Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βγενόπουλος: «Δεν έπρεπε να μπει στο euro η Ελλάδα»















Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε σε συνέντευξή του σε κυπριακό κανάλι ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ και ότι η έξοδος από αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή θα έφερνε καταστροφή. Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση μίλησε ο....


Ανδρέας Βγενόπουλος στο τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου Sigma, με τη συνέντευξή του να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ και πως η έξοδός της τη δεδομένη χρονική στιγμή θα σημάνει την καταστροφή της.

«Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ, αλλά τώρα η έξοδός της θα είχε στοιχεία καταστροφής», είπε ο κ. Βγενόπουλος, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι για την κρίση φταίνε οι πολιτικοί. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα προτιμούσε μια κυβέρνηση με περισσότερους τεχνοκράτες. Επίσης, αναφέρθηκε στο κυπριακό πρόβλημα κι ότι αυτό οφείλεται κυρίως στην έκθεση των τραπεζών στο ελληνικό χρέος.

Επισήμανε, εξάλλου, ότι οι καταγγελίες του για τα κατεστημένα και την αδιαφάνεια δεν έγιναν ποτέ αντικείμενο εξέτασης. Ακόμη δήλωσε ότι «κάποια στιγμή πρέπει να βοηθήσουν και τα γερά πορτοφόλια». Τέλος, παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν το που δε μετέφερε τη έδρα της Μarfin.

trelokouneli