Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Επιστολή απο μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. "Θα ψηφίσω Μιχαλολιάκο..."


























Λάβαμε επιστολή απο γνωστό μας μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο μας μιλάει ανοιχτά στην επιστολή οτι θα στηρίξει Μιχαλολιάκο στον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδος.
Χωρίς πολλά λόγια παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή

"Αγαπητέ Ερμή

Λόγω της πολύχρονης γνωριμίας μας αποφάσισα να στείλω αποκλειστική επιστολή στη "Διαφορετική Ματιά" για να πω αυτά που με καίνε εδώ και καιρό σχετικά με τις κινήσεις της ηγεσίας του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.

Λόγω του ότι ψηφίζω στον κεντρικό δήμο της Αθήνας και λόγω του οτι μένω μέσα στο γκέτο των λαθρομεταναστών, δηλαδή μεταξύ Κάτω Πατησίων και Αγίου Παντελεήμωνα, πιστεύω οτι έχω ένα λόγο παραπάνω να φωνάζω για αυτό το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ξέρουν οι φίλοι μας τι σημαίνει για την Αθήνα, για το λεκανοπέδιο αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη να είναι δήμαρχος στην Αθήνα ο Νικήτας Κακλαμάνης;

Μιλάμε για ένα δήμαρχο ο οποίος μετέτρεψε σε πραγματικό γκέτο αυτή την πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, μιλάμε για ένα δήμαρχο που στη θητεία του ανδρώθηκε το έγκλημα των λαθραίων, μιλάμε για τον δήμαρχο που έχει δώσει ρητή εντολή στους ανδρες της δημοτικής αστυνομίας να μην αγγίζουν κανέναν αλλοδαπό, νόμιμο - λαθραίο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ελαφρύ ΑΔΙΚΗΜΑ και αν έχουν πράξει. Είναι ψέμα κύριε Κακλαμάνη αυτό μήπως;

Είναι ψέμα επίσης οτι στο Δήμο Αθηνών αν δηλώσεις νόμιμος ή και παράνομος αλλά αλλοδαπός τα παιδιά σου θα βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι των γηγενών κατοίκων της Πρωτεύουσας;

Γιατί κύριε Κακλαμάνη; Βλέπετε οτι δεν αναφέρομαι σε λοιπές φήμες που έχουν ακουστεί για το πρόσωπο σας γιατί πιστεύω πραγματικά οτι θα ήταν μια αηθης και άκρως συκοφαντική συμπεριφορά απο την μεριά μου.

Και με όλα αυτά ο κ.Καρατζαφέρης ακούγεται οτι θα στηρίξει αυτό τον κακό δήμαρχο για την Αθήνα, τους Αθηναίους και κατ' επέκταση όλους τους Έλληνες.
Γιατί κύριε Καρατζαφέρη παραδίδετε τα όπλα; Δεν έχετε ικανά στελέχη να σταθούν αυτόνομα σε αυτό τον αγώνα; Σαφώς και έχετε και μάλιστα πληθώρα στελεχών, γιατί όμως στηρίζεται τον λεγόμενο (το οποίο το έχω ακούσει μυριάδες φορές μέσα στα γραφεία της καλλιρόης) "λαθροδήμαρχο"; Τι αντιδημαρχείες έχει τάξει; Ποιούς μέσα απο τους υπαλλήλους που δουλεύουν στο Δήμο σας έχει τάξει οτι θα γίνουν προϊστάμενοι; Ποιοί θέλουν να βολευτούν;
Αδυνατώ να πιστέψω οτι συμφωνείτε με το έργο του κ.Κακλαμάνη διότι είναι εντελώς αντίθετο απο τις αρχές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, όπως αυτές οι αρχές είχαν γίνει γνωστές και είχαν επιβεβαιωθεί στο περσινό Συνέδριο του κόμματος.
Αν ο ΛΑ.Ο.Σ. άλλαξε αρχές να μας το πείτε για να δούμε αν συμφωνούμε ή οχι με τις νέες αυτες αρχές.
Πιστεύουμε οτι ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να σταθεί μόνος με υποψήφιο σε όλους τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της Ελλάδος. Άνθρωποι ικανοί και ιδεολόγοι υπάρχουν, όρεξη υπάρχει απο την Καλλιρόης να φτιαχτεί κίνημα; Άνθρωποι νέοι με περγαμηνές και με πολύχρονη παρουσία στον αγώνα. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα του Προέδρου και της ηγεσίας του ΛΑ.Ο.Σ.
Όμως να μην νομίζουν εκεί οτι είμαστε δεμένοι με την κάλπη.

Σε περίπτωση που στηριχθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, προσωπικά θα στηρίξω τον κ.Μιχαλολιάκο, όχι οτι συμπαθώ τον ίδιο αλλά γιατί κρίνω οτι θα πράξει πιο ελληνικά απο τον κ.Κακλαμάνη. Άλλωστε μια ζωή ακούω για τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή οτι είναι του συστήματος, είναι χαφιέδες, είναι προδότες. Ας τους δούμε μια φορά τώρα αν τους παρουσιαστεί η ευκαιρία, να μπούν με ένα καλό ποσοστό στο Δημοτικό Συμβούλια. Ας τους δούμε. Η Δημοκρατία θέλει όλα να βρίσκονται στο φώς και όχι στη γωνία. Αν δεν κάνω λάθος ο κ.Καρατζαφέρης το έχει πεί.

Εν κατακλείδι προσωπικά αλλά και άλλα χιλιάδες άτομα δεν θέλουν ξανά τον Νικήτα Κακλαμάνη για δήμαρχο στην πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, θα κάνουμε ότι μπορέσουμε για να το σταματήσουμε. Αν χρειαστεί να ψηφίσουμε Μιχαλολιάκο και Χρυσή Αυγή θα το κάνουμε.
Ας ελπίσουμε μόνο να μην κατέβουν δύο τρείς συνδυασμοί με σημαία τον πατριωτισμό και την λαθρομετανάστευση γιατί έτσι θα χαθεί μια πολύτιμη ευκαιρία να δούμε και αυτό το πολιτικό κομμάτι μέσα στην πολιτική σκηνή, ας δείξουμε τη δύναμη μας όλοι ενάντια σε αυτή τη λαίλαπα απο ένα πολιτικό σχεδιασμό που θα σαρώσει και θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση"


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Φιάσκο η επένδυση στον Αστακό"
Αντί τεράστιων επενδύσεων θέλουν το λιμάνι για να μεταφέρουν όπλα
Του Α. Γιαννακόπουλου

Στις αρχές της Άνοιξης κυβερνητικοί παράγοντες, όπως ο Παμπούκης
και η Κατσέλη, πηγαινοέρχονταν στο Κατάρ για να εξασφαλίσουν
συνεργασία στο λιμάνι του Αστακού.Πέντε μήνες μετά,τα σχέδια οδηγούνται σε ναυάγιο.
Κι ενώ στην αρχή οι εκπρόσωποι του Κατάρ έλεγαν ότι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία μονάδων παραγωγής φυσικού αερίου,τελικά αποκαλύπτεται,ότι στις προθέσεις τους είναι η κατασκευή μονάδας LPG, το οποίο είναι ρυπογόνο και ήδη η κυβέρνηση της χώρας αυτής καλείται από τον επόμενο χρόνο να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα για τη ρύπανση του περιβάλλοντος.
Οι υποσχέσεις για «χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» έμειναν στα λόγια, καθώς σύμφωνα με το οργανόγραμμα που περιήλθε σε γνώση των δημοτών του Αστακού, δεν θα υπερβαίνουν τις 140.
Η θέση του λιμανιού θεωρείται ως στρατηγική σημασίας, καθώς βρίσκεται στο μέσον της διαδρομής από τα λιμάνια δυτικής Μεσογείου και της Αδριατικής προς τη Διώρυγα του Σουέζ .Τα τελευταία χρόνια επιδιώχθηκε να αποτελέσει μεγάλη εμπορευματική πύλη της χώρας.
Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αστακό από το 2008, αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση, απέρριπτε τα σχέδια της βλέποντας ότι πίσω από τα πολλά πετροδολάρια κρύβονται άλλες επιδιώξεις,όπως η μεταφορά όπλων από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του Ισραήλ.

http://kpdastakou.blogspot.com/2010/08/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ,Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ,ΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ,ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΩΡΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΝΔ & Ο ΛΑ.Ο.Σ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΦΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,
ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡE ΤΗΣ Ν.Δ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΦΟΥ»

TO AΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!! ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΟΣ.

Άλλος ένας πολιτικος αχρειος, ανίκανος και αναξιος που νομίζει πως το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανηκει νυν και αει.
Ο ΝΙΚΗΤΑΣ για καθαρα ιδιοτελεις λογους συνταχθηκε με τον νεποτισμο ,την οικογενειοκρατια και την φαυλοκρατια που ειχε επιβαλει η Ντοροκρατια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ειδικοτερα στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τα τελευταια εξη χρονια.
Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ένα αντιπροσωπευτικο δείγμα των μυκονιατικων μισοφανατικων ανδρων,σημαδουρα της μηδενικοτητος και του αμοραλισμου.

Στην πραγματικοτητα είναι ενας πολιτικος κωλο-τουμπας ,χωρις περιεχομενο,χωρις πυξιδα, χωρις μπεσα…

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ …
Η ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΦΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

αποχή από τις εκλογές η μόνη λύση! κάτω οι μέτριοι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η φοτογραφια της δημαρχου απο γκει περιοδικο προερχεται;