Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ ΑΕ!!! Αυτή τη νέα γενιά εκπροσωπείτε κύριε Χατζή???

Με το ένδυμα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας κορυφαίοι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη απορροφούν παχυλές κρατικές επιδοτήσεις.

Μία σειρά εταιρειών αστικού χαρακτήρα που ως μοναδικό σκοπό έχουν το ροκάνισμα κρατικών επιχορηγήσεων, απέκτησε εν είδει θυγατρικών η οργάνωση νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος ONNEΔ. Hγετικά στελέχη της, που εκτός των άλλων κατέχουν θέσεις ευθύνης στον κρατικό μηχανισμό, εμφανίζονται να συμμετέχουν σε εταιρικά σχήματα τα οποία συνθέτουν πλέον ολόκληρο δίκτυο και χρηματοδοτούνται από υπουργεία και φορείς της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης, για δράσεις κομματικού χαρακτήρα.

H μηχανή μπήκε μπρος λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Nέα Δημοκρατία. Στις 20 Oκτωβρίου 2004 μία ομάδα ONNEΔιτών από τη Θεσσαλονίκη κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ιδιωτικό συμφωνητικό σύστασης αστικής εταιρείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία ONNEΔ Θεσσαλονίκης! Oπως προκύπτει από το καταστατικό της εταιρείας, ιδρυτικό μέλος της είναι ο πρόεδρος της οργάνωσης Aνδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και άλλα ηγετικά στελέχη όπως η X. Λαμπριανίδου, μέλος του συντονιστικού συμβουλίου, ο Π. Eγγλέζος κ.ά. H εταιρεία δήλωσε στη Δ ΔOY Θεσσαλονίκης αντικείμενο εργασιών τη «διάδοση πολιτικών ιδεών και θέσεων πολιτικού κόμματος», αντικείμενο το οποίο βεβαίως καλύπτεται πλήρως από την οργάνωση ONNEΔ.

Οι σκοποί

Aπό το καταστατικό και μόνον της εταιρείας προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα στελέχη της ONNEΔ τον πολιτικό τους ρόλο. Oλες οι παραπάνω μορφές δράσεις περιγράφονται διεξοδικά στο καταστατικό της οργάνωσης. Προς τι λοιπόν η ανάγκη σύστασης και μίας εταιρείας και μάλιστα με την ίδια ακριβώς επωνυμία;

H εταιρεία ONNEΔ διεκδίκησε εργασίες και κονδύλια από τον Δήμο και τη Nομαρχία Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και από κεντρικούς φορείς όπως η ΓΓ Nέας Γενιάς και η ΓΓ Aθλητισμού. Eπειδή όμως η επωνυμία της παρέπεμπε ευθέως στην οργάνωση, οι εταίροι προχώρησαν, στις 16/9/2005, στην αλλαγή επωνυμίας και μερική τροποποίηση του καταστατικού. Στο δισέλιδο υπόμνημα που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο και τη Δ ΔOY Θεσσαλονίκης, αναφέρεται ότι «εφεξής η εταιρεία ONNEΔ θα ονομάζεται Nεανική Παρέμβαση», ενώ από το σχήμα αποχωρεί ο Aνδρέας Παπαμιμίκος και τη θέση του παίρνει ο N. Aντωνάκης, επίσης μέλος της οργάνωσης. Kατά τα λοιπά, η τροποποίηση του καταστατικού περιορίστηκε στη διαγραφή της Γ σειράς των μέσων υλοποίησης, δηλαδή στις αφίσες και τα έντυπα.


Πηγή ΈΘΝΟΣ


Διορισμένος ο Παναγιωτακόπουλους ΛΑΜΟΓΙΑ???

Καλή τύχη στο ΄μεγαλολαμόγιο που ψηφίζετε αυτή την ώρα!!!

Πάρτε παρακάτω μερικές αποδείξεις για το πώς τρώει κρατικά λεφτά ο Χατζης που κάποιοι "μεγαλοεθνικοσοσιαλιστές" μαχητές ψηφίζετε τωρα...


Με αφορμή κάποια συκοφαντικά δημοσιεύματα μέσω διαδικτύου, ανύπαρκτων πολιτικά ατόμων, με κύριο πάντα στόχο την αναδυόμενη πολιτικά δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. θα δοθούν κάποιες απαντήσεις.

Εκφραστές αυτής της επίθεσης είναι αποτυχημένα μικρομεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και διάφοροι τυχάρπαστοι πρώην αυλικοί του Αντ. Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη. Μέσα σε όλον αυτό το συφερτό βρίσκουν καταφύγιο και διάφοροι παραπλανημένοι, εύκολα θύματα μιας ανόητης προπαγάνδας.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην συκοφαντική επίθεση που εξαπολύθηκε στον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ., Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, με αφορμή τον διορισμό του ως μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, ένας αγωνιστής της παράταξης να πληρώνεται για τις υπηρεσίες του κι όχι να περιφέρεται ρακένδυτος ή να υπεξαιρεί χρήματα από το κομματικό ταμείο, ήταν η αφορμή κάποιοι να βγάλουν το μένος τους.

Για κακή τους τύχη όμως τα έβαλαν με λάθος άτομο. Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, το γνωστότερο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. για τους αγώνες του στο πεζοδρόμιο, για τις μάχες που έδωσε δίπλα δίπλα με τα στελέχη της φοιτητικής παράταξης του ΛΑ.Ο.Σ. στα πανεπιστήμια, τραυματισμένος ουκ ολίγες φορές από αναρχικούς και ακροαριστερούς, αυτό τον αγωνιστή τόλμησαν να τον βάλουν στο στόμα τους κάποιοι τυχάρπαστοι του πληκτρολογίου.

Βασικός λόγος είναι η κατάρρευση της Δεξιάς πολυκατοικίας και συγκεκριμένα της πολιτικής Σαμαρά, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Την ώρα που ο Σαμαράς με τη διγλωσσία και την υποχώρησή του σε θέματα όπως το Μακεδονικό και το Μεταναστευτικό αφήνει τη Ν.Δ. να παραπαίει, κάποιοι αυτόκλητοι προστάτες της πατριωτικής Ν.Δ., πολεμούν την ανερχόμενη πολιτικά δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γιώργο Καρατζαφέρη που με συνέπεια και υπομονή ανεβαίνουν σε ποσοστά και εκτίμηση.

Αφού λοιπόν τα έβαλαν με τον Γ. Παναγιωτακόπουλο που τόλμησαν να τον τιμήσουν και να τον δηλώσουν μετακλητό υπάλληλο της Βουλής, υποστήριξαν εντούτοις έναν άλλο μέχρι πρότινος μετακλητό υπάλληλο, τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Χατζή. Ο κύριος Χατζής, δούλεψε για τον Αντ. Σαμαρά ως υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αυτός όμως δεν είναι ούτε πουλημένος ούτε βολεψάκιας. Είναι πατριώτης!


Αφού για μια ακόμη φορά αποδείξατε ότι δεν είστε bloggers, αλλά άσχετοι συκοφάντες, καλή ψήφο αύριο στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: