Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!


Οι χειρότεροι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΥΡΙΖΟΚ έστειλε το μήνυμα σε όσους αγωνίζονται σθεναρά και βγάζουν γλώσσα εναντίον της "σοσιαλιστικής" αλλαγής στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης, με "δημοκρατικές" διαδικασίες οδηγείται προφυλακιστέος στον Κορυδαλλό, αφού κανένα μέλος ή στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν τον πήρε υπό την προστασία του. Έτσι το κράτος του ΠΑΣΟΚιστάν με αυτή του την πράξη, περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Όποιος βγάζει γλώσσα, θα του κόβεται ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είτε από κρατικά είτε από προοδευτικά όργανα.


Οι δηλώσεις του Δημήτρη μετά την έκδοση της απόφασης της ανακρίτριας: «Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το πού θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»


Η απάντησή μας πρέπει να είναι όσο πιο μαζική και δυναμική γίνεται. Ενημέρωση, υπογραφές, αντίδραση, δράσεις παντού, ενάντια στο αντεθνικό νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό. Όχι ενέργειες που δίνουν στο κράτος την ευκαιρία να μας διαβάλει και να μας αποδεκατίζει.

Τώρα να γραφτεί, να ακουστεί, να διαδοθεί παντού όσο πιο μαζικά:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

-Γίνετε άμεσα μέλη στην Ομάδα Υποστήριξης του Δημήτρη
- Μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης είναι εξόχως σημαντικά τις ώρες αυτές για τον διωκόμενο αγωνιστή Δημοσιογράφο και Έλληνα
- Στήριξτε το νέο τεύχος του Patria, του οποίου εκδότης είναι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και τις εφημερίδες Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα!
- Αναπληρώστε το κενό του Δημήτρη, δρώντας δημιουργικά για την σωτηρία της πατρίδος!!

Αναδημοσίευση απο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ

5 σχόλια:

antim είπε...

αν εμπαιναν αναρχικοι στη φυλακη βαση του κουλονουμου (οι οποιοι αναρχικοι "εγκανιασαν" το νομο), θα λεγατε μπραβο στον χρυσοχο. τωρα που ετυχε σε εσας μιξοκλαιτε. υποκρισια

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ H ΜΕ EMAIL ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !

Δεν πρέπει πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία πατριώτες συνέλληνες!!!!!!

Στην Ελλάδα μας, δεν έχουμε μετανάστες. Αποβιβάζεται καθημερινά και επί σειρά ετών ένας επιλεγμένος στρατός κατοχής αφρικανοασιατικής μουσουλμανικής κουλτούρας.

Έχουμε έναν ύπουλο εποικισμό της χώρας που χρησιμοποιείται σαν “γεωπολιτικό όπλο’’ κατ ΄εντολή ξένων δυνάμεων , που θέλουν το Έθνος των Ελλήνων να αποδομιθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό μπορεί στην αρχή από κάποιους συνέλληνες , να ακουστεί και σαν υπερβολικό (και πώς να μην ακουστεί έτσι, όταν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε είναι μέσα στο παιχνίδι της απόκρυψης και παραπληροφόρησης τους ;;)

Αυτή πρέπει να είναι η Εθνική μας υποχρέωση, ενημερώνοντας πρώτα κάθε Πατριώτη μας διότι πολλοί από αυτούς με τα προβλήματα της καθημερινότητας, της ανεργίας κ.λ.π δεν έχουν αντιληφθεί που μας πάνε. Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα της πατρίδας μας με την οικογένεια μας, σε συγγενείς, στο χώρο εργασίας μας, στους φίλους μας και όπου αλλού μπορούμε.

Πατριώτες συνέλληνες αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας και ο πολιτισμός μας.

Φτάνει πια η αδιαφορία, φτάνει πια το αναμάσημα όρων και εννοιών που σε αφθονία μας πλασάρει το τραστ των παγκοσμιοποιημένων και μπουκωμένων Μ.Μ.Ε.

Τα πράγματα είναι απλά. Κοιτάξτε γύρω σας και κατανοήστε το αυτονόητο...

Γιατί όλοι οι λαθρομετανάστες (που παράνομα νομιμοποιούσαν οι κυβερνήσεις από το 1998 και διακαώς σήμερα επιθυμούν να τους δώσουν την Ελληνική Ιθαγένεια) αντί να είναι γυναίκες, γέροι και παιδιά... είναι νέοι; Σε ηλικία που λογικά θα έπρεπε να μείνουν στην Πατρίδα τους να πολεμήσουν ή να κτίσουν το μέλλον τους;

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες.. Έχουμε επιλεγμένο στρατό κατοχής, και οι προδοτικές κυβερνήσεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ κατ εντολή άλλων.

Πάρτε το χαμπάρι...

Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας έξω από κόμματα και χρώματα. ΔΕΝ υπάρχουν πλέον κόμματα όπως τα ξέραμε στο παρελθόν. Σήμερα έχουμε Νεοταξήτες , Εθνομηδενιστές , Ανθέλληνες που κατ΄ εντολή των έξω πατρόνων τους και των εδώ τοποτηρητών , θέλουν τον αφελληνισμό της Πατρίδας και ευρίσκονται σε όλα, μα όλα τα κόμματα και έχουμε και αυτούς που αγαπούν την πατρίδα τους ,ανησυχούν και μερικοί αντιδρούν για αυτό που έρχεται και υπάρχουν και αυτοί επίσης σε όλα τα κόμματα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;

«Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
(Μακρυγιάννης);

Aξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας, τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλες και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
Και εμείς oι μεγαλύτεροι από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

Το κράτος (κυβέρνηση) είναι εναντίον του Έθνους των Ελλήνων.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ !!!!!

Είναι Συνταγματική επιταγή ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ενάντια στην

ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να σταματήσουμε το κακό που μας έρχεται.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Aφού υποστηρίξατε με τόση θέρμη τον ψωλαρά μιχάλη (μόλις χθες "έσπαγε" το άβατο των εξαρχείων) γιατί σας πειράζει τώρα που σας τον ψιλοακούμπησε; και τι συμπεριφορά είναι αυτή από κάποιους που κάνουν...αγώνα; με κλάματα και σάλια θα νικήσετε;
Άι γαμηθείτε όλοι σας. Αναρχοάπλυτοι και ψευτοεθνίκια, βρωμίζετε την Ελλάδα.
Και τι μαλακία είναι αυτή δίπλα; o Χριστόδουλος; και πιό κάτω ο...Μαρξ; - έλα μουνί στο τόπο σου! o..."δούλος" του θεού με τον άθεο - μα, καλά ρε μαλάκες πήρατε μία αράδα που συμφέρει και την κολλήσατε γιά να εντυπωσιαστούμε; κατ΄ αρχήν μέχρι χθες δεν θέλατε ούτε το όνομά του να ακουστεί και ξαφνικά την είδατε "τα άτομα με την ευρεία αντίληψη" και μου κάνετε copy-paste της αρλούμπες του σάπιου που ψόφησε και ησυχάσαμε; τι; δεν λέει αρλούμπες; ε, τότε πρέπει να δεχτείς και τα υπόλοιπα. Είναι απλό.
Φίλε από πάνω συγκρατήσου. Θα σου πω μία μεγάλη αλήθεια (ο κόσμος τό ΄χει τούμπανο...) διότι βλέπω ότι σε έχει πιάσει επαναστατικός οίστρος γιά να σώσεις την Ελλάδα. Λοιπόν αρχηγέ μου, μάθε ότι ο εποικισμός, η σαπίλα, η καφρίλα και όλο αυτά τα οποία εσύ ΤΩΡΑ βλέπεις, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα ενος έργου που έχει ξεκινήσει πριν πάααρα πολλά χρόνια. Τώρα είναι αργά. Μάταια μας καλείς να στείλουμε mails, jpeg και άλλα τριχοειδή αντικείμενα. Γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος ο περίφημος πατριωτικός χώρος είναι τίγκα στα σκουλήκια, τους διπρόσωπους και τους ρουφιάνους (και λίγα λέω). Κυριαρχείτε από γνωστά-άγνωστα πρόσωπα που φακελώνουν όποιον φουκαρά ανιδιοτελή νομίζει ότι "πολεμάει" γιά την πατρίδα αλλά στην ουσία συμμετέχει σε ένα στημένο παιχνίδι που τον θέλει μονίμος ηττημένο. Δικαιολογίες πάντα είναι έτοιμες να σερβιριστούν.
Και στην άλλη μεριά τα ίδια και χειρότερα.

Ferdinand είπε...

Thnx 4 Ur Informations Friend......

I'm so sorry I Can't Write In ur Language......

lin είπε...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情