Σάββατο, 28 Μαρτίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤO ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ...


Συμπατριώτες και Συμπαριώτισες,Σαββάτο μεσημέρι, 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 κατασκηνώσαμε μπροστά από την οικεία του ήρωα – σύμβολο του Μακεδονικού Αγώνα, που σαπίζει ντροπιαστικά για την Πατρίδα και την Ιστορία μας, συνέπεια της διαχρονικής αδιαφορίας κάθε αρμόδιας αρχής, αλλά προφανώς και των κληρονόμων του που αντέδρασαν με την εμφάνιση μας.Σ’ αυτή την ντροπή και την άθλια εικόνα που παρουσιάζει το σπίτι του Ήρωα, κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος.


Κι αφού στέρεψε το φιλότιμο και περίσεψαν τα λόγια και η υπομονή, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...Από το σπίτι του Παύλου Μελά, στέλνουμε χαιρετίσματα σε κάθε εξουσία, κεντρική ή τοπική, που συνεχίζει λεπτό με το λεπτό,μέρα με την μέρα να μας προσβάλει ως ανθρώπους και ως Έλληνες και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση επανόρθωση στην αδικία την οποία επεφύλαξαν οι αρμόδιοι στον Ήρωα.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αποκατάσταση και την αξιοποίηση της κατοικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά, ως ένα ελάχιστο δείγμα μεταμέλειας για το ΑΔΙΚΗΜΑ που τελείται.


ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους έντιμους Πατριώτες να σταθούν αλληλέγγυοι στην ενέργεια μας, να δυναμώσουν με κάθε τρόπο τον Αγώνα μας και να στηρίξουν με κάθε δύναμη, κάθε προσπάθεια αποτίναξης του ζυγού της λησμονιάς. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..."ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
Αναδημοσίευση απο ΣΤΟΧΟ

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

Δολοφονική επίθεση Αναρχικών


Αυτό κι αν ήταν ελεύθερη διακίνηση ιδεών! Σήμερα το μεσημέρι εκτυλίχτηκε ένα μάθημα ασύλου ιδεών και ειρηνικής ανταλλαγής απόψεων στο ΠΑ.ΠΕΙ. Πάνω από 40 κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και των ΕΑΑΚ μαζεύτηκαν έξω απο το ΠΑ.ΠΕΙ. μόλις πληροφορήθηκαν την παρουσία 10 περίπου μελών της Φ.Ο.Σ. προκειμένου να τους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.

Με λοστούς, μαδέρια, τσάπες και σκεπάρνια (μάλλον από την δράση τους στο πάρκο της Πλατείας Κύπρου) χτύπησαν άσχημα τον πρόεδρο της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. και άλλα τρία μέλη της Φ.Ο.Σ. Χαρακτηριστικό του οπλισμού τους ήταν ότι κρατούσαν σπρέυ και φώναζαν "Φασίστες Κουφάλες έρχονται Κρεμάλες". Η προστασία της Δημοκρατίας από την αστυνομία σκέψης του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε και παράπλευρες απώλειες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η Φ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. έκαναν το λάθος να μιλήσουν για κατάργηση του ασύλου και άμεση επαναφορά της τάξης στα Πανεπιστήμια σταματώντας τις καταλήψεις!

   

40 ανανδροι επιτέθηκαν σε 10 φοιτητές της ΦΟΣ και μελη της ΝΕΟΣ...
Με σκεπαρνια, ροπαλα και αλλα αντικείμενα προσπάθησαν ΑΝΕΠΙΥΧΩΣ να μας φοβίσουν...
Χτυπησαν τον Πρόεδρο της ΝΕΟΣ δημιουργώντας του βαθυ τραύμα ενώ τον έσωσε το μπουφαν απο βέβαιο πολύ σοβαρο ανεπανόρθωτο τραυμα...
Τα μέλη ΝΕΟΣ - ΦΟΣ αμύνθηκαν σθεναρά στους φονιάδες των αναρχικών, μάλιστα σε προσπάθεια ενός να χτυπήσει στο κεφαλι μέλος της ΦΟΣ ο Πρόεδρος της ΝΕΟΣ του αρπαξε το ρόπαλο και τον έσωσε απο τα χειρότερα.
40 ανανδροι που είχαν βαλει 4-5 φονιαδες μπροστα με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν ακόμα και θάνατο.
Δεν υποχωρήσαμε ...Αντίθετα συντεταγμένα χωρίς να σπάσουμε κατευθυνθήκαμε προς την αρχική μας κατεύθυνση ενώ οι παραπάνω άνανδροι καταλαβαίνοντας οτι δεν μας φοβίζουν κρύφτηκαν μέσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς όπως πάντα.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε εγκαίρως κατεύθασε, κύκλωσε το πανεπιστήμιο αλλα ο Πρύτανης Γ. Οικονόμου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να άρει το άσυλο υποθάλπτοντας έμμεσα εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα...
Να χαίρεστε τους τραμπούκους σας κ.Πρυτανη...

ΥΓ. χρόνια πολλά στον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ για τα γενεθλια του!!!!Σιδερένιος όπως πάντα και πρώτος στον Αγωνα!!!

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ...

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι.
Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6 έως 12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5 όπου δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για προθέρμανση και η κατάσταση του τάπητα είναι κατά κανόνα άθλια. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα).
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6, 7, 8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ και το ποτό 3 με 4. Εδώ το σαπουνόνερο που μας πουλάνε για μπύρα κοστίζει 5 με 6 ευρώ και η μπόμπα 7 με 8 (στα 8 ευρώ πωλείται συνήθως η σπέσιαλ μπόμπα). Και τα ενοίκια; Και η προστασία; Τα πρόστιμα; Αν δεν έβγαζε τέτοιο υπερκέρδος δε θα ήταν τόσο ψηλά τα ενοίκια, δε θα έρχονταν οι μπράβοι για προστασία, δε θα τους έριχναν απανωτά πρόστιμα από τους δήμους για να πάρουν κι αυτοί τη μίζα τους. Αλλά εγώ το κορόιδο φταίω που τα πληρώνω...
Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ).
Είμαι κορόιδο γιατί. δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε.... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...
Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD και όχι αυτά που έκανε ο Ζαχόπουλος και μάλιστα αυτός είναι ελεύθερος και κάνει μήνυση για διαπόμπευσή του!!!
Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.
Είμαι κορόιδο γιατί. με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).
Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.
Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλοι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.
Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.
Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων.. Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσουν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων;
Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.
Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους...
Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.
Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...
Τελικά, μήπως είμαι κορόιδο γιατί Μ0Υ ΑΞΙΖΕΙ;;;;;

Το είδαμε στο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΥΜ

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

Αριθμός 11 και χτύπημα στο World Trade Center στις 11/09/2001

1) Η New York City έχει 11 γράμματα
2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα
3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)
4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:

   

1) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.
2) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.
3) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. 9 + 2 = 11
4) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65 επιβάτες:
6 + 5 = 11
5) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11 δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή.9 + 1+ 1 =11
6) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.
Καθαρή σύμπτωση.;
Διαβάστε επάνω και αποφασίστε :
1) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. 2 + 5 + 4 = 11
2) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του ημερολογιακού έτους.
3) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο 3/11/2004.
3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11.
4) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο γεγονός πύργων.

Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά μυστηριώδη:
Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο: «έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετά υπήρξε ειρήνη.» Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.

Μη πεπεισμένος για όλο αυτό ακόμα.;
Δοκιμάστε αυτό και δείτε πώς αισθάνεστε κατόπιν, έκανε την τρίχα μου να σταθεί όρθια:

Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :
1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.
2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .
3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.
4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS ........................ Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

Δείτε το παρακάτω..το είδαμε στο ιστολόγιο ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

Κωνσταντινα Κουνεβα: ''Τα Εθνη απο ολο τον κοσμο να ξαναγυρισουν προς την παραδοση τους για να ξαναβρουν την ευτυχια''


''Τα Εθνη απο ολο τον κοσμο να ξαναγυρισουν προς την
παραδοση τους για να ξαναβρουν την ευτυχια''

   

Η κ.Κούνεβα μίλησε για Έθνη. 

  

Ρίχνοντας μια απίστευτη χυλόπιτα στο ΣΥΡΙΖΑ η κ.Κούνεβα συνεχίζει λέγοντας :

   

«Όταν τη ρωτήσαμε είπε με αυστηρό ύφος ότι δεν δέχεται να ενταχθεί ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενός άλλου κόμματος. Μόνο αν κατέβει επίσημα στις εκλογές η Παναττική Ένωση Καθαριστριών, τότε θα δεχθεί να συμμετάσχει. Η Κωνσταντίνα ήταν κατηγορηματική: δεν θέλει να την προσεγγίσει κανένα πολιτικό κόμμα για να της προτείνει θέση στο ψηφοδέλτιό του. Μέσα από τη δράση της για τα εργασιακά δικαιώματα των καθαριστριών γνώριζαν την ύπαρξή της. Κανένας όμως δεν της είχε προτείνει θέση όταν ήταν καλά. Τώρα που δέχθηκε την επίθεση τη θυμήθηκαν; Ε, τώρα η Κωνσταντίνα δεν θέλει να δει κανέναν τους μας είπε να μην επιχειρήσουν καν να την επισκεφτούν στο νοσοκομείο», δήλωσε η κ. Βάσω Τσούνη, αντιπρόεδρος της ΠΕΚΟΠ, συμπληρώνοντας ότι «όταν το έμαθε η Κωνσταντίνα αναστατώθηκε πάρα πολύ. Μα καλά, δεν μπορούν να σεβαστούν ούτε την κατάστασή της; 
Η μητέρα της, η κ. Ευαγγελία, είπε ότι θέλει τον κόσμο δίπλα τους- όχι αυτούς».


   

Βλέπουμε λοιπόν οτι ο λαϊκισμός και το συνεχόμενο πλιάτσικο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε ανθρώπους που υποφέρουν με απώτερο σκοπό την εξαργύρωση σε ψήφους πέφτουν στο απόλυτο κενό.

   

Αλλωστε γνωρίζαμε οτι η κίνηση αυτή έχει φέρει τεράστιες αντιπαραθέσεις μέσα στο χώρο και τις συνιστώσες του.

   

Καθημερινά αποκαλύπτεται ο ρόλος τους αλλά και με ποιές φτηνές μεθόδους προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την απίστευτη κατρακύλα που έχουν εισέλθει.

Άραγε θα μας πεί ο κ.Αλαβάνος και ο κ.Τσίπρας το λόγο για τον οποίο σκυλεύουν κάθε άνθρωπο που έχει ένα πρόβλημα;

θα μας πουν γιατί μπροστά στα κομματικά οφέλη δεν έχουν ιερό και όσιο; 

Γιατί κάνουν μικροπολιτική που φέρνει την πολιτική ζωή χρόνια πίσω;

   

Η κ.Κούνεβα έδειξε και αυτή με τον τρόπο της ποιοί είναι οι καπηλευτές των λαϊκών αγώνων, ποιοί είναι αυτοί που καθημερινά μέσω της φτηνής και εφήμερης προπαγάνδας τους προσπαθούν να εξαγοράσουν τα ανθρωπιστικά αισθήματα τους καθενός απο εμάς σε ψήφους, ποιοι στην τελική ανάλυση κάνουν λαϊκισμό και μάλιστα φτηνό και επικίνδυνο λαϊκισμό.

  

Εσύ συνέλληνα πότε θα το καταλάβεις;

Απο ότι φαίνεται το καταλαβαίνεις όμως μέρα με τη μέρα ώρα με την ώρα γιαυτό και το συγκεκριμένο μόρφωμα έχει μπεί μέσα σε αυτή τη δίνη και που δε λέει να σταματήσει...

   

''Τα Εθνη απο ολο τον κοσμο να ξαναγυρισουν προς την
παραδοση τους για να ξαναβρουν την ευτυχια''

    

Αυτό πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς και το σύνθημα όλων μας.

   

Ενα μπράβο στην κ.Κούνεβα, περαστικά της και σύντομα υγιέστατη...

   Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν Θεσσαλονικείς εκδρομείς, από Σκοπιανούς στο κέντρο της Ωχρίδας.


Ομάδα 20 νεαρών της γειτονικής χώρας, έγραψαν με κόκκινη μπογιά, ανθελληνικά συνθήματα σε Ελληνικό λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης.

    


Όταν εμφανίστηκαν οι Έλληνες εκδρομείς τους πέταξαν πέτρες, προκαλώντας φθορές στα παράθυρα του οχήματος και τραυματίζοντας ένα άτομο.

    


Η Σκοπιανή αστυνομία καθάρισε τα συνθήματα από το λεωφορείο και περιπολικό συνόδευσε τους εκδρομείς στα σύνορα. 

    


Για το συμβάν ενημερώθηκε το Ελληνικό γραφείο διασύνδεσης στα Σκόπια.

    

Αναδημοσίευση απο MyGreekBlogspot

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

34 Χρονια απο τη Δολοφονία του Μικη Μαντακα....


ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ: Φέτος και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από τον άδικο χαμό του Μίκη. Οι Ιταλοί Συναγωνιστές μας, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιήσουν την σιωπηρή τους στο κέντρο της Ρώμης που θα καταλήξει στο σημείο που έπεσε νεκρός από σφαίρες ακροαριστερών.

   

 

Αξίζει να αναφερθεί πως η εκδήλωση αυτή, είναι μια πραγματική Τελετή Μνήμης και οι διαδικασίες ξεκινούν από τις 12:00 την νύχτα στη γωνιά της οδού Ottaviano στην Piazza Risorgimento η οποία έχει άτυπα μετονομαστεί σε Piazza Mantakas, όπου λίγοι συγκεντρωμένοι ανάβουν την Φλόγα εκεί που ήταν αναμμένη αυτή του Μίκη Μάντακα και φρουρούν τον χώρο ως την επομένη στις 6:00 το απόγευμα ... Ένας ακόμα βαθύτερος συμβολισμός: η φλόγα που δεν σβήνει, οι Συναγωνιστές κοντά της ...Ο ΜΙΚΗΣ ΖΕΙ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ! 

Οι περαστικοί κοιτούν με απορία την παράξενη Πορεία, ανθρώπων που δεν βγάζουν μιλιά, δεν απαιτούν τίποτε για τους εαυτούς τους, δεν φώναζαν ούτε ένα σύνθημα και μόνο βάδιζαν αποφασιστικά χωρίς να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά ... 

   

Δυο Νέοι Συναγωνιστές θα μεταφέρουν και πάλι το πορτραίτο του Μίκη, από τα γραφεία, να αντικρίζει τους Συναγωνιστές του και μετά την απόλυτη Σιγή θα ακουστεί σε όλη την Ρώμη: 

    

«Μίκης Μάντακας» - "PRESENTE!"!  


Ο δικός μας Μίκης, ο ΕΛΛΗΝΑΣ, από τα Ηλύσια Πεδία των Ηρώων ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ στο πλευρό μας, γιατί ο Μάντακας είμαστε όλοι εμείς - είναι η ίδια μας η ΙΔΕΑ!

Φυσικά στην Ελλάδα το όνομα Μίκης Μάντακας είναι άγνωστο. Έπρεπε λοιπόν, εκτός από τον θάνατο να καταδικαστεί και σε λήθη. Ο λόγος προφανής… Οι δολοφόνοι του είναι τα σημερινά αγαπημένα παιδιά των ΜΜΕ και της σύγχρονης νομενκλατούρας που μας εξουσιάζει…