Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Έλληνα Πατριώτη , στήριξε τον αδερφό σου Αγρότη !! Πονάει τη Γη ΜΑΣ, όσο κανείς άλλος...


Είναι πατριωτικό χρέος όλων μας να στηρίξουμε απολύτως τον αγώνα των συμπατριωτών μας αγροτών για τους ακόλουθους λόγους:

1) Στόχος της κυβέρνησης είναι να ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος, οι Έλληνες να πουλήσουν τη γη τους, η οποία στη συνέχεια να αγοραστεί από λαθρομετανάστες με την οικονομική στήριξη ξένων κεφαλαίων (όπως γίνεται στη Θράκη με χρηματοδότηση του Τουρκικού Προξενείου). Η κυβέρνηση προσπαθεί αυτό να το πετύχει αφενός αφήνοντας στην πείνα και την εξαθλίωση τους αγρότες, ώστε να παρατήσουν το επάγγελμά τους και να πουλήσουν τη γη τους και αφετέρου εξοντώνοντας φορολογικά τη μέση ελληνική οικογένεια ώστε να πουλήσει την εξοχική κατοικία, το "πατρικό" της. Μπορούμε να το αφήσουμε να εξελιχθεί αυτό το σχέδιο;

2)Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δείχνουν τόση πρεμούρα για την απόδοση ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες, δεν έχουν δικαίωμα να δείχνουν αδιαφορία για τους Έλληνες αγρότες και τα δίκαια αιτήματά τους. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να αγνοεί, να "γράφει" τους Έλληνες και να ασχολείται με τους λαθρομετανάστες. Δεν μπορεί ο κύριος Γιωργάκης να βάζει τους λαθρομετανάστες πάνω από μας τους Έλληνες.

3)Πέρυσι που υπήρξαν πάλι κινητοποιήσεις των αγροτών, το ΠΑΣΟΚ επισκεπτόταν τα μπλόκα, τους έβαζε εναντίον της ΝΔ, έκανε μέσω των...

ΜΜΕ τεράστια προπαγάνδα ότι έφταιγε η ΝΔ, έλεγε ότι τα 500 εκατομμύρια ευρώ που τους έδινε η ΝΔ ήταν ψίχουλα και ότι το ίδιο θα τους έδινε πολύ περισσότερα και θα έκανε πολύ περισσότερα γι' αυτούς. Ας τα κάνει, λοιπόν, όλα αυτά τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν τα κάνει, σημαίνει ότι τους κορόιδεψε και άρα οι αγρότες είναι απόλυτα δικαιολογημένοι και νομιμοποιημένοι να μην υποχωρήσουν καθόλου.

4)Τα ελεεινά ΜΜΕ της διαπλοκής, που πέρυσι αβαντάριζαν τις κινητοποιήσεις και επιτίθονταν εναντίον της ΝΔ, έκαναν ότι δήθεν στήριζαν τους αγρότες. Τώρα που οι αγρότες στρέφονται κατά του αγαπημένου στα ΜΜΕ, ΠΑΣΟΚ, όλα τα κανάλια προσπαθούν να τους συκοφαντήσουν και να στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους. Να μην τσιμπίσει κανείς συμπατριώτης μας από αυτή την προπαγάνδα. Όχι στα δύο μέτρα και δύο σταθμά των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ.

Όχι μόνο δεν πρέπει να υποχωρήσουν, λοιπόν, οι συμπατριώτες μας αγρότες αλλά να εντείνουν με τη στήριξη όλων μας τον αγώνα τους. Να πυκνώσουν τα μπλόκα σε όλη τη χώρα. Κάνουμε, μάλιστα, έκκληση σε όλο τον πατριωτικό κόσμο και γενικά όσους αντιτίθενται στο λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο και οι οποίοι ζουν στις περιοχές που υπάρχουν μπλόκα, να μεταβούν εκεί για να στηρίξουν τους αγρότες αλλά και να ενώσουν τη φωνή τους και να προωθήσουν το αίτημα να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τον ελληνικό λαό και τον αγώνα του για επιβίωση και όχι με τους λαθρομετανάστες.

Αγαπητοί συμπατριώτες, από την κινητοποίηση των αγροτών είναι αναπόφευκτο κάποιοι άλλοι λίγο να ταλαιπωρηθούμε. Ας μη διαμαρτυρηθεί όμως κανείς. Ας δείξουμε πλήρη αλληλεγγύη. Στις επόμενες είκοσι μέρες, που η κυβέρνηση κατοχής που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας θα επιδιώξει να περάσει το λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο, θα κριθεί το αν θα υπάρχει αύριο Ελλάδα. Το ιδανικό είναι να κινητοποιηθούν όλες οι κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις εναντίον της κυβέρνησης. Εθνική αντίσταση παντού. Κάθε σύλλογος, κάθε οργάνωση, κάθε μεμονωμένος Έλληνας και Ελληνίδα οφείλουμε να μπούμε σε αυτό τον αγώνα. Ώστε να γονατίσει η κυβέρνηση από την αντίσταση και να μην μπορέσει να περάσει το νομοσχέδιο που χαρίζει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες.

Όλοι οι Έλληνες μαζί, ενωμένοι, πλήρη αντίσταση για να αποτρέψουμε το θάνατο της πατρίδας και του έθνους.

Πηγή: http://patriotikoslogos.blogspot.com/2010/01/blog-post_4572.html, http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/01/blog-post_4911.html


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικιο οτι το ΠΑΣΟΚ εταζε...αλλα κακως εταζε!

Οι αγροτες πρεπει να σταματησουν να παραγουν προϊοντα που δεν τα θελει κανεις (ειτε λογω τιμης ειτε λογο φυτοφαρμακων) και να δουν το μελλον τους ρεαλιστικα.

Η εποχη των Μαυρογυαλουρων που μοιραζαν τα λεφτα του λαου ευτυχως τελειωσε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι να δούν το μέλλον τους ρεαλιστικά..

Κανείς δεν πρεπει να παράγει τρόφιμα στην Ελλάδα. Ούτε βέβαια και τίποτα άλλο. Εφ΄όσον σχεδον όλα δεν είναι ανταγωνιστικά (λόγω σκληρού ευρώ). Αυτό που πρέπει να κάνουν οι αγρότες είναι, ότι κάνουν και τόσοι άλλοι (2 εκατομμύρια Ελληνες). Δηλαδή να τρώνε αυτά που δανείζεται το κράτος. Μήπως οι αγρότες δεν πρεπει να κάνουν τό ίδιο; Γιατί όχι;

Να πάψει λοιπον η αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα, επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

...καλά, τρέχα μία σε κανένα μπλόκο και άμα δεις αγρότη, χέσε με. Είχα μία δουλειά στον Βόλο χθες και από όπου πέρασα δεν είδα ούτε έναν! βρε ούτε γιά δείγμα! και τα τρακτέρ παρατημένα φυσικά στον...τίμιο αγώνα. Και η τιμημένη αγροτιά που είχε πάει; είχαν ξαμολυθεί τα βόδια γιά κρασιά, ουίσκια και άλλα οιδήποτα. Δε μας γαμήτε λέω εγώ. Αυτός πονάει την γη όσο του αποφέρει τρελή κονόμα και επιδοτήσεις, κατά τ΄ άλλα είναι ένας μπουρτζόβλαχος και να σταματήσει να εκβιάζει την υπόλοιπη κοινωνία ο καραγκιόζης.
Στην βαθυστόχαστη ανάλυσή σας έχεται σπάσει τα κοντέρ του μαλακόμετρου από την αρχή κιόλας. Ρε, πως είναι δυνατόν να αγοράσει ο...λαθρομετανάστης τη γη; αφού σαν λαθρομετανάστης δεν έχει όχι μόνο λεφτά αλλά ούτε και τα χαρτιά που να πιστοποιεί από που κρατάει η σκούφια του. Δηλαδή με λίγα λόγια έρχεται ο βρωμυλέος από την άλλη άκρη του πλανήτη, πάει στο Τούρκικο προξενείο και ακολούθως του κόβουν επιταγή και μετά πάει στην τράπεζα και μετά ανοίγουνε οι ουρανοί και βγαίνουν δύο μπαλόνια!...έλεος ρε πούστη μου.
Η Ιθαγένεια πρόκειται να αποδωθεί σε νόμιμους μετανάστες και όχι σε λαθρομετανάστες δηλ. αυτούς που μόλις ξέβρασε το κύμα κάπου στην Μυτιλήνη. Το κατά πόσο είναι νόμιμοι είναι άλλο θέμα. Απλά επισημαίνω τον λάθος χειρισμό λέξεων που πραγματικά πιστεύω ότι δρουν...προβοκατόρικα. (βαριέμαι να στο αναλύσω) Γιά να μην μακρυγορήσω θέλω να πω μόνο αυτό. Γιά να πάρω στα σοβαρά τους αγρότες ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. Γιά να γίνει πράξη η κοινωνική αλλυλεγγύη πρέπει ο καθείς να κάνει και κάτι. Ας κάνουν αυτό αν τολμάνε, διότι πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τολμήσουν ούτε γιά αστείο, και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί. Όλα τ΄ άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Πέφτει "σύρμα" όταν είναι να σκάσουν μύτη τα κανάλια και τότε πλακώνουν τα μπούγια των αγωνισταράδων. Μερικοί μάλιστα εξ΄ αυτών είναι με το γαμοκινητό στο χέρι συνέχεια και τι κάνουν; περιμένουν εντολές, λέω εγώ! όχι; αυτός ο καθίκας ο Μπούτας αν έλεγε αυτά που μας απειλή με αυτό το στυλάκι σε άλλη χώρα θα τον ρίχναν γιά τροφή στα γουρούνια.
Παίζουν παιχνίδια οι πατσοκοιλαράδες και στο πούτσο τους και η ελληνική γη. Μόνο λεφτά γιά να τα φάνε σε τσιπ, πουτάνες, σπίτια και άλλα αγροτικά προϊόντα. (εξαιρώ ελαχιστότατους πλην ανύμπορους να αντιδράσουν τίμιους αγρότες, αν ανοίξουν το στόμα τους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι)
Άι σιχτίρ τους σιχάθηκα κι΄ αυτούς.

Επαναλαμβάνω, αν τολμάνε μέσα σε όλα που διεκδικούνε γιατί δε βάζουν και μία γαμοπρόταση γιά την λαθρομετανάστευση. Τι; δεν τους αγγίζει; ή το κάνουν από ανθρωπιστικούς λόγους και "πηδάνε" στην δουλειά τους χλεμπονιάριδες γιά να έχουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος. Οι μεγαλοτσιφλικάδες να σταματήσουν να μας τα πρήζουν.