Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ελλάδα όπως λέμε Κολομβία. Οπλά και κοκαΐνες στις καταλήψεις











Τα όπλα βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Αρκαλοχώρι σε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη! Παρέα νεαρών η πλειονότητα των οποίων ήταν ανήλικα παιδιά, πήγε στο Γενικό Λύκειο της κωμόπολης και μετά από φασαρία ένας εξ αυτών έβγαλε ένα όπλο και απείλησε τους μαθητές που βρίσκονταν, εκείνη την ώρα, στο σχολικό κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ομάδα τριών ανηλίκων κι ενός ενήλικα επισκέφθηκαν προχθές το βράδυ (08-10-2011) το σχολείο. Οι μαθητές του σχολείου φαίνεται ότι τους είπαν να αποχωρήσουν διότι είναι υπεύθυνοι για τους
χώρους και δε θέλουν να γίνει καμία ζημιά.

Επάνω στην κουβέντα κάποιοι από τους ......καταληψίες μαθητές με πιο έντονο ύφος ζήτησαν από τους «εξωσχολικούς» να αποχωρήσουν. Εκείνη τη στιγμή ο ένας από τους ανήλικους έβγαλε το όπλο και τους απείλησε. Τελικά, οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν και το θέμα δεν πήρε διαστάσεις.

Χθες, όμως, συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, ένας ενήλικας και οι μητέρες των ανηλίκων. Συνολικά συνελήφθησαν εννέα άτομα. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων εκτός από το όπλο βρέθηκε και μία σιδερογροθιά. Σημειώνεται ότι οι ανήλικοι συλληφθέντες είναι μαθητές άλλων σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου.

Όλα αυτά έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης στα Γιάννενα, όπου σε υπό κατάληψη σχολείο μαθητές έκαναν πάρτι με κοκαϊνη, με αποτέλεσμα δύο 15χρονες να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Ελληνικό καφενείο

2 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Και που είμαστε ακόμα!

Χρήστος Γ. είπε...

Στη γημοσκόπηση δίπλα έκανες ένα λάθος, δεν έχεις βάλει την αποχή!