Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ!!!

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδ. Δρίτσα, Θαν. Λεβέντη και τα μέλη της επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μαρματάκη και Όλγα Στέφου, επισκέφθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» τον κρατούμενο απεργό πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλο.

«Οκτώ μήνες μετά ο Θοδωρής Ηλιόπουλος κινδυνεύει να γίνει το δεύτερο θύμα του Δεκέμβρη μετά τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

«Ένα δικαιακό σύστημα το οποίο είναι ανίκανο να αποδώσει δικαιοσύνη ταλαιπωρεί ένα αθώο παιδί που το μόνο του έγκλημα ήταν ότι συμμετείχε, μαζί με χιλιάδες άλλους, στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη, στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτό που ζητάει ο Θοδ. Ηλιόπουλος, διακινδυνεύοντας την ίδια του τη ζωή, είναι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Και διακηρύσσει την αθωότητά του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του» σημείωσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Δένδια «να εκδικαστεί άμεσα το αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας Θοδ. Ηλιόπουλου.».



θαυμάστε... http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1071533

Όταν έκανε απεργία πείνας ο Τενέζος που ήσασταν ρε!!!!!!




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που το νέο??? οτι συριζα και αναρχικοί πάνε μαζί???

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε παλίκαρε που έκανε απεργία πείνας ο Τενέζος. Το να κόβεις για 5 μέρες το φαγητό και μετά να γυρνάς σπιτάκι με την ουρά στα σκέλια δεν είναι απεργία. Η ζωή του Τενέζου δεν κινδύνεψε ποτέ. Η ζωή του Ηλιόπουλου βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Συν τοις άλλοις αυτό που ζητάει ο Ηλιόπουλος είναι να δικαστεί, για να αποδείξει την αθωότητά του.

Ανώνυμος είπε...

Άκυρο για τον Τενέζο. Απ' ότι είδα όντως κάνει απεργία επίνας. Αλλά είναι δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Ο ένας είναι στη φυλακή, χωρίς να έχει δικαστεί και ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ο άλλος είναι ένας μικρός καπιταλιστής που οι μεγάλοι καπιταλιστές το βγάλανε από τη μέση με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Και τι ζητάει διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς. Ας του πει κάποιος ότι αυτά πάνε χέρι χέρι με τον καπιταλισμό και ότι νόμος του συστήματος είναι ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Και εφόσον δεν είναι ενάντια στο ίδιο το σύστημα, ας μη ζητάει και τα ρέστα επειδή τον γαμάει.

ο από πάνω.