Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!
Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, μας έλυσε την απορία γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κατά της πλατείας και του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Σε πλατεία όπου τίθενται όροι για την απέκδυση του προσερχόμενου από κάθε πολιτική του θέση και ιδέα δεν είναι πλατιά και ανοιχτή πλατεία. Αρχίζει ωραία και μπορεί να εξελιχθεί μοιραία σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Αλήθεια, μετανάστες δέχεται αυτή η πλατεία; Ή μήπως πρέπει να αλλάξουν και χρώμα και να κομίζουν πιστοποιητικό νόμιμης εκμεταλλευσιμότητάς τους ως τάξη ακαθάρτων;Πηγή: βλέπε συνέντευξη Λιάνας Κανέλλη στην Ελευθεροτυπία στον Φ. Παπούλια την Κυριακή 12 Ιουνίου
πηγή2


Σχόλια

Οι μάσκες πέφτουν σιγά-σιγά για τους επαγγελματίες συνδικαλιστές και φαιοκόκκινους διεθνιστές ενός σκληρού σταλινικού μορφώματος με έδρα την Εκάλη.

Από πότε η κ.Νέμεσις το παίζει διεθνίστρια; Μήπως η ολική μεταστροφή της τάσης της δείχνει σοβαρότατο εσωτερικό πρόβλημα το ΚΚΕ που ίσως προκαλέσει διάσπαση; Ήδη οι ενδείξεις στην ΚΝΕ και την ΠΚΣ είναι κάτι παραπάνω απο φανερές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ