Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Άνθρωπος της Ντόρας η μεταγραφή Pοντούλη!











Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύτηκε σε αρκετά blogs και όχι μόνο η δήθεν σημαντική «μεταγραφή» από την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Αθήνας στο ΛΑΟΣ και συγκεκριμένα στο γραφείο του Ροντούλη. Είναι καιρός, όμως, να αποκατασταθεί όλη η αλήθεια.
Ο διαγραφείς Πρόεδρος της Α1 ΝΟΔΕ έχει προϊστορία. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στο παρελθόν είχε αναλάβει διάφορες έμμισθες θέσεις με τη βοήθεια της Ντόρας, καθώς ήταν ο άνθρωπός της στην περιοχή. Έτσι το 2002 μπήκε πρώτη φορά
διαμερισματικός σύμβουλος για να βοηθήσει την προσπάθειά της για τη δημαρχεία. Για την πράξη του αυτή ανταμείφτηκε πλουσιοπάροχα, καθώς μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος διαφόρων έμμισθων θέσεων του Δήμου Αθηναίων (επιτροπές, συμβούλια κτλ). Αλλά και κατά τη διακυβέρνηση Καραμανλή η ψηλή φρόντισε τον άνθρωπό της με τελευταία έμμισθη θέση, αυτή του ειδικού συμβούλου στο Υπουργείο Εξωτερικών και μάλιστα στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών και κολλητού της Θεοδώρας , Κων/νου Κασσίμη.
Σε όλη τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών έκανε αγώνα ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ τις τελευταίες μέρες που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελε η αρχηγός του, το «έπαιξε» διπλό ταμπλό και, όπως αποδείχτηκε, καθόλου τυχαία. Στις εκλογές για την ανάδειξη τοπικών και νομαρχιακών συμβουλίων, με άγνωστο τρόπο, κατάφερε να είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της Α1 ΝΟΔΕ της ΝΔ, ενώ για τη θητεία του εκεί υπάρχουν πολλές καταγγελίες.
Μάλιστα πριν από περίπου ένα δίμηνο επισκέφθηκε τα γραφεία της Ντόρας (ενώ ήταν πρόεδρος της ΝΟΔΕ) και πριν από 10 μέρες τα βρήκε με τον συγγενή του, Ροντούλη. Συμπέρασμα: αν και ο άνθρωπος της Ντόρας οδηγήθηκε τελικά στο ΛΑΟΣ αντιλαμβάνεστε ποια προοπτική του έδωσε η ίδια για το κόμμα της…

pikrisokolata

Δεν υπάρχουν σχόλια: