Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Nομική υποστήριξη σε δημότες για το τέλος ακινήτων




Ο δήμος Κορυδαλλού θα προσφέρει νομική υποστήριξη σε όσους δημότες του δε μπορούν να πληρώσουν το νέο τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ανάλογη κίνηση έχει γίνει και από τους δήμους Ψυχικού, Φιλοθέης, Περιστερίου, Νέας Ιωνίας και Σαρωνικού, ενώ πλέον προστίθεται και ο....


Κορυδαλλός ως ο πρώτος δήμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, που θα στηρίξει τους δημότες του που αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος ακινήτων.

Η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη από το δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη, και υλοποιείται σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (ΔΣΠ), Στέλιο Μανουσάκη, ώστε όσοι δημότες δεν πληρώσουν το ειδικό τέλος να έχουν νομική υποστήριξη από τη νομική υπηρεσία του Δήμου και ομάδα δικηγόρων - μελών του ΔΣΠ.

«Ως δημοτική αρχή γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες της δεινής οικονομικής κατάστασης την οποία βιώνουν οι συμπολίτες μας, με την ανεργία να καλπάζει και το φαινόμενο της φτώχειας να χτυπά την πόρτα ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου Κορυδαλλού, η οποία συνεχίζει αναφέροντας ότι:

«Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ, για να δώσει τη χαριστική βολή στις οικογένειες μέσου και χαμηλού εισοδήματος».

«Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, το αδιέξοδο και την κοινωνική αδικία για εκατοντάδες οικογένειες, επιλέγουμε να σταθούμε αρωγοί σε όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του ειδικού τέλους και για αντικειμενικούς λόγους επιλέγουν με δική τους ευθύνη να μην το πληρώσουν» καταλήγει η ανακοίνωση.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: