Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κανένας στο "μαϊμού" δημοψήφισμα του Jeffrey

Και τώρα τι; Δημοψήφισμα;

Μετά από ένα μνημόνιο, μετά από αντιλαϊκά νομοσχέδια, μετά από την αφαίμαξη μισθωτών - συνταξιούχων - επιχειρηματιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μετά από ένα κούρεμα, μας ζητάει την "νομιμοποίηση" για τη δανειακή σύμβαση. Μας ζητάει να πούμε ναι στην Ευρώπη και το Ευρώ με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά ή να πούμε αντίο στο Ευρώ πράγμα που θα μας γυρίσει αιώνες πίσω.
Ο πρωθυπουργός δηλαδή μας δίνει ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι για να διαλέξουμε το θάνατο μας, ένα θάνατο τον οποίο μας οδήγησε ο ίδιος και οι πριν αυτόν.
Το θέμα όμως είναι ότι μέσω του δημοψηφίσματος θα του δοθεί η πολιτική νομιμοποίηση και θα μπει στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ . Όλο το βάρος των ενεργειών αυτής της άχρηστης κυβέρνησης θα πέσει στους ώμους του Ελληνικού λαού.

Αν δεν έχουμε καταλάβει το δημοψήφισμα γίνεται μόνο και μόνο για να μπορεί μετά να ρίχνει της ευθύνες στον Ελληνικό Λαό.

Πρόκειται για πράξη μέγιστης προδοσίας, πολιτικού καιροσκοπισμού και τυχοδιωκτισμού, πρόκειται για ένα πολιτικό ελιγμό που ως μόνο χαμένο θα έχει και πάλι τον ελληνικό λαό.

Είτε «ναι» είτε «όχι» ο πρωθυπουργός κερδισμένος θα είναι. Με το «Ναι» παίρνει την πολιτική νομιμοποίηση άρα και συγχωροχάρτι, με το «όχι» αρχίζει η διάλυση της ΕΕ πριν την ώρα της, πράγμα που δεν ξέρουμε αν ήταν και ο πρωταρχικός στόχος.

Καθήκον του κάθε Έλληνα είναι να μην ψηφίσει, να μην λάβει το όριο του 40% που απαιτείται για να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα, ώστε να υποχρεωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές. Εκλογές, αυτό είναι που ζητά ο τόπος , όχι πολιτική νομιμοποίηση για πράξεις που έγιναν πριν ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός.

Να δώσουμε την ευκαιρία για ακόμη μια φορά και στην κυβέρνηση αλλά και στον άβουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να καταλάβουν οτι είναι Ανεπιθύμητοι

Όχι λοιπόν στην αθώωση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για τα τόσα πολιτικά αλλά και εθνικά εγκλήματα. Ένα τρόπο έχουμε:


ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΟΥΜΕ !!!