Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Σε δημόσια ουρητήρια έχει μετατραπεί το Σύνταγμα




"Τα στενά στην Ερμού έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια ουρητήρια.
Πύρ και… μανία είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, αφού όπως καταγγέλλουν, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, οι παράνομοι μικροπωλητές όχι μόνο έχουν κάνει πραγματική… επέλαση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και στενά, αλλά έχουν μετατρέψει το...


ιστορικό κέντρο σε ένα απέραντο…δημόσιο ουρητήριο!

Το φωτορεπορτάζ του ΝewsIt.gr είναι αποκαλυπτικό: η Ερμού και η Βουλής έχουν μετατραπεί σε ένα τεράστιο παράνομο παζάρι, τα στενά έχουν μεταμορφωθεί σε υπαίθρια …ουρητήρια, ενώ στις πλατείες η Δημοτική Αστυνομία απλώς να παρατηρεί χωρίς να επεμβαίνει!

«Όταν καλούμε την Δημοτική Αστυνομία για να βάλουν τάξη, το μόνο που μας λένε είναι: ¨έχουμε εντολή άνωθεν να μην τους πειράξουμε, ψάξτε τους άνωθεν να τους παραπονεθείτε¨!» καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτρης Λινός, κάτοικος της οδού Νίκης.

Όταν το NewsIt.gr επικοινώνησε με την Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηνών, οι επιβεβαιώσεις έπεσαν… βροχή: «δεν υπάρχει καμία εντολή για ανοχή, υπάρχουν κλιμάκια που κάνουν συνεχείς κατασχέσεις και απομακρύνσεις». Οι φωτογραφίες όμως άλλο μαρτυρούν: ότι οι μικροπωλητές έχουν στήσει παράνομα «μαγαζιά» όχι μόνο μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας, αλλά και μπροστά από το… υπουργείο Οικονομικών!

«Όπως έχουν παραδώσει την Αθηνάς και την Σωκράτους, τώρα παραδίδουν και το Σύνταγμα! λέει μια από πιο παλιές κατοίκους της περιοχής, Βασιλική Μαύρου.
«Δεν τολμούμε να τους πούμε τίποτα, ούτε στους αλλοδαπούς μικροπωλητές, ούτε στην αστυνομία, που μας ξεπετάει με μια απλή ατάκα: και να τους πιάσουμε θα πάνε για απλό πταίσμα, και θα τους αφήσουμε!». "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
πριν μας τελειώσουν σαν λαό και σαν χώρα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

ΤΕΛΟΣ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
ΤΕΛΟΣ.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΑΙ
Εάν ο ΓΑΠ δεν βάλει χοντρό χέρι στο δημόσιο,
θα αναλάβει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ,
και μετά η μόνη επιλογή που θα έχει ο Γιωργάκης είναι άν θα παραιτηθεί άμεσα ή εάν θα αιμορραγίσει σταδιακά μέχρι πολιτικής εξάντλησης (burn out or fade away).

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ -ΒΛΑΚΑ ΑΣΧΕΤΟ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.

Άναυδος είπε...

Στο αναμεταξύ οι εξελίξεις τρέχουν.

Χρειάζεται ΡΗΤΗ, κατηγορηματική, εντολή απο τον ιδιοκτήτη λαό:
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο Μεταναστευτικό ► Όλα τα Γραφικά, Εικόνες, Avatars, Icons
Στείλτε και τις δικές σας εμπνεύσεις με θέμα: "Δημοψήφισμα" (βλ. στο τέλος της σελίδας)