Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Είναι αλήθεια κα. Διαμαντοπούλου;;;


Είναι αλήθεια κα. Διαμαντοπούλου κάποιες φήμες που άκουσα απο ανώτερο εργαζόμενο του Υπουργείου Παιδείας οτι συνεχίζονται οι σπατάλες και τα βεντετιλίκια;;; Στη δυσκολότερη οικονομικά περίοδο της Ελλάδος στη νεότερη Ιστορία της να θυμήσουμε.

Είναι αλήθεια οτι τον τελευταίο καιρό η κα. Διαμαντοπούλου το ελληνικό Κράτος πληρώνει υπέρογκα ποσά για την ασφάλεια σας για τον κίνδυνο των "αγανακτισμένων"

Είναι αλήθεια το εξωφρενικό που μου είπε και μου ορκιζόταν στα παιδιά του οτι έχετε απαγορεύσει σε όλους τους εργαζόμενους να παρκάρουν στο πάρκινγκ του Υπουργείου διότι το χρησιμοποιήτε αποκλειστικά εσείς; Το ελληνικό δημόσιο να πληρώνει έξτρα χώρους για το παρκινγκ των εργαζομένων του Υπουργείου επειδή σας έπιασε φόβος μη φάτε γιαούρτι απο κανένα ανθρωπάκι;
Ή μήπως νομίζετε οτι είστε στόχος όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων του κόσμου;
Απλά βρήκατε άλλη μια ευκαιρία για να βγάλετε στην επιφάνεια τα βεντετιλίκια σας, όπως και οι συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών και ιδιάιτερα των κυβερνητικών.

Πλήρωνε κορόιδο μισθωτε, συνταξιούχε, μικρομεσαίετα βεντετιλίκια της Άννας... Πλήρωνε όπως πλήρωνες και όπως θα πληρώνεις μια ζωή...

Οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο περιόδους κρίσης. Παίρνουν τεράστιους μισθούς αναλογικά με αυτό που προσφέρουν ενω στην ουσία δεν πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ, αντίθετα μιλούν απο θέση ισχύως και μπορούν να το παίζουν σύγχρονοι φεουδάρχες.

Είναι αλήθεια λοιπόν όλα αυτά κυρία ΔΙαμαντοπούλου;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: