Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

«Ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ»



Με τον τίτλο «Ο Βελόπουλας του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ» κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».

Όπως αναφέρεται στους υπότιτλους του κεντρικού θέματος «Εκπρόσωποι του έθνους – ανάμεσά τους και ο Βελόπουλας – έβγαλαν τα λεφτά τους το 2011 σε τράπεζες του εξωτερικού, την ώρα που καλούσαν τον λαό να μην παίρνει τις οικονομίες του από τις τράπεζες – Το νόμιμο είναι και ηθικό; - Επιτέλους δώστε όλα τα ονόματα στη δημοσιότητα!».

Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα φιλοξενεί τα θέματα: «Ευάγγελος Μυτιληναίος: Φέσι 104 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ – Συμβιβάστηκε στα 30 εκατ.ευρώ– Επί 3 χρόνια δεν πληρώνει ούτε 1ευρώ– Πληρώνουν τα χαράτσια της ΔΕΗ τα κορόιδα οι Έλληνες», «Η στρατηγική της Ν.Δ. ενόψει εκλογών: ‘’Σαμαράς ή χάος’’ – Ο Σαμαράς από ‘’μαύρο πρόβατο’’ στην Ε.Ε., συνομιλητής της Μέρκελ», «Wikileaks: Όλοι ήξεραν για το ΔΝΤ εκτός από τον... κερατά, τον ελληνικό λαό», «Ποιος φυγάδευσε τον χρυσό της Ελλάδας στην Αγγλία;», «Χορός εκατομμυρίων στο φάρμακο. Υπερκέρδη για λίγους» και «Σε λιγότερα από 167 δισ.ευρώυπολογίζονται σήμερα οι αποταμιεύσεις των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στην Ελλάδα».