Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Σταματήστε τα κλάμματα αλήτες!!!!! Κρατήστε τα για αργότερα... Θα σας χρειαστούνΗ δε κα Μαρία Θεοχάρη βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να γράψει και κάνα μυθιστόρημα τρόμου και αγωνίας, έχει τρομερό ταλέντο। Διαβάστε τι είπε:


«Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή। Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδε
λφοί μου βουλευτές, όπως οι κ।κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν "πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ, γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα».

ΠηγήΣχόλιο "Διαφορετική Ματιά" :
"Ακόμα κυρία Θεοχάρη βλέπετε τα προκαταρκτικά, σιγά σιγά θα γίνουν όλα, μια χαρά την περνάτε μέσα στη σιγουριά των ανακτόρων σας ε? Να σας θυμίσω οτι κανένα ανάκτορο δεν είναι τόσο ασφαλές ώστε να μπορεί να κρατήσει την οργή του πραγματικά εξεγερμένου και αγανακτισμένου Λαού, μην πείτε οτι εσείς δεν είστε σαν τους άλλους, σαν τους άλλους είστε και εσείς, τους ξέρετε τους βλέπετε να κλέβουν τον ιδρώτα του Ελληνα και δεν αντιδράτε, άρα και εσείς σαν τους άλλους είστε, δεν έχετε δεί τίποτα ακόμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: