Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Μια απάντηση στο ιστολόγιο Hellas - Orthodoxy

Εδώ και αρκετό καιρό όλοι μας στη διαδικτυακή κοινότητα παρατηρούμε την σφοδρή επίθεση του ιστολογίου Hellas Orthodoxy προς το κόμμα του κ.Καρατζαφέρη τον ΛΑ.Ο.Σ.

Άλλοι συμφωνούν με τον συγγραφέα του εν λόγω ιστολογίου, άλλοι τον βρίζουν ενώ οι περισσότερες φωνές μείναμε αμέτοχες σε μια προσωπική κόντρα του με το συγκεκριμένο κόμμα.

Ήρθε η ώρα και εμείς οι αμέτοχοι όμως να μιλήσουμε.

Προσωπικά δε με νοιάζει καθόλου η κόντρα με τον ΛΑ.Ο.Σ., δε με νοιάζει αν το εν λόγω ιστολόγιο στηρίζει με θέρμη τον κ .Σαμαρά και τους υποτακτικούς του, δε με νοιάζουν τα κίνητρα τα οποία υπάρχουν για να γίνεται όλο αυτό.
Με νοιάζει όμως όταν η ανιδεότητα συναντά τη γελοιότητα και όλα αυτά να μεταφράζονται σε αήθη επίθεση εναντίον ίσως της σημαντικότερης μορφής του νεολαιίστικου κινήματος που εκφράζει τον πατριωτισμό - Εθνικισμό τον καιρό που διανύουμε.

Έκπληκτος διάβασα το Σαββατοκύριακο αυτή την πραγματικά ακατανόητη, γελοία και αήθη επίθεση του Hellas Orthodoxy απέναντι στον Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Για όσους δεν ξέρουν ή για όσους ξεχνούν πολύ πολύ εύκολα ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ο δημοσιογράφος ο οποίος φυλακίστηκε άδικα επειδή εκφράζει με θέρμη τις πατριωτικές του ιδέες, είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει βάλει στην πρώτη θέση την μάχη για τη σωτηρία του Έθνους, είναι ο φλογερός μαχητής που ποτέ δε δίστασε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή όπου υπήρχε ανάγκη για αγώνα, είναι ο φίλος μας που είδαμε να φυλακίζετε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα το ουσιαστικό για να τον βοηθήσουμε, να τον βοηθήσουμε δηλαδή να πράξουμε ότι έκανε και εκείνος για εμάς όποτε τον καλέσαμε, όποτε του είπαμε "Δημήτρη σε χρειαζόμαστε..."
Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν το παραπάνω ιστολόγιο βρίζει με τα χειρότερα λόγια στην συγκεκριμένη ανάρτηση .

Να θυμάσαι κύριε Δημητράκη ότι όταν καθόσουν στην πολυθρόνα σου και έγραφες τα πομπώδη που συνήθως γράφεις με έντονες δόσεις λανθάνοντος Εθνικισμού, ο Δημήτρης ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού για αυτές τις ιδέες.
Όταν υπερασπίζεσαι τον Αντώνη Σαμαρά της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Δημήτρης ήταν στην Βουλιαγμένη ενάντια στη λέσχη Μπιλντεμπεργκ. Στην τελική όλοι μας παλεύουμε ενάντια στην μάστιγα της λαθρομετανάστευσης για την οποία ευθύνεται κατα ένα τεράστιο μέρος ο μέγας αρχηγός που θαυμάζεις.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα που σε οδήγησαν σε μία τοσο αήθη και γελοία επίθεση προς το Δημήτρη Παπαγεωργίου. Αν το έγραψες χωρίς να εκτελείς μισθωμένη εντολή είσαι απλά ανίδεος και εντελώς αφελής, αν εκτελείς μισθωμένη εντολή είσαι απλά ένας blogger που χρησιμοποιεί την όποια δύναμη του δίνει το διαδίκτυο για να φέρνει σε πέρας τις αποστολές των όποιων εντολοδόχων του.

Διάλεξε και πάρε, η απόφαση είναι δική σου, το τι γίνεται το ξέρεις μόνο εσύ, ή εσύ και αυτοί...

Καλή σου μέρα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oλοι ξέρουμε ποιον έβαλε ο Μητσοτάκης για να μαντρώσει όσους αγαπάμε την Ελλάδα.
Άλλη μια φορά που φαίνετε ότι δεν ξέρουμε ούτε να ΑΓΑΠΑΜΕ.
Όσο τυφλός και να είσαι φαίνετε ποιον δεν θέλει η νέα τάξη πραγμάτων.
Όσοι αγαπάμε την Ελλάδα ελπίζουμε μόνο στον ΣΑΜΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Όσοι αγαπάμε την λέσχη Bilderberg, τις μεσηνιακές μασονικές στοές, θέλουμε συνθετη ονομασία στα Σκόπια με τον ορο Μακεδονία και πιστεύουμε στον μηδενισμό ελλείμματος σε ένα χρόνο στηρίζουμε μονο Σαχλαμαρά