Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος:και το όνομα αυτού «Ανεξάρτητοι Έλληνες»


Τη δημιουργία ενός νέου Κινήματος με την ονομασία «Ανεξάρτητοι Ελληνες» ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.

«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Ελληνες», αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι σε λίγη ώρα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ιδρυτική διακήρυξη που προέκυψε από τους 200.000 πολίτες που συμμετείχαν στη διαμόρφωση των αρχών αυτού του Κινήματος, ενώ θα βγει και μια αφίσα. Δίπλα σε αυτά οι πολίτες θα μπορούν, όπως είπε, να υπογράφουν την ίδρυση αυτού του Κινήματος.

«Οι πολίτες θα ξεκινήσουν αυτήν την παράταξη», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «δεν υπόσχομαι ότι με αυτήν την πρωτοβουλία των πολιτών μπορούμε να φέρουμε άσπρη εικόνα, θα φέρουμε όμως χαμόγελα».

Γνωστοποίησε ακόμη την πρόθεσή του η επιλογή των υποψηφίων για τις εκλογές να γίνει μέσω του διαδικτύου, όπου οι ίδιοι οι πολίτες θα ψηφίσουν και θα κρίνουν τις υποψηφιότητες, ενώ σημείωσε ότι θα υπάρχει ανοιχτή οικονομική διαχείριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: