Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση πoυ διενεργήθηκε για μεγάλο κόμμα;

http://www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2011/12/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2012.jpg


Μόλις χθές μεγάλο κόμμα της συγκυβέρνησης πήρε στα χέρια του μεγάλη Πανελλαδική δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές τις 6ης Μαΐου σε μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων και πριν λήξει η προθεσμία για διεξαγωγή αυτής.

Τα ποσοστά δόθηκαν σαν εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και όχι σαν πρόθεση ψήφου, πράγμα που σημαίνει οτι το αποτέλεσμα είναι με αναγωγή αναποφάσιστων.

Οι τάσεις δείχνουν διαφορά περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να μπορεί να υπάρξει αυτοδυναμία.
Καλπάζουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ στάσιμο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου φαίνεται οτι αρχίζουν να ξεφουσκώνουν όπως και η ΔΗ.ΜΑΡ. του Φώτη Κουβέλη.
Η Χρυσή Αυγή φαίνεται οτι έχει ανοδικές τάσεις καθώς είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα περάσει τις πύλες τις Βουλής
 Το ΛΑ.Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη δείχνει οτι χάνει την κούρσα για την είσοδο στη Βουλή, αλλά το σημαντικό της δημοσκόπησης είναι οτι για πρώτη φορά είναι κάτω και απο τη ΔΗ.ΣΥ. της κας Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και απο τους Οικολόγους Πράσινους.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά εκτίμησης ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Νέα Δημοκρατία  28%
ΠΑ.ΣΟ.Κ              17,5%
ΚΚΕ                      9%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α               12,2%
Αν.Έλληνες           7,5%
ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ   5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ       5,5%
ΛΑ.Ο.Σ                 2,3%
ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ    3%
ΔΗ.ΣΥ.                   3%
Κ.ΣΥΜΦΩΝΙΑ     0,7%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ           1,3%

Πηγη ΑΠΕ






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
---------------------------------------------------------------------
Οι απεργοί πείνας δεν παρακαλάνε ...ΑΠΑΙΤΟΥΝ την μετάθεση των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου απο τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - 22 ΜΕΡΕΣ Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια...........
Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος και από 26/4 ξεκίνησε απεργία πείνας και ο Γιώργος ΝΙκολόπουλος , μέλη της Σ.Π.Φ. Επίσης απο Σάββατο 28/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης και ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

karga είπε...

i like your blog

Eka είπε...

nice articel my friend