Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επιστολή αναγνώστη. «Είμαι Εθνικιστής και ο Πρωτόπαππας με έβγαλε στα κανάλια ως ακροαριστερό»




Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού μας άρθρου 6/7/2011 ότι το ΠΑΣΟΚ εσκεμμένα πιστώνει την Λαϊκή αγανάκτηση στο ΣΥΡΙΖΑ προς εξυπηρέτηση του. Σήμερα το πρωί πριν λίγα λεπτά έλαβα την παρακάτω επιστολή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Την παραθέτω αυτούσια και ευχαριστώ το φίλο που υπογράφει ως Κώσταντίνος Λαζανάς, το ότι ήμαστε ένα από τα ιστολόγια που εμπιστεύτηκε την επιστολή του.

« Καλημέρα σας

Εχθές το βράδυ με μερικούς φίλους όπου έτρωγα σε ταβέρνα των Βορείων Προαστίων έτυχε να έχουμε μια συνάντηση και διάλογο με τον πρ. Υπουργό κ.Πρωτόπαπα. Πιάσαμε την κουβέντα και μπορώ να πώ ότι πραγματική έκπληξη μου έκανε το γεγονός ότι ήταν αρκετά ευγενικός, δηλαδή όπως θα έπρεπε να είναι ο κάθε δημόσιος «άρχοντας».

Εκφράσαμε την αγανάκτηση μας, διαφωνήσαμε σε πολλά ιδεολογικά και συνδικαλιστικά ζητήματα, μιας και ο κ.Πρωτόπαπας ήταν αρχισυνδικαλιστής, και γενικά είχαμε ένα πολιτισμένο θα έλεγα διάλογο. Να τονίσω ότι στην παρέα ήμαστε άτομα από όλους τους πολτικούς χώρους. Φίλοι από ΠΑΣΟΚ, απολιτίκ , παλιό μέλος του ΣΥΝ αλλά και εμένα ο οποίος δεν ανήκω σε κανένα κόμμα αλλά ήμουν παλιό μέλος του Ελληνικού Μετώπου του κ.Βορίδη. Μάλιστα δύο τρείς φορές μου είπε ο κ.Πρωτόπαπας το χαρακτηριστικό «Μα νέο παιδί να είσαι ακροδεξιός;» και εκεί πιάσαμε μια ιδεολογική κουβέντα για τις διαφορές ακροδεξιού και Εθνικιστή.

Με έκπληξή μου άκουσα το πρωί στον κ.Αυτιά να λέει ότι εχθές το βράδυ είχε μια ανταλλαγή απόψεων με άτομα που κινούνται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μένοντας έκπληκτος πραγματικά μιας και ήμουν ένας εκ των «εξωκοινοβουλευτικών αριστερών».

Επίτηδες λοιπόν στέλνω την παραπάνω επιστολή σε blogs που κινούνται στον πατριωτικό χώρο για να πώ μέσα από αυτή (ακόμα μία φορά) ότι δηλώνω εθνικιστής κ. Πρωτόπαπα όπως σας το είπα και εχθές. Μάλλον δεν καταλάβατε τη διαφορά ακροδεξιού και εθνικιστή.

Καλή σας μέρα

Με τιμή

Λαζανάς Κώσταντίνος»

Μία ακόμη λοιπόν απόδειξη ότι η επίθεση προς ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερά γίνεται επι σκοπού όπως έχουμε αναφέρει.



1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Λαζανά Κώσταντίνε:
A)
Δεν φτάνει που σε "Ελληνο-ποίησε"
ο πρώην εργατοπατέρας, φωνάζεις
και απο πάνω.
B)
Με την greek salad πήλο έπρεπε να
κυκλοφορεί σημερα! Αλλα εσείς βρε
άχρηστοι ανοίγετε κουβεντούλες.
Ού ρε! (Αστειεύομαι, φυσικά)