Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Έπεσε το indymedia?





Καμία πρόσβαση δεν είναι δυνατή από τις 3 τα ξημερώματα στο δικτυακό τόπο Indymedia (http://athens.indymedia.org/). Υπενθυμίζετε ότι εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια ακροδεξιών οργανώσεων για το κλείσιμο του Athens Indymedia, με πρώτο βήμα το αίτημα εκδίωξης του υπολογιστή που εξυπηρετεί τον δικτυακό τόπο (server) από το «άσυλο» του ΕΜΠ. Η συγκεκριμένη καμπάνια και το site “ stop-indymedia.blogspot.com.” ξεκίνησαν την δράση τους λίγες ήμερες μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου.Athens Indymedia αποτελεί τμήμα του ομώνυμου διεθνούς δικτύου πληροφόρησης που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1999 στο Σιάτλ, από ακτιβιστές του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, για τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών. Κάθε επιμέρους Indymedia λειτουργεί αυτόνομα, με αυτοτελή εσωτερική λειτουργία και δικό του πολιτικό προσανατολισμό. Περισσότερα στο http://www.foreignpress-gr.com/

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Αντιλαμβανόμαστε την αγάπη, για ελεύθερη διακίνηση των ΟΠΟΙΩΝ ιδεών, αλλά στην περίπτωση του INDYMEDIA υπάρχει μια μικρή -απειροελάχιστη- διαφοροποίηση. Δεν αποτελεί κομμάτι των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOGERS, αλλά κομματάρα του διεθνούς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κατεστημένου. Και μη βαφτίζουμε "ακροδεξιές οργανώσεις" το 88% των BLOGS, που απαιτούν ΙΣΗ μεταχείριση. Τόπαμε και το ξαναλέμε μέχρι να βγάλλει ο ήλιος κέρατα. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ INDYMEDIA. ZHTAME NA MHN ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΑΠΛΟ ΔΕΝ είναι γιατί το ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΥΜΕ; Και ενάντια σε ποιό κράτος είναι βρέ παιδιά, αφού το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνείο και του παρέχει και ΑΣΥΛΙΑ; (http://www.foreignpress-gr.com/)

ΥΓ. Σε ποιό σοβαρό κράτος, θα ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ , απο Υπουργούς , Εισαγγελείς, Αστυνομία κ.λ.π. την έδρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης και δεν θα τους έπιαναν στο άψε σβήσε; Τα τελεσθέντα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ; ΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ κώδικας και ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. Aλλά μιλήσαμε για σοβαρό κράτος, ε; SORRY !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: