Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τεράστια οικονομικά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία



Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς έχει βάλει σε περίοδο εξαιρετικής λιτότητας τη Νέα Δημοκρατία για να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα χλιδάτα γραφεία της Ν.Δ. στην λεωφόρο Συγγρού ήταν απλήρωτα για τρείς περίπου μήνες στον κ.Βωβό. Να θυμίσουμε εδώ ότι το μηνιαίο μίσθωμα για το κτίριο της Συγγρού ανέρχεται στα περίπου 100.000€.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος "120 εκατ. ευρώ φτάνουν τα βεβαιωμένα χρέη της ΝΔ, μέχρι το 2010. Οι τόκοι των δανείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι 900 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Για τη διετία 2011-2012, 6,5 εκατ. ευρώ είναι ο φιλόδοξος στόχος που έχουν θέσει οι επιτελείς του κόμματος από την οικονομική εξόρμηση (συνδρομές, κουπόνια, έκδοση κάρτας μέλους κ.λπ.)."

Για να το προχωρήσουμε λίγο παραπέρα. Αυτά τα χρέη είναι χρέη σε τράπεζες και κυρίως στην Αγροτική τράπεζα της Ελλάδος. Είναι αλήθεια άραγε οτι η ΑΤΕ παρακρατεί το 70% της κρατικής επιχορήγησης για τόκους και χρέη;

Είναι αλήθεια οτι δεκάδες εργαζόμενοι(μισθών πείνας) της Νέας Δημοκρατίας είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες;

Είναι αλήθεια ότι δεν δίνει κανείς πλέον επί πιστώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά μόνο τοις μετρητοίς;
Μέχρι και ο προμηθευτής χάρτου και ο τυπογράφος έχουν κόψει τις πιστώσεις ακόμη και για ευτελή ποσά.

Γι'αυτό τόσο καιρό ο κύριος Σαμαράς δεν είχε πει κουβέντα για εκλογές και άρχισε να το λέει όταν ο Πρωθυπουργός πλέον (μέσω ανασχηματισμού και ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του) είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στης κάλπες.

Κύριε Σαμαρά λοιπόν, συμμαζέψτε τα ασυμμάζευτα του κόμματος σας που έχει επιβαρύνει την Ελλάδα πολλά πολλά εκατομμύρια ευρώ και μετά ελάτε να μας προτείνετε το πώς θα βγει η Πατρίδα από το οικονομικό τέλμα.
Ο νοικοκύρης φαίνεται πρώτα από το νοικοκυριό του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eise prasinovamenos????
naiiiiii!!!!!!
gia koita tou pasok to elleima

Ερμής είπε...

Όχι δεν είμαι πρασινοβαμμένος. Γαλαζοβαμμένος με τα χρώματα της πατρίδας είμαι.
Είχα πληροφορίες για ΝΔ τις εβγαλα. Στείλε μου του ΠΑΣΟΚ να τα βγαλω και αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗΣ) ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: 137000000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 120000000 ΕΥΡΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

h analhpsh ths proedrias kai ara ths oikonomikhs diaxeirishs ths neas shmokratias exei ligotero apo 2 xronia oper shmainei oti ektos tou oti den einai ypeythynos gia ta oikonomika xalia oute eixe kai ton aparaithto xrono gia na valei taxh exontas omws hdh deixei deigmata ths thelhshs tou. Apenantias o GAP se 2 xronia apo 134 % tou aep to xreos koneuei na to ftasei me tis symfwnies pou kanei sta 200 gi'auto synistw to blog na mhn onomazetai diaforetikh matia alla eleinh matia. eyxaristw
p.nerantzakis

Ερμής είπε...

Κύριε Νερατζάκη(αν είναι αυτό το όνομα σας) έγραψα και παραπάνω οτι είχαμε καποια στοιχεία για τη ΝΔ και τα δημοσιεύσαμε. Δεν είπα οτι ο Σαμαράς είναι ο 100% υπευθυνος για τα συγκεκριμένα χάλια. Οι προηγούμενοι τα κατάφεραν μια χαρά. Στείλτε μου στοιχεία για τα του ΠΑΣΟΚ και με τα χαράς μου θα τα δημοσιεύσω. Βγάλτε τα κομματικά γυαλιά ρε γαμώτο, σας έχουν κατακλέψει και οι δύο και ακόμα τους υπερασπίζεστε σαν πιστά σκυλιά, σαν άβουλοι δούλοι. Δείτε ποιος φταίει για το κατάντημα της Πατρίδας. Και όποιος γυρίσει και πει οτι φταίει αποκλειστικά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, απλά λυπάμαι για το επίπεδο νοημοσύνης του αλλά και για το αν έχει βούληση. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΙΚΑ!!!!