Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις στελεχών της εφημερίδας του Mέρντοχ

Πριν καλά καλά συνέλθει από το σκάνδαλο της News of the World, ένα ακόμη χτύπημα δέχτηκε ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ, καθώς το Σάββατο η βρετανική αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα που εργάζονται στην ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun.

Η βρετανική Ενωση Συντακτών κατηγόρησε τον Μέρντοχ ότι φορτώνει την ευθύνη σε συντάκτες για να διασώσει την επιχείρησή του
Η βρετανική Ενωση Συντακτών κατηγόρησε τον Μέρντοχ ότι φορτώνει την ευθύνη σε συντάκτες για να διασώσει την επιχείρησή του

Πριν καλά καλά συνέλθει από το σκάνδαλο της News of the World, ένα ακόμη χτύπημα δέχτηκε ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ, καθώς το Σάββατο η βρετανική αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα που εργάζονται στην ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun. Πρόκειται για πέντε βασικά στελέχη του φύλλου, δηλαδή τον αναπληρωτή διευθυντή, τον αρχισυντάκτη φωτορεπορτάζ, δύο βασικούς συντάκτες και έναν ανταποκριτή.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο έρευνας για δωροδοκίες αξιωματικών της αστυνομίας από δημοσιογράφους με αντάλλαγμα τις πληροφορίες, διευρύνοντας έτσι την υπόθεση των παράνομων πρακτικών που χρησιμοποιούν ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ για να εξασφαλίζουν τα ρεπορτάζ τους.

Η Εθνική Ενωση Συντακτών έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» εναντίον δημοσιογράφων και κατηγόρησε τον Μέρντοχ ότι προσπαθεί να φορτώσει την ευθύνη σε ορισμένους συντάκτες προκειμένου να διασώσει τη φήμη της επιχείρησής του.


ethnos.gr



6 σχόλια:

Dwi Yulianto είπε...

hai good night...have a nice day..please comment back in my blog

MR.W είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ipok είπε...

support back by ipok is done! ceck it!

arie5758 είπε...

Thanks for the info about the skandal of pers :)

Accountant Melbourne είπε...

Hello!!! Another time to share my smile as I visited your site. Thanks for this info.. Have a blessed day to all!!

Admin είπε...

Thanks for Info Klik here