Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μετά τoν Αμυρά, o Γιαννόπουλος;

Μετα το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για "απαγωγές" διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"

Ω ναι στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.





Αν θέλετε να δείτε άρθρα του κ.Γιαννόπουλου για το τι πιστεύει μπορείτε να μπείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες

Σχετικά με το κάψιμο της Αθήνας το Δεκεμβριο του 2008 
http://www.xekinima.org/arthra/view/article/eksegersi-neolaias-8211-mera-13i/

Επίσης ποια είναι η θέση της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ "Ξεκίνημα" για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι

"Μετανάστες και εκλογές

Η θέση του ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ήταν πάντα καθαρή. Οι μετανάστες δεν δικαιούνται μόνο ίσων κοινωνικών δικαιωμάτων με τους έλληνες εργαζόμενους και εν γένει την ελληνική κοινωνία, αλλά και ίσων πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, αυτό σημαίνει συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες, για μας σημαίνει πάνω από όλα το ίσο δικαίωμα όσων επηρεάζονται από την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, να μπορούν και να την επηρεάσουν με τις δικές τους επιλογές. Το εργατικό κίνημα και η αριστερά δεν πρέπει μόνο να παλέψει για την ενότητα στους αγώνες, αλλά και για την ενότητα στην πολιτική δράση"

Επίσης θυμόμαστε τη δράση του κ.Γιαννόπουλου υπέρ των λαθρομεταναστών στο κέντρο των Αθηνων και ειδικά σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμωνας ή η Κυψέλη που αυτός και η συνιστώσα στου ΣΥΡΙΖΑ "ξεκίνημα" οργάνωνε τους λαθρομετανάστες ενάντια στους κατοίκους και τους καλούσε σε συγκεντρώσεις με τις ιαχές "Θάνατος στους άπιστους"  να επικρατούν...









Δεν υπάρχουν σχόλια: