Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Kαρατζαφέρης: Σε δυο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος!!!«Σε 20 ημέρες έρχεται η τρόικα. Δεν φέρνει νούφαρα και γαρδένιες και δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα». Με αυτό το πολιτικό σκεπτικό ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξήγησε, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την πρότασή του προς τον κ. Παπαδήμο για ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων με επικεφαλής τους τρεις που στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή.

«Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά. Το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Ούτως ή άλλως σε δυο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος»...

Αίσθηση προκάλεσε η εκτίμησή του ότι εάν ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντολή να κυβερνήσει με τους βουλευτές της παρούσας βουλής τότε θα λάβει σίγουρα εντολή. «Από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προτιμώ μία κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τον Σαμαρά και από εμένα» είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ τότε το κόμμα θα οδηγηθεί σε πολυδιάσπαση.

«Εμείς κάνουμε τώρα τον μακιγιέρ ή τον πλαστικό χειρουργό του ΠΑΣΟΚ, ή αναλαμβάνουμε τη διακυβέρνηση της χώρας ή αφήνουμε το ΠΑΣΟΚ στο 15% και την Αριστερά στο 40%», σημείωσε χαρακτηριστικά και επιβεβαίωσε ότι ο κ. Παπαδήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από τα όσα γίνονται μέσα στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του.


Ακούστε τι είπε ο κ. Kαρατζαφέρης στον Real fm 97,8