Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Kορυδαλλού οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη;

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnend6UWA40YuykpF66zvCO26RGjgwA6uoYXC9E-_b5eUwxRpXJUiOd0hNm9iTvPxWsT_3o5fcleIwpDENWO_lbi5mCFIdVDAYk-cXej3SSFr8MOc6NnHNjNjlEfBiVt9xiR0XTQ1VK2s/s640/foniades2+AFGANOI.JPG


Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αλλοδαποί δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, κρατούνται στην πολυτελή έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Να θυμίσουμε οτι οι παραπάνω αλλοδαποί που ήταν και είναι παράνομα στην Ελλάδα δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου και όταν κατευθυνόταν σε πάρκινγκ της Ιουλιανού για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο.
Η ποινή τους για την παραπάνω φρκιαστική δολοφονία είναι να σιτίζονται και να κοιμούνται ΔΩΡΕΑΝ με χρήματα του πολύπαθου ελληνικού λαού, στην "πολυτελή" έκτη των φυλακών Κορυδαλλού. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou eiste re poutanakia tou tsipra na tous ypostiriksete? ade ftiaxte kanena videaki me klapsomounikes kithares. poutanas gioi

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρόμαστε τους "φτωχούς οικονομικούς μετανάστες που ήρθαν στη χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο" (κατά την παλιότερη Ευαγγελάτιο αντίληψη). Γιατί λοιπόν να μη μας σκοτώνουν καθημερινά αφού έτσι εξασφαλίζουν δωρεάν φαγητό και στέγη; Ας ψηφίσουμε όλοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ για να ταϊσουμε και να στεγάσουμε περισσότερους δολοφόνους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα χαθούμε Neiamatullah Shirzad και Han Mamad Harodi. Θα τα πούμε στη δίκη.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα γίνει κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ ,όχι μόνο αυτοί,αλλά και άλλα διάφορα αλλοδαπά αποβράσματα που είναι στις φυλακές,θα απελευθερωθούν και θα τους δοθεί Ελληνική ιθαγένεια,εργασία στο ελληνικό δημόσιο,ιατρική ασφάλεια,το δικαίωμα της πρώτης νύκτας στις Ελληνίδες νεόνυμφες και ελεύθερη οπλοχρησία να σκοτώνουν όποιον Έλληνα χριστιανό ορθόδοξο θέλουν!Όσοι λοιπόν θέλετε να πεθάνετε μια ώρα αρχύτερα ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ!