Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μιχαλος περιφερειαρχης Αττικής με το ΛΑ.Ο.Σ. ?????












Πληροφορίες μας λένε οτι ο Γιώργος Καρατζαφέρης σκέφτεται, άλλοι οτι έχει προτείνει, την υποψηφιότητα Αττικής στον Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ και άνθρωπο καταρτισμένο και σοβαρό επιχειρηματία.

Μάλλον επειδή η συνταγή Τζαβέλλα χτύπησε διάνα στις περασμένες ευρωεκλογές, προσπαθεί να την ξαναφτιάξει με καινούριο υλικό. Τι καλύτερο απο τον Κωνσταντίνο Μίχαλο λοιπόν.

Μένει να δούμε αν όντως επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών και τελικά ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κατέβει υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με τα χρώματα του ΛΑ.Ο.Σ.

Μάλιστα είχαν και ιδιωτική συνάντηση στα γραφεια του ΛΑ.Ο.Σ. το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Θα είναι μια κίνηση που θα φέρει εξαιρετική σύγχηση στη Νέα Δημοκρατία μιάς και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είναι δικό της παιδί.
Ήδη στη Ρηγίλλης ακούγονται πάρα πολλές μουρμούρες με την επιλογή Σαμαρά στο πρόσωπο του όψιμου Σαμαρικού και πάλαι ποτέ σκληρού Ντορικού Βασίλη Κικίλια.
Το μάτς θα είναι σκληρό και πιθανό οι εκπλήξεις απροσδόκητες.

Πληρες βιογραφικού του κ.Κωνσταντίνου Μίχαλου

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 και σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Essex της Μ. Βρετανίας, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science σε θέματα οικονομικών εφαρμογών.

Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και, από το 1988, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής – εξαγωγικής εταιρείας SWAN Α.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.

Από το 1993 ως το 2005 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ.

Το 1998 – 2002 ήταν Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΑ.

Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Το 2004 – 2005 διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το 2005 – 2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών.

Το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

•Το 1996-97 η πολιτεία με Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους χρηματοδοτεί την μετατροπή της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ σε ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ που θα έβαζε την περιοχή και την δυτική Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.
•Το 2007 η ιδιοκτήτρια εταιρία ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΕΡΜΙΝΑΛ επιχειρεί να εγκαταστήσει στο λιμάνι του Πλατυγιαλιού την εταιρία EDISON με σκοπό την κατασκευή μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας με λιθάνθρακα. Την επένδυση ακυρώνει ο ξεσηκωμός του λαού της περιοχής.
•Το 2010 οι νέοι ιδιοκτήτες / Τραπεζίτες της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ και η σημερινή κυβέρνηση, επιχειρούν από κοινού να εγκαταστήσουν “παράνομα” και σε πείσμα της βούλησης της τοπικής κοινωνίας και εντολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας1100MW με πρώτη ύλη το L.P.G με υψηλούς δείκτες ρίπων και επικινδυνότητας .
•ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
•ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ !!!
•ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ – ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ