές δυνάμεις ανέκοψαν την αντεπίθεση των κατοίκων στην Κοδριγκτώνος, οι οποίοι ξαναγύρισαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας κερδίσει μιά ακόμη μάχη. Σαφώς μεγαλύτερη απόκάθε άλλη φορά...


http://www.stoxos.gr/2009/07/blog-post_370.html

2 σχόλια:

Maximos είπε...

ο καλός άνθρωπος Κουλογλου κατά την καριέρα του είχε χρησιμεύσει και σαν πληροφοριοδότης της ασφάλειας εναντίον διαφόρων αριστεριστών που τα είχαν βάλει με το ΕΚΚΕ στο οποίο ανήκε την εποχή εκείνη. Χαφιές ο Κούλογλου! Σιγά μην στάξει η ουρά του ποντικού. Από την εποχή που η αριστερά έκανε την εμφάνιση της στην Ελληνική πολιτική σκηνή, αν πιστέψουμε τα βιβλία και τις πηγές, είναι γεμάτη από πράκτορες της Intelligence Service, ξεσκολισμένους χαφιέδες, προβοκάτορες, χαφιΕΔΑίτες και πάει λέγοντας, ο κατάλογος θα μπορούσε να γίνει πολύ μακρύς.

Εκείνο το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζει περαιτέρω διερεύνηση είναι. Γιατί η ασφάλεια της επάρατης δεξιάς, κυβέρνηση ΝΔ γαρ, αντί να τρίβει τα χέρια της που οι διάφορες αριστερές φράξιες δερνόντουσαν μεταξύ τους και να κάτσει στην πάντα και απλά να κόβει κίνηση, έσπευσε να στείλει στον εισαγγελέα τους ανάρχες που πιάσανε τα οπίσθια του Κούλογλου και της συμμορίας τους; Μήπως υπήρχαν εντολές να προστατευθεί το ΕΚΚΕ και οι οπαδοί του; Απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ. Αξίζει όμως μία αναδρομή στην εποχή εκείνη. Μετά την μεταπολίτευση το ΚΚΕ καταξιωμένο μέσα από την πάλη κατά της χούντας είχε ακόμη βαθιά ερείσματα, παρά τα λάθη του, και εξασκούσε μία ιδιαίτερη γοητεία στον λαό και την νεολαία. Έπρεπε κάτι να γίνει. Το ΠΑΣΟΚ με την αριστερίστικη συνθηματολογία έκλεισε το δρόμο του ΚΚΕ προς τους συντηρητικούς "προοδευτικούς..."- -σχήμα οξύμωρο, αλλά το έβαλα για να γελάσουμε -- και γενικά εκείνους που αποτελούσαν τον δυναμικό χώρο της αντιδεξιάς παράταξης. Δεν ήτανε αρκετό. Έπρεπε να βρεθεί και κάποιο ανάχωμα προς τα αριστερά. Τον ρόλο αυτό βρέθηκε να εκπληρώσει το ΕΚΚΕ. Πως ξαφνικά ένας φαρμακοποιός, ελεγκτής στον Οίκο Ναύτου, βρέθηκε με μία βαλίτσα λεφτά και οργάνωσε ένα κόμματίδιο που απορρόφησε την αριστερή νεολαία και την απέκοψε από το ΚΚΕ; Την πραγματική αλήθεια ξέρουν μόνον οι μυημένοι Οι αμύητοι απλά χρησίμευσαν σαν κρέας για τα κανόνια. Διαδήλωναν κατά του ιμπεριαλισμού γεμάτη φούσκες και παχιά λόγια και φυσικά έντονο αντι-αμερικανισμό και χαμπάρι δεν παίρνανε το τι γινότανε. Δεν περιμένω να έχουν την απάντηση αυτοί που μπούκαραν στην Αμερικάνική πρεσβεία. Βρέθηκαν στο εσωτερικό περιστύλιο. Τους κόπηκαν τα πόδια από τον φόβο, δεν ξέρανε κατά που να πάνε και την κοπάνισαν τρέχοντας. Έτσι δεν είναι αγαπητέ φίλε "Χ". Αφού κάθισαν υπάκουα και πειθήνια και άκουσαν την καθοδηγητική σοφία της Πόπης, ξαφνικά βρέθηκαν στο κρύο, δυστυχισμένες μαριονέτες ενός θεάτρου ακατανόητου για το γεμάτο πάθος και ελπίδες κεφάλι τους. Βλέπετε το ΕΚΚΕ είχε εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξης του. Δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λόγια του Αμερικανού ιστορικού Arthur Schlesinger Jr., ειδικού συνεργάτη του Προέδρου Kennedy, που στο βιβλίο του Vital Center(1949) έγραψε, σε ελεύθερη μετάφραση, ".. ο αντι-αμερικανισμός της μη κομμουνιστικής Αριστεράς μας εξυπηρετεί γιατί θολώνει τα νερά και έτσι γίνεται η δουλειά μας πιο εύκολα και καλύτερα".

Οι μυημένοι πήραν μεταγραφές. Άλλος για ΠΑΣΟΚ τράβηξε, άλλος για ΝΔ, άλλος για ΣΥΡΙΖΑ και άλλος για τα θολά κανάλια. Ο ένας έγινε ο εξ απορρήτων του κ. Σημίτη και είναι απορίας άξιον πώς τον ανέχθηκαν τα παιδιά της Βασιλίσσης Σοφίας παρ΄όλο το "....δολοφόνοι των λαών" που ούρλιαζαν οι οπαδοί του.. Έναν άλλον τον διάλεξαν για βουλευτή της ΝΔ και είναι υστερικός μέχρι παραληρηματικός υπερασπιστής της παγκοσμιοποίησης που επαγγέλλεται η Νέα Τάξη... Ο δε Κούλογλου έδωσε δείγμα της αξιοσύνης τους κάνοντας την εκπομπή για τον πρόεδρο Πούτιν την ήμερα που συναντιόταν με τον Καραμανλή. Εκπομπή που θύμιζε τις καλύτερες ήμερες του Radio Liberty και Radio Free Europe της εποχής του Α' Ψυχρού Πολέμου...

Ανώνυμος είπε...

απο τη μια τα ματ προστατευσαν τους αναρχικους απο την αλλη βαζεται φοτο με ματαδες να δερνουν διαδηλωτες....χαχαχαχα


ποσο ανοπητοι ειστε