Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Θέλει να βγάλει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή η κυβέρνηση;

Μετά μεγάλης έκπληξης διαβάσαμε στην χθεσινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 2/10/2011 την πρόθεση της Κυβέρνησης να περάσει νομοσχέδιο που θα καταδικάζει κάθε ρατσιστική ενέργεια, λεκτική ή σωματική απέναντι σε ματανάστες(νόμιμους και μή) που ζούν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία το νομοσχέδιο ενδέχεται να καταδικάζει τα παρακάτω:

Λεκτική βία σε άνθρωπο διαφορετικής εθνότητας-θρησκείας ή απλά διαφορετικότητας(έτσι αόριστα)
Οποιαδήποτε δημιουργία ρατσιστικών φορέων όπως οργανώσεις ή συμβούλια κατοίκων τα οποία θα έχουν ώς φρασεολογία το μίσος και τη μισαλοδοξία(Θέλουν να σταματήσουν νέους Αγιους Παντελεήμωνες μάλλον)
Καθώς και οποιαδήποτε οργάνωση η οποία έχει ή είχε μέλη της τα οποία έχουν καταδικαστεί απο το νόμο για παραβατική ρατσιστική συμπεριφορά.
Φυσικά τα κριτήρια του τί είναι ρατσιστικό και τι μισαλόδοξο δεν μας το αναφέρει πουθενά.

Δηλαδή αν καταλάβατε καλά μας λέει οτι οργανώσεις, συμβούλια θα βγαίνουν εκτός νόμου;
ΑΝ δεν κάνουμε λάθος μέλη της Χρυσής Αυγής παλιά έχουν καταδικαστεί για αντίστοιχές τέτοιες συμπεριφορές άρα αν περάσει το παραπάνω νομοσχέδιο, η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να τεθεί υπο ένα καθεστώς ημιπαρανομίας.
Γιατί τώρα θέλει η κυβέρνηση να προωθήσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο;
Μήπως σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας(βλ. βιασμό ανηλίκων αγοριών απο Πακιστανούς στη Δυτική Αττική, βλ. ληστές με Καλάζνικοφ που κλεβουν και βιάζουν) βλέπουν και ραγδαία αύξηση του "ρατσισμού" και του "εθνικισμού";
Το σίγουρο πάντως είναι οτι οτιδήποτε βγαίνει στην παρανομία για να μη γιγαντωθεί, το βοηθάμε να γιγαντωθεί περισσότερο.

Ας ανατρέξουμε κάποιες δεκαετίες πίσω τι γινόταν... Η ιστορία είναι ίδια με άλλους πρωταγωνιστές..

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

I am delighted to be visiting your blog. A lot of the information I can find here. Thank you for sharing information. :)

Sincerely,
Health is Everything