Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

O Καρατζαφέρης θέλει ένωση με τη NΔ, άνοιγμα στις ΗΠΑ, στην ελληνική εβραϊκή κοινότητα και στους μετανάστες!!!



Αποκαλυπτικό εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/19, δηλαδή για 10 χρόνια και όπου αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη η οποία μάλλον θα εκπλήξει πολλούς.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεση του το XrimaNews.gr, “ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης κατάλαβε πως η αυξημένη πολιτική δύναμη σήμαινε ότι το κόμμα έπρεπε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του ... Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις”.

Το έγγραφο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ως “τελικό στόχο” (ultimate goal) την “ένωση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ σε μία ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία” και θα συνεχίσει να πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.


xrimanews



Δεν υπάρχουν σχόλια: