Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Στις 6 Μαΐου είναι οι εθνικές εκλογές, αλλά και η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

 http://3.bp.blogspot.com/_oJf39lsaEOw/S925A2j0AMI/AAAAAAAAB1o/9Pwp4RrL1Go/s1600/draft_lens2256373module12739468photo_1231823900laughing-fem-emoticon%5B1%5D.jpg

Η τυπική αυτή Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει ψήφο επιστοσύνης στο κόμμα που πιστεύεις , ασκήσεις γιόγκα με γέλιο και συγκέντρωση των συμμετεχόντων, όχι  των πολιτικών, σε ανοιχτό χώρο με δραστηριότητες γέλιου και προσευχή για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Η γενική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας εδώ και αρκετούς μήνες έχει στερήσει στους περισσότερους Έλληνες το πιο απλό και ανέξοδο ...που είναι το γέλιο.. Ισως κάτι να ήξεραν και έτσι αποφάσισαν αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου να γίνουν οι εκλογές.

Μερικές φορές οι συμπτώσεις ξεπερνούν και την φαντασία . Τα τελευταία 2 χρόνια που οι Έλληνες ζουν τις πιο μαύρες μέρες των τελευταίων δεκαετιών και είναι όλοι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι να κάνουν λογαριασμούς και στη…σούμα, να κοιτάνε το εικόνισμα και να κάνουν την προσευχή τους καλούμαστε με καθαρό μυαλό να ψηφίσουμε....Ποιον ?

Καλά αυτό είναι δικό σας θέμα και εσείς επιλέγετε με ποιον θα γελάσετε αυτή την μέρα ....

Αυτό όμως που άφησα για τελευταίο ,στο σύντομα κείμενό μου είναι ότι εκτός από Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου ,στις 6 Μαΐου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας ,κάτι που δεν μας απασχολεί και ιδιαίτερα αφού τα δύο τελευταία χρόνια κάποιοι έχουν συμβάλει στο να μην υπάρχουν πολλοί που να χρειάζονται δίαιτα και έτσι την ημέρα αυτή ,την αφήνουμε στην άκρη.....  

Ελπίζω το γέλιο να μας βγει σε καλό....

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: