Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Νατοϊκά ΜΑΤ στο Σύνταγμα την Τετάρτη!!!




Ακούω Πολλές ερωτήσεις από φίλους αλλά και συνομιλητές για ποιό λόγο μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ και την περασμένη εβδομάδα αλλά και άλλες φορές κρατούσε την ασπίδα ανάποδα.


Ήθελε για κάποιοι λόγο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διμοιρίες;

Όσοι ήμασταν στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα είδε και πάλι μια ολόκληρη διμοιρία και από ότι αντιληφθήκαμε και την σκληρότερη όλων να κρατάει τις ασπίδες ανάποδα.

Επίσης η συγκεκριμένη διμοιρία φοράει αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.

Οι απορίες μου κατά 50% λυθήκαν και κατά 50% εντάθηκαν εχθές σε μια συζήτηση με συνταξιούχο αστυνομικό, διατελέσαντα και διοικητή τμήματος επαρχίας αλλά και Αθηνών.

Μου είπε ότι συγκεκριμένοι μάλλον είναι διμοιρία Νατοϊκή. Καλά το ακούσατε, Νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ από ότι μου είπε έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής. Εξού και η πρωτοφανής βαρβαρότητα που επέδειξαν την περασμένη εβδομάδα με χιλιάδες χημικά αλλά και ξύλο που όμοιο του δεν έχουμε ζήσει ποτέ μεταπολιτευτικά.

Μας έφεραν Νατοϊκά ΜΑΤ να χτυπάνε κόσμο και να διαλύουν συγκεντρώσεις. Μήπως είναι και αυτός ένας μικρός μνημονιακός όρος; Ίσως.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι εχθές η πλατεία είχε πάλι κόσμο. Δεν μπόρεσαν να μας διαλύσουν, δε θα μπορέσουν αν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι.

Ζήτω η νίκη αδέρφια, όποτε και αν έρθει!!!





8 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Πιάστε έναν, ξεβρακώστε τον και κρεμμάστε τον ψηλά να φαίνεται η φάτσα του και περιμένετε.
Κάποιος συγγενής ή κάποια πρεσβεία
θα ενδιαφερθεί.

Christos είπε...

Υπάρχουν πληροφορίες ότι παιδιά που χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, άκουσαν τους αστυνομικούς να μιλάνε ξένη γλώσσα μεταξύ τους!?

Ερμής είπε...

Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες που το λένε και αυτό, όπως επίσης υπάρχουν μαρτυρίες που λένε οτι διάφορα απο τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν ουδέποτε έχουν αγοραστεί απο το Ελληνικό Δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

ρε τσοπανηδες αν το μετωπο ειναι μπροστα και αριστερα τοτε η ασπιδα κρατιεται με το αριστερο χερι,αν ειναι μπροστα και δεξια τοτε με το δεξι....σε αυτην την περιπτωση η ασπιδα γυρναει αναποδα....αυτος που εγραψε το αρθρο καλυτερα να παει να κοιταχτει σε κανεναν γιατρο....

Ερμής είπε...

Αν είναι ένα συγκεκριμένο μπλοκ που την κρατάει ανάποδα απο την αρχή μέχρι το τέλος τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαδίδεται πράγματα που δεν ισχύουν; Πια πρεσβεία σας πληρώνει για να σπέρνετε παραπληροφόρηση και διχόνοια;

Ερμής είπε...

Προσωπικά τα παίρνω απο την Πρεσβεία της Νέας Καληδονίας, των Νήσων Τουρκς and Κέικος και μια πολύ επιχορηγησούλα απο τη Γαλλική Πολυνησία.
Ας είμαστε σοβαροί ρε παιδιά, υπάρχουν μαρτυρίες κόσμου που φοβάται να βγεί επώνυμα να τα πεί που άκουσε να μιλάνε Αγγλικά μεταξύ τους ματατζήδες...

Ανώνυμος είπε...

ena soro mlkies!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k ego dikia m martyria...akousa mia doimiria na milaei skopiana alli mia tourkika k alli mia p kratouse tis aspides san obreles milousan souaxili metaxy tous alla o kosmos fovate na milisei eidika gia to teleytaio gt tin eixan megali ....... e aman me tin apolyti parapliroforisi ....