Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Στις Bρυξέλλες ο Παπαδήμος με αεροπλάνο της ...γραμμής!!!

















Αλλαγή ύφους στον πρωθυπουργικό ρόλο φέρνει ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως επικεφαλής της νέας κυβέρνησης επέλεξε να μετακινηθεί με το αεροπλάνο της γραμμής πληρώνοντας ένα κανονικό εισιτήριο αντί να χρησιμοποιήσει το κρατικό liar jet, το οποίο είναι....




ιδιαίτερα κοστοβόρο για τον Έλληνα φορολογούμενο. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός μετέβη στις Βρυξέλες, στην πρώτη του αποστολή στο εξωτερικό στο νέο του ρόλο, για να συζητήσει την εκταμίευση της 6ης δόσης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, και τον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο. Ο κ. Παπαδήμος προτίμησε να πάει με μια απλή πτήση πληρώνοντας κανονικό εισιτήριο, σε αντίθεση με τον κ. Παπανδρέου και άλλους πρωθυπουργούς, αλλά και υπουργούς, που χρησιμοποιούσαν το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τύπου Gulfstream V, ακόμα και τα τελευταία δύο χρόνια εν μέσω της μεγάλης κρίσης με τη χώρα ουσιαστικά χρεοκοπημένη.


iefimerida.gr


2 σχόλια:

jenny - HOTTEST είπε...

woaahh I think ur blog is cool, but I am really sad, coz I don't know what u tell about.. :/ maybe could u tell me ur blog in english.. Thank youu and Have a nice day..
Love you - Jenny

j O C y είπε...

good evening..nice site here