Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Χλευασμός της 28ης Οκτωβρίου απο τον Μουζουράκη και την παρέα του



καλά τον είχα κόψει για απλυτόφατσα... Για ποιόν μιλάω?? Για τον Μουζουράκη, ένα νεόκοπο τυπάκο που το παίζει και πολύ μάγκας και πολύ ανεξαρτοανάρχας να πούμε.... όλα αυτά στο γυαλί όμως και με την ασφάλεια της τηλεόρασης..

Αυτό το καθίκι, αυτός ο αλήτης, αυτό το υποκείμενο θα πεί για την σημαία???

Θα μιλήσει για την 28η Οκτωβρίου ο κάθε τυχάρπαστος που το μόνο που ξέρει είναι να παίζει την μουσικούλα του, να τσεπώνει τα λεφτάκια που όλα εμείς τα χαιβάνια του δίνουμε απο τις τηλεθεάσεις και να το παίζει και θωλοκουλτουριάρης.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους όπως θα έλεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!!!!

Αλλά για αυτά τα καθίκια δεν αξίζει ούτε η φωτιά μας. Το μόνο που μπορούν να κάνουν ειναι να σηκωθούν να φύγουν απο αυτή τη "φασιστική - εθνικιστική - νεοναζιστική - ξενοφοβική " κλπ κλπ κλπ Χώρα.

Να πάτε κύριοι σε χώρες πιο Δημοκρατικές και φιλελεύθερες όπως η Ιταλία ή η πολυπολιτισμική Ολλανδία.

Εκεί να πάτε κύριοι, άμα δε μας γουστάρερε να φύγετε. Όχι να κάθεστε να τα τσεπώνεται απο όλους εμάς και να κάνετε και υψηλή κριτική στα ιερά και τα όσια της Φυλής και της Πατρίδας μας.

Αλλά ξέχασα το να είσαι άπλυτος είναι μόδα και in ενώ να είσαι πατριώτης και με μνήμη είναι πολύ banal....

Αρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε....

Όλα αυτά φυσικά με υπο την προστασία του γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου, του προοδευτικού κ. Σ. Θεοδωράκη...

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φτου βρε!φτου!

haris είπε...

κλασική περίπτωση ανύπαρκτου που θέλει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και το κάνει με ένα θέμα που ΞΕΡΕΙ ότι προκαλεί, καλώς ή κακώς. με τη λογική του "είναι ένα απλό πανί" και αφήνωντας το συμβολισμό απέξω, τότε γιατί δε καίει και τη βίβλο, απλό χαρτί είναι, γιατί δε καίει τα έργα του Τσεχωφ, απλά χαρτιά είναι.
Δε στηρίζω τις παρελάσεις ούτε το κάψιμο βιβλίων, αλλά με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που εκμεταλλέυονται τις ευαισθησίες, λογικές ή παράλογες, σεβαστές όμως, των άλλων ανθρώπων.
Αυτό το βίντεο για εμένα είναι το ίδιο με μιας χαζογκόμενας που βγάζει το κώλο και τα βυζιά έξω σε ένα περιοδικό προκειμένου να τη μάθει ο κόσμος
Μουζουράκη, εγώ ευχαρίστως δέχομαι να γυρίσω βίντεο μαζί σου, όπου μαζί με την ελληνική σημαία όμως θα κάψουμε και την αμερικάνικη, την αλβανική τη ΄ρωσικη, τα απλά πανιά δηλαδή όλων των χωρών και μαζί θα κάψουμε και απλά χαρτιά όπως τη βίβλο το κοράνι, βιβλία του ριτσου κλπ.
Απλά χαρτιά και πανιά, όπως είπες...
Έχεις τα αρχίδια?
Αρχίδια έχεις, ψευτοεπαναστάτη εκ του ασφαλούς
Χάρης Σγουραμάλης

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστε ρεεεεεε... τι σημασια εχει μια σημαια... ποια πατριδα? τι λετε τωρα?

Εσεις που υπερασπιζετε την σημαια ειστε που καταστρεφετε την χωρα. Πιστευετε οτι σας λεει η τηλεοραση σας. Η πραγματικοτητα σας ειναι ... ο΄τι πει η τηλεοραση σας. Εσεις ειστε που ψηφηζετε και νομιζεται οτι εχει σημασια τι ψηφηζεται. Εχετε την ψευδαισθηση οτι εχετε επιλογες... Η χωρες δεν υπαρχουν, οι κυβερνησεις ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου. Ο κοσμος ελεγχεται απο τις μεγαλες πολυεθνικες εταιρειες.

Εσεις το επιτρεψατε αυτο. Εσεις που βλεπετε τηλεοραση. Εσεις που υποστηριζεται μια σημαια αντι να αφοσιωθειται στο Εθνος...

Ανώνυμος είπε...

Ο εθνικισμός σήμερα λέγεται και "διαφορετική ματιά";
Πολύ μπροστά...