Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Αλ Σάλεχ: Τι κόπανος, τι άθλιος ο Σαμαράς!


Στόλισε με επίθετα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η γνωστή μας πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Βούγια, Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, μετά την αναφορά του Σαμαρά για τους όρους που έθεσε προκειμένου να συναινέσει σε νέα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

Στο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά αυτά που βλέπετε παραπάνω προφανώς φοβισμένη για τις ιδέες που έχει ο Σαμαράς σχετικά με το νόμο περί ιθαγένειας που με τόσο κόπο κατάφεραν να περάσουν αυτή και οι σύντροφοί της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Είναι προφανές ότι ένα ολόκληρο παρακράτος έχει στηθεί προκειμένου να υποστηρίξει αυτό τον περιβόητο νόμο που βαφτίζει Έλληνες χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες πλημμυρίδας για εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους, προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων.

Οι εφιάλτες της Αλ Σαλεχ, όνειρά μας!

Πηγή

Σχόλιο : Είναι γνωστό οτι η "Διαφορετική Ματιά" έχει επιτεθεί δεκάδες φορές στον Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, όμως η κίνηση που έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ για άρση-ακύρωση του νομου περι ιθαγένειας ήταν κίνηση εθνικής σωτηρίας για την Πατρίδα μας. Η γνωστή Αλ Σαλέχ που εχθρεύεται κάθε τι Ελληνικό βρίζει τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για αυτή την κίνηση. Αφού σιχαίνεται κάθε τι το Ελληνικό μπορεί να γυρίσει πίσω στην Πατρίδα της την Αίγυπτο. Εκεί όμως δεν θα μπορεί να έχει και να συμμετέχει σε δεκάδες ΜΚΟ που αποφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε θα μπορεί να εισπράτει παχυλότατους μισθούς απο την ΕΡΤ σε βάρος του εξαθλιωμένου φορολογούμενου πολίτη.
Αυτά τα ολίγα για να θημυθούμε ποιά είναι η κυρία και τι χρήματα έχει ρουφήξει απο τα δημόσια ταμεία την ώρα που είμαστε στο χείλος της καταστροφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: