Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δείτε ποιοι είναι οι Οικολόγοι - Πράσινοι!!!!

http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2010/01/tremopoulos-01.jpg








Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με πρώτους πρώτους τον Τρεμόπουλο και τον Χρυσόγελο, επιδοκιμάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος έκλεισε το χαιρετισμό του, στο προχθεσινό τους συνέδριο, με την ακόλουθη τοποθέτηση:

« ... διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Γενικά, υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι' αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν "ταμπού" στην Ελλάδα, δηλαδή για τους Τούρκους και τους Μακεδόνες.»

Απόσπασμα βίντεο με τις παπαριές Δημητρά και ταπαλαμάκια του Τρεμόπουλου:




Καταλάβατε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;;;;;

dexiextreme

1 σχόλιο:

Sharpedon είπε...

Τόσο η ακτιβιστική όσο και η πολιτική οικολογία είναι μία πρώτης τάξεως απάτη, γιατί και οι δυο δρουν αμιγώς εντός του συστήματος που υποτίθεται ότι θέλουν να βελτιώσουν. Δεν θέλουν να το αλλάξουν, πόσο μάλλον να το ανατρέψουν. Είναι απλώς οι βαλβίδες ασφαλείας της νεοφιλελεύθερης χύτρας για να εκτονώνουν ατμό όταν αυξάνει πολύ η πίεση.

Η ακτιβιστική οικολογία των Greenpeace,WWF και λοιπόν "οικολογικών" ΜΚΟ και η πολιτική του οποιουδήποτε πρασινάλογου κόμματος δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να ανατρέψουν τίποτα από το status quo. Απεναντίας ζουν, αναπνέουν, τροφοδοτούνται και χρηματοδοτούνται από αυτό.

Η ίδια η λέξη οικολόγος είναι βλακωδώς αυτονόητη, μιας και στην ουσία σημαίνει "αντικαταστροφέας". Οικολόγοι κάθε γεύσης και απόχρωσης είστε απλώς το άλλοθι του συστήματος, τα μπαλώματα στην σάπια νεοφιλεύθερη σαμπρέλα.
Τι σαμπρέλες που σαπίζουν δεν τις μπαλώνουμε, τις αφήνουμε να σκάσουν και χρησιμοποιούμε καινούριες.

To παγκόσμιο πρόβλημα δεν είναι οικολογικό. Οι οικολογικές επιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα όχι το αίτιο. Στέλνετε τα πρόβατα τους ακτιβιστές σας να καθαρίσουν τον "βόθρο" αλλά αγνοείτε επιδεικτικά τον "σωλήνα" που χύνει τα "απόβλητα" σε αυτόν.Το πρόβλημα είναι καθαρά συστημικό. Χρειάζεται ένα νέο σύστημα, μη πολιτικό και μη μονεταριστικό.

Αντιοικολογικό παραλήρημα τέλος, τα είπα και ξαλάφρωσα :P
Φυλάω το σχόλιο για να χτίσω πάνω σε αυτό σχετικό άρθρο στο ιστολόγιό μου, όπου θα προσπαθήσω να θίξω και τους δικούς μας οικολόγους (δεν ανέφερα τίποτα γιατί αγνοώ τα πάντα για αυτούς), αφού μάθω πρώτα για αυτούς. Ενδεχόμενα πυρά τους καλοδεχούμενα, δώξα τω Γιαραμπί πυροβολάω και εγώ ακόμη καλά ^^